Energiahoidon palvelut

Kanavoitua energiaa ja viestiä maailmankaikkeudesta

Intuitiivista energiahoitoa

Energiosta puhutaan jo koulussa ja tehdään erilaisia tutkimuksia, silti sitä on mielellämme toisinaan hyvinkin vaikea käsittää tai sitä ei vaan tule ajatelleeksi. 

Kaikki kuitenkin on energiaa, kaikessa toiminnassa on energiaa. Energia voi hävitä esim. maatuvasta omenasta, mutta se ei katoa. Se vain siirtyy. Se muuttaa muotoaan, määrällisesti kuitenkaan muuttumatta. Sitä voidaan siirtää ja välittää, vaikkemme sitä silmin näekkään. Pystymme tuntemaan ja aistimaan toisinaan sitä paremmin, toisinaan heikommin. 

Hyvin maallinen esimerkki ja hyvin arkinen energian siirtäminen:

Pakkasella kätesi kylmenevät. Otan varovasti omilla lämpimillä käsilläni käsistäsi niistä kiinni pitäen, kevyesti. Odotamme hetken ja kätesi pikkuhiljaa lämpenevät ja kätesi voivat paremmin. Hyvin luonnollista energian välittämistä, eikö?  Välttääksesi lämmön hukkaa annan matkaasi kuitenkin vielä hanskat, jotka löytyivät taskustani ja toivotan pitämään huolta itsestäsi. ; )

Energiahoidoissa välitän energiaa vastaavanlailla, vaikkakin ilman koskettamista. Niissä hetkissä toimin kanavana välittäen energiaa, tässä tapauksessa eri lähteestä, universumista. Energia välitetään sieltä sinuun kauttani, täysin luonnollisesti ja turvallisesti. Juuri niin kuin universumi sitä sinulle haluaa tuoda todellisten tarpeidesi mukaisesti. Niille alueille kun universumi katsoo sinun sitä tarvitsevan, ei minun tahtoni mukaan. Ja kaikki siis puhtaasti energiatasolla ja sinun parhaaksesi. Tällä kertaa minulla ei ole valitettavasti antaa hanskoja, hoitavaa rakkaudellista energiaa sitäkin enemmän ja saatua ohjausta juuri siinä hetkessä. Ihana ihmeellinen maailma. : ) 

Hoitaen elämän energialla intuitiota kuunnellen

-Päivänsäde

Energiahoitoa

Energiahoito voi olla rentouttavaa tai hyvinkin tunteita nostattavaa, kuitenkin turvallisesti siinä määrin, mitä olet valmis vastaanottamaan.

Energiahoito puhdistaa vapauttaen kehosi energia tukoksia. Hoito mahdollistaa tutustumaan itsesi syvempään olemukseen avaten sinne kulkevia väyliä, hoitaen myös monenlaisia kipuja ja tuntemuksia. Energiahoito on syventävää ja täydentävää hoitomuoto moniin hoitomuotoihin. Energiahoitoa ei sovellu päihteiden käytön yhteydessä.

Kaukohoidoissa sovitaan ajankohta ja ohjaan etukäteen kuinka edetään. Tässäkin kuuntelen miten hoito juuri sinulle halutaan tuoda, sillä jokainen hoito ja jokainen meistä on omanlaisensa.

Kaukohoitoihin sisältyy kirjallinen teksti hoidon etenemisestä, toteutumisesta ja vastaanotetuista viesteistä, jonka lähetän sähköpostitse.

Halutessasi voimme olla yhteydessä myös puhelimitse hoidon aikana tai hoidon jälkeen.

Hinnat:

30min/ 45e

45min/ 60e

60min/ 70e

Kanavointi puhelimitse/kirjallisesti

Kanavoidessa toimin kanavana välittäen ohjausta ja viestiä  universumistamme. Voit halutessa  pyytää ohjausta ja opastusta haluamiisi teemoihin tai välitän viestiä mitä sinulle tässä hetkessä halutaan tuoda.  Kanavoimani tieto tai ohjaus ei toteuta asioita puolestasi, vaan jättää sinulle valinnan asioiden mahdollistettavaksi ja toteutettavaksi. Puhtaasti kanavoituna viesti on aina rakkaudellista, kannustavaa ja ohjaavaa, sinun ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.  

Teen kanavointeja kirjallisesti ja suullisesti. Kirjallinen kanavointi valmistuu n. viikossa, jonka lähetän sähköpostitse tai luettuna äänitteenä. Suullisia kanavointeja teen toistaiseksi vain puhelimitse.

Hinnat:

Kirjallinen kanavointi

70e

Suullinen kanavointi

30min/ 45e

45min/ 60e

60min/ 70e

Energiahoitoa lemmikillesi

Hoito tapahtuu aina lemmikisi tarpeidesi mukaisesti ja lemmikkiäsi kuunnellen, joko puhtaasti energiatasolla tai koskettaen. Toimin kanavana välittäen hoitavaa energiaa lemmikillesi vastaanottaen intuitiivisesti välittyvää viestiä. 

Hoidon voi tehdä kaukohoitona, joka toisinaan on parempikin vaihtoehto, aina lemmikkiäsi kuunnellen. Välitän hoidon sisällön ja kanavoidut ohjaukset hoidon lopuksi haluamallasi tavalla, kirjallisesti/puhelimitse.

Energian lukeminen auttaa ymmärtämään paremmin lemmikkiäsi ja mahdollistaa parempaa yhteistyötä.. 

Hinta:

60e 

Intuitiivisesti ohjattu hoito/rentoutuminen

Rentoutuminen on ryhmille, jossa ohjataan intuitiivisesti rentoutumisen tilaan, välittäen samanaikaisesti hoitavaa energiaa. Saatte hetken vaan olla, tekemättä yhtään mitään. Tämä mahdollistaa fyysisesti rentoutumaan sekä tässä hetkessä olemiseen. Rentoutuminen auttaa sinua jaksamaan ja mahdollistaa tietoisempaan toimintaan arjessasi. Syvärentoutumisen tila mahdollistaa päästämään irti stressaavista ajatuksista sekä mahdollistaa tasapainon löytämisen niin mielen, kehon kuin tunteidenkin tasolla. Sanallista hoitoa välitän intuitiivisesti mitä siihen hetkeen tuodaan ja on tarkoitettu siinä hetkessä tuoda ryhmässä olijoille. 

Hinta:

15e/hlö/1h

sis.tee hetken (n.15min)


Pysähtyminen avaa väyliä aina lähemmäs  sisäistä maailmaasi.


Kaukohoidoissa toivoisin kuvan hoidettavasta, mahdollistaen selkemmän yhteyden hoidettavaan sekä energiayhteyden muodostumista voimakkaammin ja tarkemmin.

Teen energiahoitoja Mäntymäellä sekä kaukohoitoina. Palveluita on mahdollista tilata myös tapahtumiisi tai vaan itsellesi kotiin. Pyydä niihin erillinen tarjous ( Uudenmaan alueella).