Intuitiivinen maailmani

aina mukanani

Niin kuin Juha Tapion laulussa sanotaan: Mitä silmät ei nää, sen sydän ymmärtää.. 

Mikä intuitiivinen maailmani ?

Opiskellessani energiahoitoa intuitiivinen maailma vahvistui ja avautui itselleni vaan vahvemmin koko ajan lisää. Sen myötä elämiseni kuin tekemisenikin on vahvistunut toimimaan intuotiotani kuunnellen ja moni asia on saanut syvemmän merkityksen. Koko ajan enemmän ja enemmän pois oman mielen valtaisesta toimimisesta ja puskemisesta.

Intuitio, josta puhun paljon sydämeni äänenä, ohjauksesta elämän eri tilanteisiin. Aisti, joka ohjaa toimimisessa ja oikeiden asioiden äärelle, kun vaan uskallamme tunnustella ja opetella kuuntelemaan sitä mielemme hälinältä. Kuvaisin, että se on kuin kirja, josta saamme tarvitsemaamme tietoa ja ohjeistusta, juuri siltä sivulta, kun siinä hetkessä on tarpeen, joka on aina parhaaksemme.

Uskon, että eläminen intuitiota kuunnellen ei poista keneltäkään persoonatason/egomme kehityksiä ja elämän haasteita, joita meillä kaikilla on ja tulee olemaan aina. Intuitiota kuuntelemalla noissakin hetkissä asennoituminen tilanteeseen mahdollistuu kevyemmin kohdattavaksi, ymmärrettäväksi ja siten hyväksyttäväksi. 

Intuitiota kuunnellen asennoituminen elämään kevenee ja pikku hiljaa oppii taas luottamaan että elämä kantaa vastoin käymisistä huolimatta. Kaikki kyllä järjestyy.

Intuitio on vahvana meissä syntyessämme, joka valitettavasti heikkenee suorittamisen ja opitun oppimisen myötä, mielemme alle. Ymmärtämällä mieltämme ja tekemällä yhteistyötä sen kanssa, moni asia selkiytyy. Uskomme helposti, että viisaus ja tieto elämään tulee vain lukemalla ja opettelemalla, vaikka lopulta tietoa on jo meissä. Toki tarvitsemme kokemuksen ja opin kautta oppia, joilla on oma tärkeät tehtävämme kehityksessämme ja mielemme, niin onhan se tärkeä työkalumme. Intuitiivinen tapa kokea ja aistia on meissä jokaisessa, jonka monesti olemme vaan kadottaneet tai heikentäneet elämää suorittaessa, 

Toisinaan sen löytämiseen ja vahvistamiseen uudelleen tarvitsemme harjoitusta ja tukeakin kannattelemaan niissä hetkissä, kun epävarmuus iskee esim ympäristön vaikutteista. 

Se on meissä kaikissa, jonka tunnistamiseen tarvitsemme pysähtymistä ja havahtumista enemmän ja enemmän nykypäivän suorittavassa maailmassa. Sitä voi itse kehittää ja toisinaan kurssit voi olla oikea vaihtoehto, jota itse suosittelen lämpimästi.  Tässäkään siis meidän ei tarvitse selviytyä yksin. 

Ohjauksen ja  avun pyytäminen, uskallus kohdata erilaisia asioita on lopulta sitä todellista vahvuutta.

Uskalla avata omaa kanavaasi intuition äärelle.