Metsäntaikaa Elämyksineen

Mahdollistaen hyvinvointia, elämyksiä ja luovuutta

Yksinkertaisesti hyvinvointia luonnossa raittiissa ulkoilmassa

Mäntymäen metsäntaika on perheeni kanssa luoma ja intuitiomme synnyttämä kotimme ja pihapiirimme, josta käsin luon palveluitani. Paikkana alue on luonnollinen säävaihteluineen, ötökoineen, ilman lämmitettyä sisätilaa. Pihapiiri auttaa havahtumiseen ja keskittymiseen tähän hetkeen elämyksillään ikää katsomatta. Pihapiiriä on luotu mielikuvituksella, anna sinäkin mielikuvituksesi vapautua, havahdu tähän hetkeen unohtaaksesi hetkeksi kaiken muun.

Yksinkertaisuudessa ja parhaimmillaan Metsäntaika mahdollistaa hetken vain olemiselle nuotion äärellä nauttien tästä hetkessä luonnon äärellä, keskittyen hetkessä olemiseen ilman minkäänlaista suorittamista. Mitä se sitten onkin missäkin hetkessä kenellekin: rentoutumista, herätellen luovuutta, vapauttaen jännityksiä ja stressiä, kuitenkin siinä määrin, kun siinä hetkessä tuntuu oikealta, ilman ainaista puskemista ja suorittamista. Mahdollistaen energiavarastosi tankkausta ja ylivireisyytesi tasoitusta. Luon paketteja vierailuun aina mahdollisuuksien mukaan huomioiden tarpeitanne sekä luoden valmiita paketteja. 

Metsäntaika ja palveluiden tarjonta elää vuodenaikojen ja kysynnänkin mukaan. Ydin kaikessa toiminnassa on kuitenkin hyvinvointi, rentoutuminenluonnollisuus ja yhteistyö luonnon luoman kanssa. Luon niin palveluita kuin pihapiiriäkin tuntemuksia kuunnellen ja mikä luo ennenkaikkea itselleni iloa ja siten toivon luovan iloa sinullekin.

Suosituksena jättää puhelimet pussukkaan ja keskittymään itseesi, kanssaolijoihin sekä luonnon äärellä olemiseen.

Täällä saa puhua tai olla hiljaa. Iloita tai itkeä. Istua tai tanssia tai vaikka laulaa lirauttaa, jos siltä tuntuu :)  

                        Avoinna ainoastaan varauksista.

Kiitos kuvista Saila Kaitila photography sekä Kristi Leht valokuvaus.