Pieni puinen putiikkini

Kirjoita alaotsikko tähän

      Voimapuineni

Tiedämme, että luonnolla on parantava vaikutus. Myös jokaisella luonnonkappaleella uskotaan olevan omanlaisensa vaikutuksensa, merkityksensä ja tehtävänsä.
Jo vanhakansa on uskonut näin aikoja, aikoja sitten.
Ei koivua ihan huvinvuoksi ole istutettu aina kodin sisäänkäynnin eteen. 😉

Puutyöni symboloivat aina jotain, toiset pienen tarinan kera. Myös voimapuillani on omat tehtävänsä, toimien voimapuina, muistutuksena tai kiitoksena itsellesi tai lahjaksi sinulle tärkeälle ihmiselle.
Luon niitä halutessa myös henkilökohtaisesti vahvistamaan omaa voimaasi, teeman äärelle, joka on sinulle tarpeen tässä hetkessä. Muistuttamaan ja vahvistamaan omasta voimastasi, uskosta ja jaksamisesta.

Koivun uskotaan suojelevan, puhdistavan terveyttäsi, jota käytänkin useimmiten jalustana puutöilleni, unohtamatta muita arvokkaita lajeja. Lisäksi koivun uskotaan karkottavan pelkoja, tuoden rohkeutta ja onnellisuutta. Lisäilen osaan töihin vielä hyppysellisen männyn tuoksua pellavan sekaan ja rakkaudella tekemistä kaikkiin, niin ai että, 😊 Päivänsäteen luomus on valmis tekemään työtään.

Luomani kädentyöt ovat jokainen oma yksilönsä, niin kuin meistä jokainen. Luon luomuksiani kaadetuista puista ja hukkapaloista, mahdollistaen niille vielä uuden merkityksen ja jatkaa tehtäväänsä. 

Niissä on rosoja ja kovia kokeneen jälkiä, symboloiden jälkiä, joita meissä kaikissa on elämän eri tilanteista. Muistuttaen kuitenkin mahdollisuudesta mennä elämässä eteen päin, kaikesta kokemasta huolimatta.

Osassa on mukana hyppysellinen myös huumoria, joka kulkee matkassani mukana vähän kaikessa tekemisessäni. Muistuttaen keveydestä kohdatessa asioita elämässämme, elämän ilosta, mikä on yksi voimavaramme elämämme aallokoissa.

Luon tilauksesta halutessasi henkilökohtaisen voimapuun juuri sinulle tai lahjaksi haluamallasi ja tarpeellisella teemalla, vahvistaakseen mitä mihinkin hetkeen tarvitset. Toistaiseksi tuotteet ovat noudettavissa paikan päältä, kunnes verkkokauppa aukeaa.

Alla muutamia luomuaksiani, joita laittelen aina verkkokauppaan syntymisien mukaan.