Ikuinen lapsi

Sydämellinen kiitos kuulla lisää..

Ammatillista osaamista ja kokemusta minulla on myös turvallisuus alalta vartijana työskentelystä, ravintola alalta sekä teen kotisiivouksia tänäkin päivänä. Kodin järkkäily ja siistiminen on aina ollut itselleni hyvänolon tuoja. Energiaopintojen myötä sekin on saanut vaan tietoisemman ja syvällisemmän merkityksen, joka tekee kodinhoivaa toteuttaessa vaan merkityksellisempää, tein sitä sitten omassa kodissani tai halutessasi luonasi. 

Saan voimaa ja iloa luonnosta ja sen antimista. Päivä päivältä pyrin ymmärtämään ja elämään lähempänä luontoa, kuunnellen, aistien ja  tehden yhteistyötä luonnon luoman kanssa luontoa arvostaen. 

Harrastuksiani ovat mm. eläimet ja kädentyöt, joista on tullut ilon ja elon lähteeni. Kädentöiden luominenkin on saanut syvemmän merkityksen, joita nykyää on myynnissäkin pienessä putiikissani. 

 Oma loukkaantumiseni tosiaan mahdollisti pysähtymisen itseni äärelle, jonka jälkeen elämäni on pikkuhiljaa edennyt askel askeleelta todellisten tarpeideni ja itseni äärelle. Tekemäni valinnat ovat ohjanneet kasvamisen ja opin kautta myös kiitollisuuden äärelle sekä kasvattanut luovuuden syntymistä. Sen myötä myös kädentyöt ja luominen on lähtenyt kasvuun. Ihan itseni iloksi, mutta jos se inspirio tai auttaa jotakuta muutakin, niin mikä sen ihanampaa. 

Toivon jokaiselle rohkeutta pysähtyä kuuntelemaan mitä oma sydämesi haluaa sinulle kertoa. Havahtua siltä kaikelta mielen hälinältä, opituilta tavoilta, muiden väittämiltä ja sitä myöden toteuttamaan asioita sydämesi ohjaamana. Minä opin, joka päivä lisää oppien, sinäkin pystyt! Huolehtimalla itsestämme huolehdimme myös toisistamme.

Jokaisen meistä tulisi saada toteuttaa itseään häpeilemättä. Saada olla juuri se kuka on ja olla hyvällä tavalla ylpeä itsestään, onnellinen oma itsensä. Oppia elämään kevemmin askelin, ilman suorittamista ja puskemista. Joskus vaan vähempi on parempi.

Iso kiitos kuuluu ihanille valonpisaroille, jotka ovat auttaneet minua tulemaan vahvemmaksi Minäksi. Ihanille ystäville, jotka ovat tukeneet ja ovat edelleenkin tukena opettavina aikoina. Ja juu Itsellenikin, että olen uskaltanut ottaa apua ja ohjausta vastaan. Palaten aina sydämeni äärelle ja mahdollistaa siten muutoksien tapahtuvan, niistä valtavistakin pelon synnyttämistä tunteista huolimatta. Kiitos perheelleni, jotka ovat tukeneet ja mahdollistaneet omalta osaltaan kaiken tämän toteuttamista. 

Mottoni on:

"pelkää jos pelottaa, mutta toimi"

Uskalletaan elää itsemme näköistä elämää!

Lämpimin terveisin. Paula