Minä olen..

Paula Sipoosta, kahden lapsen äiti ja vaimo. Ammatiltani olen lähihoitaja, eläintenhoitaja ja energiahoitaja. 

Työskentelin terveydenhoidon alalla lähes kaksikymmentä vuotta, niin sairaaloissa kuin sairaankuljetuksessa. Oma loukkaantumiseni, siitä kuntoutuminen herätti pikkuhiljaa ajatusta toisenlaisesta tavasta elää elämääni, muuttaen paljon myös ajatusmaailmaani. Päätin toteuttaa lapsuuden haaveeni opiskelemalla eläintenhoitajaksi, kehittäen myös peruselämisen taitoja maatalousalan koulussa. 

Syventymään osaamistani ja tietoisuuttani lähdin opiskelemaan energiahoitajaksi, josta alkoikin todellinen itseeni tutustuminen. Sen myötä osa asioista on saanut vahvistusta ja osa saanut uuden suunnan.

Kokemukseni ja opinnot ovat olleet matkaa syvälle, syvälle itseeni, tarpeisiini, kuka minä olen ja mitä haluan elämässäni tehdä. Olen oppinyt tuntemaan, näkemään ja kuuntelemaan sydämeni ääntä vahvemmin ja ennen kaikkea toteuttamaan sitä, mitä sydämestäni haluan ja miten, koko ajan kuitenkin lisää oppien. 

Oma kuntoutumiseni on pohjautunut pysähtymiseen ja rauhoittumiseen itseni äärelle. Hyvä olo ja tyytyväisyys on vaan kasvanut hidastamalla tahtia. Opiskelu energiatyöskentelyn äärellä on kasvattanut, rohkaissut uskaltamaan tutustumaan itseeni, auttanut itseni hyväksymisessä ja muutosten tekemisessä. Mikä tapa sopii kenellekin, on jokaisen kuitenkin itse tunnusteltava.

Kaiken tämän ohessa alkoi syntymään tapa miten haluan työskennellä. Toivon voivani olla tukena omia polkuja etsiville, mahdollistaa rauhoittumista itsensä äärelle, nauttimaan elämän pienistä asioista ja löytämään oman itsensä. Huomaamaan että sehän on ihan ok. Näihin perustuvat myös palveluni. 

Aloitin oman toiminnan viime syksynä ja toiminnan luominen syntyy ja kehittyy omankin kasvun myötä. Ydin on luonnollisuus ja yksinkertainen oleminen rentoutumisen ja rauhoitumisen äärellä, tässä ja nyt.  Kuin talon perustuksena toimii omat kokemukseni, jotka ovat tehneet lopulta vankan perustuksen pystyssä pitämään kotiani. Toisinaan olen tarvinnut muutamia rakennusmestareita avuksi ja todennut että kaikkea ei tarvitsee jaksaa itse :) 

Lisäksi itseeni tutuessa kädentöistä syntyi harrastukseni, joiden luominen pikkuhiljaa myös sai syvellisemmän merkityksen, joita luon pieneen puiseen putiikkiini.

Mielestäni elämä ei saisi olla pelkää suorittamista, ei itsekkyyttä eikä oman edun tavoittelua, ei myöskään itsensä ylentämistä toista alentamalla. Me emme ole vastuussa toistemme valinnoista. Ei pois suljeta kuitenkaan toistemme auttamista, tukemista ja kuuntelua ja sitä valon näyttämistä kun toinen ei sitä syystä tai toisesta pysty sillä hetkellä näkemään. Jokaisen tulisi saada olla oma itsensä, toteuttaa itseään vertailematta itseään muihin, itseään yhtään häpeilemättä. Saada olla juuri se kuka on ja olla hyvällä tavalla ylpeä itsestään, kaikkine tunteineen.

Pysähdytään elämän pienien asioiden äärelle, havahtumaan niiden suurista merkityksistä. Pysähdytään havahtumalla tähän  hetkeen jättämällä hetkeksi huolet ja murheet.  Pysähdytään onnellisuuden etsimisestä muista ihmisistä tai asioista, oman itsemme äärelle.  Onnellisuus ja sisäinen rauha löytyy sinusta itsestäsi.

Olet lämpimästi tervetullut rauhoittumaan ja rentoutumaan metsäntaikaan, toki aina varauksin. Ollessasi halukas tutustumaan itseesi syvemmin ja todellisiin tarpeisiin niin tervetuloa energiahoitoihin, jotka avaavat väyliä syvälle itseesi.

nimim; kokemusta on