Alkamassa:

Nuotiopiiri

Nuotiopiiri
Nuotiopiiri

Nuotio piirissä syvennymme vaihtuvien teemojen äärelle. Nuotio piiri toteutuu luonnollisesti, kaikessa keveydessään, antaen keskustelu osuuksien elää luonnollisesti. 

Syvennymme aina tietyn teeman äärelle, josta voimma jatkaa vapaata keskustelua, ajatusten vaihtoa juuri niin kuin keskustelun on luonnollista edetä. 

Nuotiopiirissä on lupa olla vain kuuntelijana ja/tai osallistua jakamaan omia näkemyksiä ja kokemuksia tai esittää kysymyksiä, niitä herätessä.

Itse toimin intuitiivisessa ohjauksessa ja tuon viestiä kanavoituna mahdollistaen ennenkaikkea vapaata keskustelua.

Minusta

Nuotio piiri kestää 2,5h asettumiseen. Nuotiolle on varattu juotamaa, kahvia, teetä, mehua, jota on vapaasti otettavissa.

Nuotiopiiriin toteutuu 2-8 hlö

Saatamme asettua vaihtelevasti tässäkin intuitiota kuunnellen pihapiirin eri rakennuksiin. 

Teemat, minkä ääreen istumme, vaihtelevat, joista ilmoitan aina tapahtuman yhteydessä. Jos tunnet kiinnostusta ilmoitetusta teemasta, olet lämpimästi tervetullut varaamalla itsellesi paikan yhteystietojen kautta.

Aiheina voi olla:

  • Intuitiivinen maailma/intuitio
  • Energiamaailma
  • Rakkaus
  • Selviytymistarinat

Selvitymistarinat perustuvat aina jonkun omakohtaisiin kokemuksiin, jossa on omankokemuksen kokeneita kertomassa omasta selvitymistarinastaan. Kiinnostuessasi halua jakaa omaa selviytymisen tarinaa, voit olla minuun yhteydessä.