Hengähdä hetkeksi

On ryhmäenergiahoito ja rentoutumisen hetki.

Rauhoittuminen ja rentoutuminen saa tapahtua luonnollisesti puskematta tai suorittamatta mitään millään tavoin, kuin oleminenkin hoidon jälkeen. Sinun on lupa vain olla ja vastaanottaa hoitavaa energiaa.

Välitetyn energiahoidon jälkeen sinulla on halutessasi aikaa vielä vapaaseen keskusteluun ja  tuntemusten vaihtoon. Mäntymäellä toteutuen aikaa myös itsesi hoitamiseen ja maadoittamiseen Mäntymäen pihapiirissä.

  • Kesto 1h 
  • Mäntymäellä toteutuen 1,5 h (pitäen sisällään mahdollisuuden tutustua pihapiiriin ja pieneen puiseen putiikkiin)
  • Mäntymäellä toteutuu 2-6 hlölle

Ryhmäenergiahoito toteutuu intuitiivisesti ohjattuna. Energia välittyy puhtaasti energiatasolla kanavoiden ja sanoittaen hoidon etenemistä kuin välittyvää energiaakin.

Sinun on lupa hengähtää, asettua itsellenne hyvään asentoon kynttilöiden valaisemaan ja lämpöä tuomaan tunnelmaan ja vain vastaanottaa mitä sinulle tuodaan siinä hetkessä.

rentoutuminen
rentoutuminen

Ajatuksena on mahdollistaa myös pysähtyminen itsesi äärelle. Tukea niin kehon kuin mielen rauhoittumista ja vain saada olla.

Voimaantua, rentoutua, vapautua hetkeksi tekemisestä ja ehkä kuulemaan selkeämmin omia tarpeitasikin, mikä sen ihanampaa tässä suorittavassa maailmassa. 

Ennenkaikkea vastaanottamaan hoitavaa energiaa sieluasi hoitaen.

Mäntymäellä ryhmäenergiahoito toteutuu hiljaisuuden aitassa, avustaessani sinut mukavaan asentoon patjalle vilttien alle, kuin turvalliseen ja lämpimään kapaloon. Sinulla on lupa vain olla, tekämättä mitään. Ottaen vastaan lempeää sanallista voimaannuttavaa ja rentouttavaa hoitoa, jota kauttani välitetään niin energia tasolla kuin sanallistaen, tukien kehosi ja mielesi rauhoittumista.

Ohjatun rentoutumisen loppuessa havahduttelen tarvittaessa lempein kosketuksin palautuen tähän hetkeen, jonka jälkeen on hetki lämpimälle tee-hetkelle.

Olemisen hetki mahdollistaa halutessanne vaihtamaan kokemuksianne, tuntemuksianne sekä tukee palautumista rentoutuneeseen ja hoidettuun kehoosi.

Pieni puinen putiikki on myös avoinna, jossa voit käydä havahtumassa omaan ihanuuteesi ja vahvistamaan itseäsi voimalausein tai muistaa vaikka halutessasi jotain tärkeää ihmistäsi. 

Siellä voit nostaa myös itsellesi ohjausta voimakortein.

Paikan päällä on kaikki tarvitsemasi. Riittää kun tuot itsesi, juuri sellaisena kuin olet sään mukaisin vaatetuksin. Hiljaisuuden aitta on lämmittämätön. Pienillä pakkasilla on oma tunnelmansa. Silloin vain lämpimästi vaatetta päälle, niin tarkenee aitassa kuin Metsäntaissa ja tunnelma vain paranee.  

hiljaisuuden aitta
hiljaisuuden aitta

"Rakkauden on lupa puhua ja hoitaa"

Alueella on myös lemmikejämme, jotka toisinaan ovat halukkaita osallistumaan tapahtumiin.