Hengähdä hetkeksi

On ryhmäenergiahoito ja rentoutumisen hetki.

Kodin harmonia
Kodin harmonia

Rauhoittuminen ja rentoutuminen saa tapahtua luonnollisesti puskematta tai suorittamatta mitään millään tavoin, kuin oleminenkin hoidon jälkeen. Sinun on lupa vain olla ja vastaanottaa hoitavaa energiaa jota kanavoin ja sanallistaen hoidon aikana. Lisää energioista ja kanavoinnista voit käydä lukemassa Energiahoito >

Hengähdä hetkeksi tuokio tukee niin mielen kuin kehon mahdollisuutta saada levähtää ja rentoutua, ja vastaanottaa hoitavaa energiaa.
Vapautuneena kiireestä ja mielen luomasta hälinästä olemme aina vastaanottavaisempia tarvitsemallemme tietoudelle ja / tai ainakin tuon tietouden väylän avautuen aina enemmän ja enemmän tunnistettavaksi.
Intuitiomme pääsee pysähtymisen myötä viestimään selkeämmin tarvitsemaamme /ohjaustamme.
Kehon saaden tarvitsemaansa, levähdys hetken, hoitavien energioiden päässen vapauttamaan kehon jännityksiä ja niin paljon muutakin.
Olo on levollisempi ja rauhaisampi, josta on kevyempi jatkaa taas matkaa elämässämme, uusien rakkaudellisten aatosten ympäröimänä✨ 

Halutessasi voit ottaa matkaan mukaan kirjoitusvälineet mahdollisen intuitiivisen ohjauksen ja opastuksen vastaanottamiseen, intuitiosi avautuessa ja avautuen viestimään. 

Ohjatun rentoutumisen ja hoitavan energiahoidon jälkeen sinulla on halutessasi aikaa vielä vapaaseen keskusteluun ja tuntemusten vaihtoon tee kupin äärellä. 

 • Kesto 1,5h asettumiseen + aikaa halutessa pieneen puiseen putiikkiin
 • Mäntymäellä toteutuen 3-6 hlölle
 • Hinta 35€/ hlö

Hengähdä hetkeksi on mahdollista varata omalla porukalle tai osallistua tapahtumaan. Tapahtumista infoan facebook tapahtuma ilmoituksissa.

Ryhmäenergiahoito toteutuu intuitiivisesti ohjattuna. Energia välittyy puhtaasti energiatasolla kanavoiden ja sanoittaen hoidon etenemistä kuin välittyvää energiaa ja ohjaten rentoutumisen tilaan.

Sinun on lupa hengähtää, asettua itsellenne hyvään asentoon kynttilöiden valaisemaan ja lämpöä tuomaan tunnelmaan ja vain vastaanottaa mitä sinulle tuodaan siinä hetkessä.

rentoutuminen
rentoutuminen

Ajatuksena on mahdollistaa myös pysähtyminen itsesi äärelle. Tukea niin kehon kuin mielen rauhoittumista ja vain saada olla.

Voimaantua, rentoutua, vapautua hetkeksi tekemisestä ja siten avautumaan ja kuulemaan selkeämmin omia tarpeitasikin, mikä sen ihanampaa tässä suorittavassa maailmassa. 

Ennen kaikkea vastaanottamaan hoitavaa energiaa itseäsi hoitaen.

Pysähtyminen itsesi äärelle, avaa yhteyttä itseesi ja todellisiin tarpeisiin.

Energiaa välittyy vastaanotettavaksi monin tavoin tuokion mahdollistaen:

 • - niin kehon kuin mielen rauhoittumista ja lepoa
 • - kipu tilojen lieventymistä
 • - vapautumista vilkkaan mielen liikkeistä
 • - vahvistaa levollisuuden tunnetta koko olemukseen
 • - tukee yhteyttä omaan itseesi
 • - avartaa uusille aatoksille
 • - Tukee levollisuutta arkeesi
 • - vahvistaa omaan voimaan ja havahtumisen hetkiin
 • - tukien oman itsen hoitamista
 • -ohjaten lähemmäksi omaa totuuttasi

hiljaisuuden aitta
hiljaisuuden aitta

Mäntymäellä ryhmäenergiahoito toteutuu hiljaisuuden aitassa, avustaessani sinut mukavaan asentoon patjalle vilttien alle, kuin turvalliseen ja lämpimään kapaloon. Sinulla on lupa vain olla, tekämättä mitään. Vastaanottaa vain lempeää sanallista voimaannuttavaa ja rentouttavaa hoitoa, jota kauttani välitetään niin energia tasolla kuin sanallistaen, tukien kehosi ja mielesi rauhoittumista.

Ohjatun rentoutumisen loppuessa havahduttelen tarvittaessa lempein kosketuksin palautuen tähän hetkeen, jonka jälkeen on hetki tee-hetkelle.

Hetki hengähtää ja havahtua tähän hetkeen, mahdollistaa halutessanne vaihtamaan kokemuksianne, tuntemuksianne sekä tukee palautumista rentoutuneeseen ja hoidettuun kehoosi.

Käsityö
Käsityö

Pieni puinen putiikki on myös avoinna, jossa voit käydä havahtumassa omaan ihanuuteesi ja vahvistamaan itseäsi voimalausein tai muistaa vaikka halutessasi jotain tärkeää ihmistäsi. 

Siellä voit nostaa myös itsellesi ohjausta voimakortein.

Paikan päällä on kaikki tarvitsemasi. Riittää kun tuot itsesi, juuri sellaisena kuin olet sään mukaisin vaatetuksin. Hiljaisuuden aitta on lämmittämätön. Pienillä pakkasilla on oma tunnelmansa. Silloin vain lämpimästi vaatetta päälle, niin tarkenee. 

hiljaisuuden aitta
hiljaisuuden aitta

"RakkauVen on lupa puhua ja hoitaa"

Alueella on myös lemmikejämme, jotka toisinaan ovat hyvinkin innokkaita ja halukkaita osallistumaan tapahtumiin. 

Lämpimästi Tervetuloa!