Hengähdä hetkeksi

On ryhmäenergiahoito ja rentoutumisen hetki.

Kodin harmonia
Kodin harmonia

Rauhoittuminen ja rentoutuminen saa tapahtua luonnollisesti puskematta tai suorittamatta mitään millään tavoin, kuin oleminenkin hoitavan hetken jälkeen. Sinun on lupa vain olla ja vastaanottaa hoitavaa energiaa jota kanavoin ja sanallistan hoidon aikana. Lisää energioista ja kanavoinnista voit käydä lukemassa Energiahoito >

Hengähdä hetkeksi tuokio tukee niin mielen kuin kehon mahdollisuutta saada levähtää ja rentoutua, ja vastaanottaa hoitavaa energiaa. Olla läsnä omalle itsellesi.
Vapautuneena kiireestä ja mielen luomasta hälinästä olemme aina vastaanottavaisempia tarvitsemallemme tietoudelle ja / tai ainakin tuon tietouden väylän avautuen aina enemmän ja enemmän tunnistettavaksi.
Intuitiomme pääsee pysähtymisen myötä viestimään selkeämmin tarvitsemaamme /ohjaustamme.
Kehon saaden tarvitsemaansa, levähdys hetken, hoitavien energioiden päässen vapauttamaan kehon jännityksiä ja niin paljon muutakin.
Olosi olkoon levollisempi ja rauhaisampi, josta on kevyempi jatkaa taas matkaa elämässämme, uusien rakkaudellisten aatosten ympäröimänä✨ 

Halutessasi voit ottaa matkaan mukaan kirjoitusvälineet mahdollisen intuitiivisen ohjauksen ja opastuksen vastaanottamiseen, intuitiosi avautuessa ja avautuen viestimään.  

Ohjatun rentoutumisen ja hoitavan energiahoidon jälkeen sinulla on aikaa rauhaisaan havahtumiseen, omaehtoiseen aatosten/tuntemusten vaihtoon

 • Kesto 1,5h asettumiseen + aikaa halutessa pieneen puiseen putiikkiin
 • Mäntymäellä toteutuen 3-6 hlölle
 • Hinta 35€/ hlö

Energiaa välittyy osallistujien tarpeiden mukaan, vastaanotettavaksi monin tavoin:

 • Kokonaisvaltaista rauhoittumista ja lepoa
 • kipu tilojen lieventymistä
 • tukea vapautumiseen vilkkaan mielen liikkeistä
 • vahvistaen levollisuuden tunnetta koko olemukseen
 • tukien yhteyttä omaan itseesi
 • avartaen uusille aatoksille
 • Tukea levollisuuteen arjessasi
 • Vahvistaen omaan voimaan ja havahtumisen hetkiin
 • tukien oman itsen hoitamista
 • ohjaten lähemmäksi omaa totuuttasi, oman sydämesi ohjaukseen.

rentoutuminen
rentoutuminen

Pysähdy itsesi äärelle. Tue niin kehon kuin mielen rauhoittumista ja anna itsesi vain olla.

Voimaannu, rentoudu, vapaudu hetkeksi tekemisestä, tarpeesta tehdä, vain olla.  Avaudu kuulemaan selkeämmin omia tarpeitasi, mikä sen ihanampaa tässä suorittavassa maailmassa. 

Vastaanottaen lempeyttä ja hoitavaa energiaa itseäsi hoitaen.

Ryhmäenergiahoito toteutuu siis intuitiivisesti ohjattuna. Energia välittyy vapaasti ja puhtaasti energiatasolla kanavoiden ja sanoittaen hoidon etenemistä kuin välittyvää energiaa, ohjaten aina myös rentoutumisen tilaan. 

hiljaisuuden aitta
hiljaisuuden aitta

Mäntymäellä ryhmäenergiahoito toteutuu hiljaisuuden aitassa. Avustan sinut mukavaan asentoon patjalle vilttien alle, kuin turvalliseen ja lämpimään pesään. Mahdollistaen hetken vain olla, tekemättä mitään. Vastaanottaa vain lempeää sanallista voimaannuttavaa ja rentouttavaa hoitoa, jota kauttani välitetään niin energia tasolla kuin sanallistaen, tukien kehosi ja mielesi rauhoittumista.

Havahduttelen hoidon loppuessa aina tarpeen mukaan lempein kosketuksin palautumaan tähän hetkeen, jonka jälkeen on hetki, itseäsi kuunnellen, oma ehtoiseen ajatusten/ tuntemusten vaihtoon. Välitän myös kanavoitua viestiä, ohjausta ja opastusta kollektiivisella tasolla mitä siinä hetkessä läsnäoleville tuodaan.

Paikan päällä on kaikki tarvitsemasi. Riittää kun tuot itsesi, juuri sellaisena kuin olet rennoin ja sään mukaisin vaatetuksin. Hiljaisuuden aitta on lämmittämätön. Syksyn viileämmillä säillä on oma tunnelmansa. Silloin vain lämpimästi vaatetta päälle, niin tarkenee. 

hiljaisuuden aitta
hiljaisuuden aitta

"RakkauVen on lupa puhua ja hoitaa"

Pysähtyminen itsesi äärelle, avaa yhteyttä itseesi ja todellisiin tarpeisiin. -Paula

Alueella on myös hoitavia lemmikejämme, jotka toisinaan ovat hyvinkin innokkaita ja halukkaita osallistumaan tapahtumiin. 


Käsityö
Käsityö

Pieni puinen putiikki on myös avoinna, jossa voit käydä havahtumassa vahvistamaan itseäsi voimalausein tai muistaa vaikka halutessasi jotain tärkeää ihmistäsi. 

Lämpimästi Tervetuloa!

Hengähdä hetkeksi on mahdollista varata omalla porukalle tai osallistua tapahtumaan. Tapahtumista infoan facebook tapahtuma ilmoituksissa.

Kiinnostuessa yksilöllisestä hoidosta tai kanavoinnista tavaten tai kirjallisesti kysy lisää.