Kanavointi

ohjausta ja opastusta polullesi

Viestiä, ohjausta ja opastusta tässä ja tästä hetkestä elämäsi polulle.
intuitiivista kanavointia
intuitiivista kanavointia

Kanavoidessani olen yhteydessä oman intuition kautta maailmankaikkeuteen ja sieltä välittyvään aina tarpeenmukaiseen tietouteen siinä hetkessä.

Kehollisella olemuksellani toimin ns. kanavana vastaanottaakseni ja välittääkseni tuota vastaanottamaani viestiä ja/tai energiaa, mitä ja miten siinä hetkessä viestiä on tarkoituksenmukaista tuoda. Kanavoinnissa välittyy hoitavaa energiaa aina jollain tasolla.

Kanavoitu viesti on mahdollisuus vastaanottaa ja saada tukea, ohjausta ja opastusta laajalti universumista,  korkeammista lähteistä.  Kanavointu viesti ei ole oman itseni mielipiteitäni vaan viestiä universumista, itseäni korkeimmista ja viisaammista lähteistä. Tulkinta on intuitiivista ja ohjauksessa edeten. Halutessasi voit aina esittää teemoja mieltäsi askarruttaviin teemoihin.

Kanavoitua viestiä voidaan tuodaan yllättäviäkin väyliä pitkin, edesmenneiltä ja henkioppailta tai muilta auttajilta. Toisinaan viesti on tukea seuraavaan askeleeseen, polullasi kulkien päämäärää kohti. Kanavoidusti voidaan saada ohjausta myös erilaisiin arkisiinkin asioihin ja teemoihin, joihin ohjausta on tarpeen mukaista saada. Toisinaan hyvin selkeääkin ohjausta, joskus symboloivaa, milloin jättäen aina asioita oman tulkintasi ja toteuttamisen varaan kuin tilaa omalle oivallukselle, aina tarpeenmukaista siinä hetkessä.

Kuvailisin kanavointia, kuin opasteita suuntaa valitessa, antaen sinun itse valita minkä suunnan lopulta valitset. 

Kanavoitu viesti tukee ja mahdollistaa näkemään asioita useammasta näkökannasta, tukien aina oman intuition kuulemista kuin persoonammekin kasvua, kehittymistä ja eteenpäin menemistä haastavimmastakin elämän heittelyistä huolimatta. Kanavointi poikkeaa niistä mielen/egon tason tarpeista ohjata elämäämme, mitä ja miten se haluaa asioita nähdä, kokea tai elämässä toimia, jonka vuoksi viesti ei aina ole sitä mitä haluamme kuulla.

Kanavointi sanoitettuna tai energiana on tarpeenmukaista aina siihen hetkeen tarpeenmukaisella tavalla. 

Tukea työskentelyyn aina myös oman itsen kanssa

Kanavoinnit tukevat jokaista meistä kasvamaan kuin kehittymään persoonana omalla matkallamme, jos niin vaan valitsemme. Kanavointi hoitavalla energialla tukee ja vahvistaa meidän henkistä kasvua ja persoonamme, jos vain haluamme. Hoitaen rakkaudella.

Kanavointi, jossa välittyy energiahoitoakin vahvistaa ja hoitaa sinussa myös tuota rakkautta, niin toiminnan ja tekemisen äärellä ja äärelle. Tukien omassa kasvussasi ja luottamuksessa elämänvirtaan. 

Työskennellessäni kanavoitsijana ja energiahoitajana/ohjaajana ja siinä muita tukien koen tärkeäksi ennen kaikkea oman itseni kanssa jatkuvan työskentelyn ja ymmärryksen oman egomme/mielemme kanssa ja sen tavasta toimia. Kasvaakseni ja kehittyäkseni persoonana, ja ennen kaikkea työskennellessäni ohjauksessa, en omasta mielen tai persoonatason halusta/tarpeesta.

Puhtaasti kanavoituna viesti on aina itsemme ja kaikkien parhaaksi. Viesti on rakkaudellista, ohjaavaa ja opastavaa kaikessa puhtaudessaan. Se ei manipuloi, ei ole negatiivistä, ei käskevää tai komentavaa, ei omaan tahtoon perustuvaa. Kanavointi, jossa välittyy energiahoitoakin on aina rakkaudellista ja lempeää, tehden työtään sinun parhaaksesi. Kanavoitu viesti voi kyllä koskettaa ja herättää tunteita. Havahduttaen, Antaen näkökulmia, voimaa opastaen ja ohjaten.

Kuulen usein kysyttävän onko kyse ennustamisesta, niin sanon että ei, Miksikö? 

Koen ja uskon elämämme muotoutuvan loppu viimein omiin tekemiimme valintoihimme.  Jokaiselle jääden omalta osalta vastuu tehdä valintansa kussakin tilanteessa. Kanavoinnin avaten tarpeenmukaisuutta ja jokaisen itsen tehden valinta kuunnella ohjausta sekä mitä ja miten toimia. 

Työkaluja
Työkaluja

Kuvailisin kanavointieni mahdollistavan avaamaan sitä työkalupakkiasi, joka sinulla on, joka saattaa jumittaa toisinaan syystä tai toisesta tai siellä olevat työkalut ei ota toimiakseen. Kanavoinnin auttaen avautumaan ja löytämään ehkä uusia tapoja käyttääksesi siellä olevia työkaluja, jotta voit rakentaa oman itsesi näköistä maailmaa, aina siitä hetkessä tarpeenmukaisella tavalla. Toisinaan työkalut on helpommin käytettävissä ja pakit avattavissa, toisinaan solmuja on vaan itse availtava ja tehdä korjauksia myös omin oivalluksin, kehittymisen vahvistuen kokemana kautta. Käyttöohjeita mahdollistan ohjekirjaani lukien ja miten ne siinä hetkessä avautuvat, mutta lopullinen työskentely tai sanoisinko viimeistely jää sitten sinun omaksi valinnaksi.  


Suullinen kanavointi

Suullinen kanavointi
Suullinen kanavointi

Kanavoidessa toimin kanavana välittäen saatua ohjausta ja viestejä universumista. Kanavointi viestii tarpeenmukaista informaatiota siinä hetkessä, esiin nostamiin teemoihin tai mitä siinä hetkessä sinulle halutaan tuoda. Opastus perustuu aina sen hetken tulkintaan ja korkeimmaksi parhaaksesi. 

Teen kanavointeja intuitiivisesti ja siinä hetkessä vastaanotettuna joita tarjoan 30min, 45min ja 60min aikoja.

Kanavointi voidaan toteuttaa tavaten, puhelimitse tai videopuheluna. 

Kiinnostuessa voit olla  minuun yhteydessä yhteydenoton tai tekstiviestillä varaten ajan. Kertoa jos on jokin erityinen teema johon haluaisit ohjausta/tukea.

Kirjallinen kanavointi

Henkilökohtainen Kirjallinen kanavointi on n. 2-3 sivua sisältäen sinulle tarpeenmukaista viestiä siinä hetkessä vastaanotettuna.

Kirjallisen kanavoinnin äärelle on ihana istahtaa kaikessa rauhassa, tunnustella sanomaa ja viestiä ja antaa viestien avautua mahdollisesti oivaltaen mahdollisesti joka kerta aina jotain lisää.

Kirjallisessa kanavoinnissa vastaanotan viestiä, ohjausta ja opastusta kanavoinnin tavoin, jonka kirjaan sitten kirjalliseen muotoon.

Lähetän kanavoinnin sovitusti joko s-postilla, kirjeenä postilaatikkoosi tai voit noutaa kirjeesi Mäntymäeltä. 

Kirjallinen kanavointi on mahdollista tehdä myös lemmikistäsi. Lue lisää >

Minun/Meidän tarina

Kanavoitu tarina
Kanavoitu tarina


On satumainen kanavoitu ja mielikuvituksen "höystetty" tarina sinusta tai teistä. Luotu intuitiivisella tulkinnalla. Tarinaan voi sisältyä mielikuvia, kanavoitua viestiä, tulkintaa, entisiä elämiä muotoiltuna satumaiseen muotoon. 

Meidän tarinaan pyydän molempien suostumuksen.

Onko teillä yhteistä elämää jo aikaisemmilta ajoilta,  ehkä Metsäntaista, viikinkin ajoilta, oletteko sielun siskoja/veljiä.. Niin kuin tarinoissa aloitetaan Kauan, Kauan sitten...

Pituudelta tarina on 2-3 sivuinen.

lue Metsän Taikaa tarina

tai muita tarinoitani

Satujani >


Sydämen äärelle kanavointi on yksilöllisempää ohjausta ja opastusta käyttäen kanavoimiani ja luomiani "työkalujani" tukenani ohjausta kuunnellen.

Nostan esiin elämän polkusi teemoja, tätä hetkeä, tulevaa sekä saat työkaluja matkallesi. Tukien omia oivalluksia, ohjauksen kuulemista ja persoonatason kasvua. 

Vastaanotan kanavoinnin ja tarvitsemasi valmiiksi sovittuun ajan kohtaan, joka voi toteutua puhelimitse tai tavaten. Tulkitsen ja läpikäymme vastaanotettua ohjausta ja opastusta sekä vastaanotamme vielä siinä hetkessä mitä viestiä nousee aina myös heräilevin kysymyksin. 

Varaa itsellesi paperi ja kynää kirjataksesi ylös tarvitsemaasi.

Kesto 1,5h. Hinta 99€  

lue lisää yksilölliseen kehitykseen >


Kodin/tilan energiakanavointi/energiakartoittamisen toteutan mieluiten etänä. Tarvitsen siihen pohjapiirroksen kodistasi/tilastasi. Kirjaan kanavoidun tekstin kirjalliseen muotoon, jonka annan ja läpikäymme sovitulla tavalla. Hinta perustuu tilan kokoon. 

Lue lisää > 

Hinnastoa;

30 min kanavointi

45€

45 min kanavointi

59€

60min kanavointi

69€

Kirjallinen kanavointi

70€

Kanavointi lemmikistäsi

70€

Minun/Meidän tarina

79€

Sydämen äärelle-kanavointi/tulkintaa 1,5h

Lue yksilöohjaus >

99€


Kiinnostuessasi voit olla minuun yhteydessä ja esittää toiveita ajankohdasta. Voit olla yhteydessä viestitse   +358408335449 tai

Toisinaan tarve voi olla suullisen kanavoimisen sijasta kanavoitua energiahoitoa, joka rentouttaa fyysistä olemustamme siinä hetkessä, mahdollistaen mielellemme tilaa hengähtää ja vastaa ottaa tarvitsemaamme eritavoin. Siitä lisää voit käydä lukaisemassa alla olevasta linkistä.