Kodin ja mielen harmoniaa

kun tarvitset tukea tai omat voimasi eivät riitä

Kodin hyvinvointia - apua arkeen

Tarvitsetko apua kotiin, itsellesi tai lähimäisellesi? Tulisiko tarpeeseen kotisiivous tai muun tilan siivous, ikkunanpesu tai onko kodin järjestely ajankohtaista? Haluatko selkeyttä kotiisi ja olemiseesi?

Kodin harmonia- palveluni on tarkoitettu ikään katsomatta jokaiselle, joka kokee avun tarvetta ja tuntee minut oikeaksi henkilöksi auttamaan. Voimme yhdessä luoda järjestystä kotiisi ja samalla harmoniaa elämääsi. Koti on paikka, missä sinulla tulee olla hyvä olla.

Palveluitani ovat mm. siivous ja järjestyksen luominen, kaupassa käynti, ulkoilu yhdessä rupatellen tai voin olla hetken seurana.

Toimin yksityisyyttäsi kunnioittaen ja noudatan vaitiolovelvollisuutta kaikissa toimissani

Muutoksiin ei tarvita aina kalliita hankintoja tai suuria myllerryksiä. Sinulla on jo todennäköisesti kaikki, mitä tarvitset.

Kertaluonteinen Kodin siivous voi olla jo aivan riittävä apu arkeesi, olivatpa siivousavun taustalla sitten omien voimavarojen niukkuus, ajan puute tai mitkä tahansa muut tekijät.

Tavaroiden järjestelyllä saa myös uudenlaista eloa. Nostetaan esimerkiksi useimmin käytettävät tavarat helposti saataville, korostetaan mieluisia ja tärkeitä asioita ja laitetaan turhat tavarat pois. Huoneen järjestyksen muuttaminen on myös mahdollista.

Toisen ihmisen kädenjälki ja kodin tavaroiden järjestely uudelleen tekevät ihmeitä!

Tuliko yllättäviä muutoksia? Uskalla kysyä apuani vaikka jo huomiselle. 

Itseäni häiritsi tylsä portaikko. Mattokin oli jatkuvasti rullalla ja milloin missäkin. Tovin pohdiskeltuani maalasin maton portaikkoon – johan pysyy matto paikoillaan! Tämä kestomatto on ilahduttanut niin perheenjäseniä kuin vieraita.

Kodinhoito on merkityksellistä

Tavoitteeni on luoda palveluillani järjestystä, siisteyttä ja tasapainoa kotiisi. Selkeys ja kodin puhtaus mahdollistavat tervetullutta iloa, eloa ja uusia näkökulmia elämääsi.

Eteneminen työskentelyssäni perustuu sinun tarpeidesi kuunteluun: milloin on aika toimia, tehdä järjestelyä ja siivousta ja milloin hetki antaa tehtyjen muutosten asettua hetken ajan ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

Teen kodin harmoniaa liittyviä isompia järjestelytöitä pääasiassa yksi kohde kerrallaan. Saan mielelläni aina yhden kodin valmiiksi, ennen uuden työn aloittamista. Ota yhteyttä, niin sovitaan sinun tilannettasi parhaiten palvelevista toimenpiteistä.

 Pienillä muutoksilla uudenlaista ilmettä ja ilmapiiriä

Palvelut ja hinnat

Kokonaishinta tai vähintään arvio siitä sovitaan aina ennen työn aloittamista

Toiminta-alueitani ovat Sipoo ja muu Uusimaa

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %


Arviokäynti

Arviokäynnin hinta riippuu kohteen koosta. Hinta sovitaan aina etukäteen.

49 - 99 €/kerta

Siivous ja tai järjestyksen uusiminen

Järjestyksen uusiminen voidaan tehdä kotona jo olevilla tavaroilla.

39 €/tunti

 • Suunnitelma muutoksesta
 • Suunnitelma perustuu tilaajan omiin toiveisiin. Hinta riippuu suunnitelman laajuudesta. Otan huomioon esim. tilan käyttötarpeet ja halutun ilmapiirin.

  49 - 199 € /kerta

  Suunnitelman toteuttaminen

  Toteutan suunnitelmat pääsääntöisesti itse. Tarvittaessa voin järjestää omien kontaktieni kautta lisäosaajia tai vaikkapa lisäkäsiä isoihin siivousurakoihin.

  39 €/tunti

  Tavaroiden läpikäyminen

  Sovimme yhdessä, millä periaatteella lajittelen tavarat ja miten mahdollinen poistaminen hoidetaan. Kyseessä voi olla esim. liian täyteen kertynyt varasto tai asuintilat, jäämistön selvittäminen, muutto, ero tai lastenhuoneet.

  39 €/tunti

  Tavaroiden kuljettaminen pois

  Kierrätettävät tavarat ja materiaalit huolehdin asianmukaisesti keräyspisteisiin ja tarvittaessa kuljetan pieniä määriä lahjoituksia esim. Kierrätyskeskukseen.

  39 €/tunti

  Kilometrikorvaus

  Kilometrikorvaus lisätään palkkion päälle.

  0,46 €/km


  Lomalle lomps!


  Miltä kuulostaisi jäädä lomalle niin, että koti olisi jo valmiiksi puhdas? Siivouspalvelu voi olla myös kertaluonteinen. Lomasiivous antaa hyvän sysäyksen rentouttavan loman aloittamiseen.

  Lomalle lomps - siivous 39 €/h + kilometrikorvaus

  Arviointikäynti

  Kuuntelen tarpeesi ja suunnitellaan niiden täyttäminen yhdessä

  Voit aluksi lähettää viestin ja kertoa hieman tarpeestasi. Olen sitten sinuun yhteydessä ja sovitaan etenemisestä tilannettasi parhaiten palvelevalla tavalla. Voimme aloittaa arviokäynnillä tai sopia suoraan

  • siivous ja tavaroiden järjestely
  • huonekalujen ja tavaroiden järjestyksen muuttaminen
  • muutossuunnitelman tekeminen
  • tavaroiden läpikäyminen
  • ylimääräisten tavaroiden pois vieminen (vieminen tapahtuu aina tarkoituksenmukaisesti esim. kierrättäminen ja lajittelu huomioiden)

  Onnistumme kodin puhdistamisella herättelemään uudenlaista iloa ja nostamaan unohdettuja ilahduttavia asioita elämääsi. Sehän onkin juuri sitä parasta hyötyä!

  Arviokäynnin hinta on 50 - 99 €/kerta kohteen koosta riippuen. Tämä on aina sovittavissa tilanteen mukaan.

  Perushinta työlle on 39 €/tunti + kilometrikorvaus 0,46 € / km (lähtö osoitteesta Kulmatie 16, 04130 Sipoo).

  Toiminta-alueenani ovat Sipoo ja muu Uusimaa

  Siisti koti –hyvä olo

  Viihtyisässä kodissa kehosi ja mielesi voivat paremmin

  Puhuessani kodista, puhun niin konkreettisesta asumuksestasi kuin fyysisestä kehostasi. Nämä kulkevat käsi kädessä ja vaikuttavat toisiinsa paljon. Kodin siisteyden ja järjestyksen vaikutukset tuntuvat kehosi ja mielesi tasapainossa, hyvinvoinnissa ja kotona viihtymisessä.

  Kodin kaaoksessa on mielikin usein sekava ja toisin päin. Viihtyisä koti mahdollistaa hyvinvointia. Onko kotonasi liian paljon tavaraa, ahdistaa ja ajatukset harhailevat, et tiedä mistä aloittaisi tai mitä tekisit? Mietitään yhdessä!

  Vaihtelua, uudenlaista intoa ja vireyttä arkeesi saatat saada pienilläkin asioilla tai muutoksilla. Se mahdollistaa hyvinvointisi lisääntymistä. Herätellään erilaisin toimenpitein olemisesta nauttimista, niin kodissasi kuin sinussa itsessäsi.


  Anna kotisi näyttää sinulta!  Sinun itsesikään ei tarvitse olla mitään muuta kuin todellisuudessa olet. Riittää, että sinulla tai läheiselläsi on hyvä olla kotonanne.


  Luonnon harmoniaa kotonasi

  Luontoa voi tuoda kotiin pienillä asioilla

  Kosketus luontoon voi tapahtua pienellä palalla luontoa, kotonasikin 

  Luonto on lähellä sydäntäni. Se on tärkeä henkireikä ja hyvinvointini mahdollistaja. Olen vahvistanut omaa luontoyhteyttäni mm. hoitamalla itseäni luonnossa. Siihen riittää vaikka vain istahtaminen piha kivelle tai puun juurelle.

  Olen myös opiskellut Hyvinvointia luonnosta - kurssin osana maatalousalan opintoja Mäntsälän Saarenkartanossa.

  Luonto vaikuttaa positiivisesti. Sillä on hoitavia, suojelevia ja puhdistavia vaikutuksia. Vanhalla kansalla on ollut vahva luontoyhteys ja he ovat osanneet hyödyntää luonnon aarteita. Luonto on meille monin tavoin elintärkeä ja erottamaton osa ihmiselämäämme.

  On ihanaa havaita, miten luonnon merkitys ja siihen havahtuminen kasvaa koko ajan enemmän ja enemmän keskuudessamme ja luonnollinen viisaus herää henkiin.

  Luonnon vaikutuksesta aistimme heräävät ja aktivoituvat. Sekin mahdollistaa hyvinvointia. Pienellä luontoelementillä, sen hoitavalla ja parantavalla energialla on suuri vaikutus.


  Luontoa voi tuoda kotiin monella tavalla: huonekasveilla, vesielementeillä, kivillä, luontokuvilla tai luontoa esittävällä taiteella. Keksimme varmasti sinulle sopivan tavan. Ehkäpä kotoasi jo löytyykin luontoelementtejä, joita voimme nostaa näkyvämmin esiin.


  Käsitöitä suomalaisesta  luonnonmateriaaleista 

  Teen mm.puusta käsitöitä lahjoiksi ja tuomaan koteihin luonnon voimaa.