Kodin ja mielen harmoniaa

kun tarvitset tukea tai omat voimasi eivät riitä

Kodin hoivaa - kotipalvelua arkeen

Tarvitsetko apua arkeen kotonasi itsellesi tai lähimäisellesi? Tulisiko tarpeeseen kotisiivous tai muun tilan siivous, ikkunanpesu tai onko kodin järjestely ajankohtaista? Haluatko selkeyttä kotiisi ja olemiseesi?

Kodin hoivaa, monin eri merkityksin

Palveluni on jokaiselle, joka kokee avun tarvetta ja tuntee minut oikeaksi henkilöksi siihen. Voimme yhdessä luoda järjestystä kotiisi ja harmoniaa elämääsi.

Voin siivouksen ja järjestyksen luomisen lisäksi pitää hetken seuraa, sopia kaupassa käyntiä, ulkoilla tai muita kodinhoivapalveluita.  

Toimin yksityisyyttäsi kunnioittaen ja vaitiolovelvollisuuttani noudattaen kaikissa toimissani


Muutoksiin ei tarvita aina kalliita hankintoja tai suuria myllerryksiä. Sinulla on todennäköisesti kaikki mitä tarvitset. Kertaluonteinen Kodin siivous voi olla jo aivan riittävä tarpeidesi äärellä. Oli siivousavun taustalla sitten omat voimavarasi, aika tai mikä tahansa.

Tavaroiden järjestelyllä saa myös uudenlaista eloa. Nostetaan useimmin käytettävät helposti saataville, korostetaan mieluisia ja tärkeitä asioita ja laitetaan turhat tavarat pois vai muutetaanko huoneessa järjestystä, sekin on mahdollista.

toisen kädenjälki ja järjestely tekee ihmeitä!

Teen kodin hoivaan liittyvää järjestelytyötä pääasiassa yksi kohde kerrallaan. Saan mielelläni aina yhden kodin valmiiksi, ennen uuden työn aloittamista.


Tavoitteeni on luoda palveluillani järjestystä, siisteyttä ja tasapainoa kotiisi. Selkeys ja kodin puhtaus mahdollistavat uudenlaista iloa, eloa ja uusia näkökulmia elämääsi.

Koti on paikka, missä sinulla tulee olla hyvä olla.

Eteneminen työskentelyssäni perustuu sinun tarpeidesi kuunteluun: milloin on aika toimia, tehdä järjestelyä ja siivousta ja milloin hetki antaa tehtyjen muutosten hetken asettua ennen eteenpäin menemistä.


 Pienillä muutoksilla uudenlaista ilmettä

Itseäni häiritsi tylsä portaikko. Mattokin oli jatkuvasti rullalla ja milloin missäkin. Tovin pohdiskelutua maalasin maton portaikkoon, niin johan pysyy paikallaan! Matto on ilahduttanut perheenjäseniä ja vieraita.

Palvelut ja hinnat

Kokonaishinta tai vähintään arvio siitä sovitaan aina ennen työn aloittamista

Toiminta-alueenani on Sipoo ja muu Uusimaa


Arviokäynti

Arviokäynnin hinta riippuu kohteen koosta ja sovitaan aina etukäteen.

49 - 99 €

Siivous ja tai järjestyksen uusiminen

Tämä voidaan tehdä olemassa olevilla tavaroilla.

39 € / tunti

 • Suunnitelma muutoksesta
 • Perustuu tilaajan omiin toiveisiin, hinta riippuu suunnitelman laajuudesta. Otan huomioon esim. tilan käyttötarpeet ja halutun ilmapiirin luomisen.

   49 - 199 €

  Suunnitelman toteuttaminen

  Toteutan suunnitelmat pääsääntöisesti itse. Tarvittaessa voin järjestää omien kontaktieni kautta lisäosaajia tai vaikkapa lisäkäsiä isoihin siivousurakoihin.

  39 € / tunti

  Tavaroiden läpikäyminen

  Sovimme yhdessä, millä periaatteella lajittelen tavarat ja miten mahdollinen poistaminen hoidetaan. Kyseessä voi olla esim. liian täyteen kertynyt varasto tai asuintilat, jäämistön selvittäminen, muutto, ero tai lastenhuoneet.

  39 € / tunti

  Tavaroiden kuljettaminen pois

  Kierrätettävät tavarat ja materiaalit huolehdin asianmukaisesti keräyspisteisiin ja tarvittaessa kuljetan pieniä määriä lahjoituksia esim. Kierrätyskeskukseen.

  39 € / tunti

  Kilometrikorvaus

  Kilometrikorvaus lisätään palkkion päälle.

  0,43 € / km

  Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %

  Lomalle lomps!

  Miltä kuulostaisi jäädä lomalle jo valmiissa puhtaassa kodissasi, sitoutumatta palveluunkaan enempää kuin yhden kotisiivouksen verran?

  Lomalle lomps - siivous 39 € / h

  Arviointikäynti

  Kuuntelen tarpeesi ja tehdään suunnitelma

  Voit olla yhteydessä yhteystietojen kautta ja kertoa hieman tarpeestasi. Olen sitten sinuun yhteydessä ja sovitaan etenemisestä tilannettasi parhaiten palvelevalla tavalla. Voimme aloittaa arviokäynnillä tai esim.

  • siivouksella ja tavaroiden järjestelemisellä
  • huonekalujen ja tavaroiden järjestyksen muuttamisella
  • muutossuunnitelman tekemisellä
  • tavaroiden läpikäymisellä
  • ylimääräisten tavaroiden pois viemisellä (vieminen tapahtuu aina tarkoituksenmukaisesti esim. kierrättäminen ja lajittelu huomioiden)

  Onnistumme näin herättelemään uudenlaista iloa ja unohdettujakin ilahduttavia asioita taas elämässäsi. Sehän onkin juuri sitä parasta hyötyä!

  Arviokäynti 50 - 200 € kohteen koosta riippuen. Tämä on aina sovittavissa tilanteen mukaan.

  Perushinta on 39 € / tunti + matkakorvaus 0,43 € / km (lähtö osoitteesta Kulmatie 16, 04130 Sipoo).

  Toiminta-alueenani on Sipoo ja muu Uusimaa

  Siisti koti –hyvä olo

  Kehosi ja mielesi voivat paremmin viihtyisässä kodissa

  Puhuessani kodista, puhun niin konkreettisesta asumuksestasi kuin fyysisestä kehostasi. Nämä kulkevat käsi kädessä ja vaikuttavat toisiinsa paljon. Vaikutus tuntuu kehosi ja mielesi tasapainossa, hyvinvoinnissa ja kotona viihtymisessä. Kodin kaaoksessa on mielikin usein sekava ja toisin päin. Viihtyisä koti mahdollistaa hyvinvointia. Onko kotonasi liian paljon tavaraa, ahdistaa ja ajatukset harhailevat, et tiedä mistä aloittaisi tai mitä tekisit? Mietitään yhdessä!

  Vaihtelua, uudenlaista intoa ja vireyttä arkeesi saatat saada pienilläkin asioilla tai muutoksilla. Se mahdollistaa hyvinvointisi lisääntymistä. Herätellään olemistasi, niin kodissasi kuin itsessäsi erilaisin toimenpitein.


  Anna kotisi näyttää sinulta!  Sinun itsesikään ei tarvitse olla mitään muuta kuin todellisuudessa olet. Riittää, että sinulla tai läheiselläsi on hyvä olla kotonanne.


  Luonnon harmoniaa kotonasi

  Luontoa voi tuoda kotiin pienillä asioilla

  Kosketus luontoon voi tapahtua pienellä palalla luontoa, kotonasikin 

  Luonto on lähellä sydäntäni. Se on tärkeä henkireikä ja hyvinvointini mahdollistaja. Olen vahvistanut omaa luontoyhteyttäni mm. hoitamalla itseäni luonnossa. Siihen riittää vaikka vain kävely metsän siimeksessä.

  Olen myös opiskellut Hyvinvointia luonnosta - kurssin osana maatalousalan opintoja.

  Luonto vaikuttaa positiivisesti. Sillä on hoitavia, suojelevia ja puhdistavia vaikutuksia. Vanhalla kansalla on ollut vahva luontoyhteys ja he ovat osanneet hyödyntää luonnon aarteita. Luonto on meille monin tavoin elintärkeä ja erottamaton osa ihmiselämäämme.

  On ihanaa havaita, miten luonnon merkitys ja siihen havahtuminen kasvaa koko ajan enemmän ja enemmän keskuudessamme ja luonnollinen viisaus herää henkiin.

  Luonnon vaikutuksesta aistimme heräävät ja aktivoituvat. Sekin mahdollistaa hyvinvointia. Pienellä luontoelementillä, sen hoitavalla ja parantavalla energialla on suuri vaikutus.


  Luontoa voi tuoda kotiin monella tavalla: huonekasveilla, vesielementeillä, kivillä, luontokuvilla tai luontoa esittävällä taiteella. Keksimme varmasti sinulle sopivan tavan. Ehkäpä kotoasi jo löytyykin luontoelementtejä, joita voimme nostaa näkyvämmin esiin.


  Käsitöitä suomalaisesta koivusta

  Teen puusta käsitöitä lahjoiksi ja tuomaan koteihin luonnon voimaa. Teen puutöitä myös tilauksesta.