Pieni Puinen Putiikki

käsitöitä Mäntymäellä

Kädentyöni perustuvat luomiseen ja kierrättämiseen, johon sisällytän luonnonmateriaalia sekä mahdollistaen milloin millekin uuden olemuksen. Jokainen luomus symboloi aina jotain pienellä tai pidemmällä tarinallaan tai viestillään.

Putiikin ovia avataan erikseen aina mahdollisuuksien mukaan lahjoja tarvitsevalle. Lahjaksi, muistamiseen, voimaannuttamaan itseäsi tai jotain toista voimia tarvitsevaa.

Voimapuu

– luonnon parantavaa voimaa –


Puutyöni symboloivat aina myös jotain ja ne syntyvät pienen tarinan kera. Voimapuillani on omat tehtävänsä. Ne toimivat muistutuksena tai kiitoksena tai antavat tarvittavaa voimaa arjen keskelle. Voimapuu voi tulla itsellesi tai lahjaksi sinulle tärkeälle ihmiselle.

Luon Voimapuun halutessasi myös henkilökohtaisesti juuri sinulle. Voit pyytää tilaustyönä tehtävän yksilöllisen Voimapuun tiettyyn elämäsi teemaan, joka on sinulle tarpeen tässä hetkessä. Voimapuu voi olla muistuttamassa  omasta voimastasi, uskosta ja jaksamisesta

Mäntymäellä toimii Pieni Puinen Putiikkini. Sieltä löytyy valmiita Voimapuita sekä muita luomuksia ja Putiikissa voi piipahtaa vierailuiden yhteydessä.

Lasi luomukseni syntyvät kierrätettävästä lasista, jotka saavat kuin uuden elämän tärkeällä tehtävällään ja viestillään.

Elämän malja

Symboloiden ja  muistuttaen sinua kauneudestasi ja voimastasi, auttaen päästämän irti rajoittavista ajatusmalleista.

- Päivänsäde-

Kaikella meillä on tärkeä tehtävämme, kaikella ja kaikilla oma tarinansa ja mahdollisuus muuttua, mahdollisuus luoda uutta ja synnyttää uutta vanhastakin. 

kanavointeja
kanavointeja
Voimakivi
Voimakivi
Metsäntaikaa tarina
Metsäntaikaa tarina

Tarinoita ja kanavointeja

Putiikissa löytyy myös kanavoituja kirjoituksia erilaisin teemoin, niin runoin, viestein kuin tarinoitani. 

Myös voimakivillä on omat viestit sisältäen hoitavaa ja opastavaa viestiä kiven sisäisestä maailmasta.Luonnon parantava vaikutus


Jokaisella luontokappaleella uskotaan olevan omanlaisensa parantava vaikutus, merkitys ja tehtävä. Vanha kansa on uskonut näin olevan jo aikoja, aikoja sitten. Koivuakaan ei ihan huvin vuoksi ole istutettu aina kodin sisäänkäynnin eteen.

Koivulla on uskottu olevan suojeleva ja puhdistava vaikutus jo pitkään.  Useimmiten käytänkin juuri koivua jalustana puutöilleni, unohtamatta toki muita arvokkaita lajeja. Koivun on uskottu karkottavan pelkoja, tuovan rohkeutta ja lisäävän onnellisuutta. Viestiä on paljon muutakin, jota tuodaan kauttani. Ripautan joihinkin puutöihini hyppysellisen männyn tuoksua pellavan sekaan. Lopuksi kaikkiin töihin tulee vielä pohjattoman pussillisen verran rakkautta! Sittenpä Päivänsäteen luomus onkin valmis tekemään työtään.

Jokainen luomani kädentyö on oma yksilönsä, niin kuin meistä ihmisistäkin jokainen. Luon luomuksiani kaadetuista puista ja hukkapaloista, lasista, metallista, jolloin mahdollistan niille vielä yhden tavan jatkaa elämäänsä.

Näissä materiaaleissa on rosoja ja kovien kokemusten jälkiä. Ne symboloivat niitä merkkejä, joita meissä kaikissa eletyn elämän jäljiltä on. Puu muistuttaa mahdollisuudesta mennä elämässä eteenpäin ja uudistua koetuista haasteista huolimatta.


Osassa töitäni on mukana hyppysellinen myös huumoria. Se kulkee mukana vähän kaikessa tekemisessäni. Huumori muistuttaa keveydestä ja elämänilosta haasteidenkin keskellä. Huumori on yksi tärkeä voimavaramme elämämme aallokoissa.

Luonnonkappaleille on tietoa hyvin paljon, joka pysynyt piilossa monilta. Tuon saamaani tietoutta muillekin sen mukaan kun sitä itselleni tuodaan erilaisin merkityksin ja symbolein sinulle aistittavaksi.

Olet Tärkeä- voimapuu

syntyi muistuttamaan  ja vahvistamaan jokaista voimapuun saanutta omasta tärkeydestään elämän eri osa-alueilla, niin työssä kuin yhteisöissä ja yksityiselämässä. Vahvistaen uskoa ja luottamusta juuri sinun, itsesi tärkeydestä.

Sinä  Riität- Voimapuu

Syntyi muistuttamaan sinua, että riität juuri sellaisena kuin olet. 

Tarvitsematta olla mitään muuta kuin juuri sinä, juuri sellaisena kuin olet, omana itsenäsi.  

Voimapuihin ja kädentöihin voi tutustua ja niitä voi ostaa Mäntymäellä Putiikistani.

Toteutan parhaani mukaan toiveitasi myös yksilöllisten tilausten osalta.

Metsäntaiassa on muuten mahdollista nikkaroida itsekin ihan omanlaisesi Voimapuu ja paljon muutakin!

Mistä on pieni puinen putiikki tehty? 

Havahtumisen tärkeydestä luoda elämäänsä omana itsenään ja aidosti sydämestään.

Astuessasi pieneen puiseen putiikkiin, sinulla on lupa havahtua.

Pieni puinen putiikki mahdollistaa:

  • Havahtumista omaan ainutlaatuisuuteesi
  • Aistimaan näkemistäsi
  • Aistimaan omaa arvokkuuttasi
  • Herättäen voimaa itsestäsi huolehtimiseen
  • Vastaanottamaan ohjausta viestiä mitä siinä hetkessä sinun on tärkeä kuulla
  • Vastaanottamaan ja jakamaan äänetöntä rakkautta
  • Herätellen merkitystä oman elämäsi luomisesta
  • Havahtumista täydellisen epätäydellisyyteen
  • herättelemään että sinä todella riität
  • Muistoon matkallesi

Tästä kaikesta on pieni puinen putiikki tehty!