Energiahoito  

kanavoitua energiaa ja viestejä maailmankaikkeudesta

Intuitiivista   energiahoitoa    Sipoossa

Kaikki on energiaa ja kaikessa toiminnassa on energiaa

Energioista puhutaan jo koulussa ja niistä tehdään eri tieteenalojen toimesta valtavasti erilaisia tutkimuksia. Siitä huolimatta energian olemusta on toisinaan hyvinkin vaikea omassa arjessa käsittää tai sitä ei tule edes ajatelleeksi. 

Energia voi näyttää häviävän esim. maatuvasta omenasta, mutta koskaan se ei katoa. Se siirtyy ja muuttaa muotoaan, määrällisesti kuitenkaan muuttumatta. Energiaa voidaan siirtää ja välittää, vaikkemme sitä silmin näekään. Pystymme tuntemaan ja aistimaan sitä toisinaan paremmin, toisinaan heikommin. Energian tunteminen ja tunnistaminen sekä sen välittäminen on mahdollista opetella.

Hyvin maallinen esimerkki ja arkinen asia on tällainen energian siirtäminen: pakkasella kätesi kylmenevät. Otan varovasti omilla lämpimillä käsilläni kätesi omiini niistä kevyesti kiinni pitäen. Odotamme hetken, kätesi lämpenevät pikkuhiljaa ja alkavat voida paremmin. Hyvin luonnollista energian välittämistä, eikö?  Välttääksesi lämmönhukkaa annan matkaasi vielä hanskat, jotka löytyivät taskustani ja toivon sinun pitävän huolta itsestäsi.

Hoitoa elämän energialla intuitiota kuunnellen

– Päivänsäde –


Energiahoidossa toimin kanavana, vapautan ja välitän energiaa. Jokainen hoito on ainutlaatuinen ohjausta kuunnellen. Hoito tulee universumista eli kaikkialta ympäriltämme. Energia välittyy kauttani ilman koskettamistakin, täysin luonnollisesti ja turvallisesti. Hoito toteutuu juuri niin kuin universumi sitä sinulle haluaa tuoda: todellisten tarpeidesi mukaisesti ja juuri niille alueille kun universumi katsoo sinun sitä tarvitsevan, ei minun tahtoni mukaan. Kaikki tapahtuu puhtaasti energiatasolla sinun parhaaksesi

Tällä kertaa minulla ei ole valitettavasti antaa hanskoja, mutta hoitavaa rakkaudellista energiaa sitäkin enemmän ja sekä kauttani juuri siihen hetkeen tuotua.

Ihana ihmeellinen maailma!

Intuitiivinen Tapaaminen Mäntymäellä  :

  • Kanavoitua viestiä
  • Energiahoitoa
  • Ohjausta, opastusta oman sydämen äärelle
  • Työkaluja
  • Oman ohjauksen kuuntelun tukemista

Mitä se sitten onkaan kohdallasi, siinä hetkessä. Tapaaminen ohjausta, tarpeitasi ja omaa sydäntäsi kuunnellen. 

1,5h-2h/ 79€

Tapaamisia mahdollistan myös Porvoossa tunnelmallisessa luontaishoitolassa-Lei Spiritissä (papinkatu 15a) lauantaisin 4.5, 18.5, 1.6, 15.6, 29.6. klo.10-20:00 välillä. 

Energiahoito Sipoossa

Energiahoitoa

lähihoitona tai kaukohoitona


Energiahoito on hyvin lempeä hoitomuoto ja rentoutusmenetelmäkin. Se rentouttaa ja tapahtuu aina turvallisesti ja siinä määrin mitä olet valmis vastaanottamaan.

Hoitaessa välitän energiaa ohjauksen mukaisesti energiatasolla, toisinaan lempeän kosketuksen kautta. Hoito tasapainottaa luonnollista energia järjestelmääsi, mahdollistaa vapaamman energian liikkumisen kehossasi, vapauttaen energiatukoksia irti päästettäväksi. Hoito vahvistaa niin kehoa, kuin mieltäsi vapauttaen mielen kuin kehon jännityksiä ja kiputiloja. 

Otan ohjausta etukäteen ennen hoidon aloittamista, usein miten hoito alkaa jo varauksesi tehtyä. 

Toimin hoidon aikana ns. kanavana välittäen energiaa, sanallistaen välittyvää energiaa, kuin hoitaen lempein kosketuksin. Aistin ja purkaan paljon myös oman kehoni kautta.  Energiahoito on mahdollista toteuttaa täysin energiatasolla, ilman kosketustakin.

Energiahoito tapaamisineen etenee intuitiivisesti pitäen sisällään hoidon lisäksi, alkukeskustelun lisäksi hoitavan hetken läpikäymistä. 

Hinta:

45€/ 30min

59€/ 45min

69€/60min

75€/90min

yhteinen energiahoito
yhteinen energiahoito

Energiahoito kahdelle


Energiahoito voidaan toteuttaa luonanne tai Mäntymäellä. Luonanne saatte itse luoda mieleisenne paikan missä hoitava hetki toteutetaan tai luon Mäntymäellä puolestanne, rentoutuen ja pötkötellen patjoilla vilttien alle kääriytyneenä tai ulkosalla retkialustoilla. Hoito toteutuu ilman kosketusta, puhtaasti energiatasolla, sanallistaen kanavoitua viestiä ja sekä välittäen hoitavaa energiaa.

Parihoito mahdollistaa yhteiseen rentoutumisen hetkeen hoitavin energioin ja kanavoidun viestin vastaanottamiseen. Energiahoito toteutuu intuitiivisesti ohjattuna ja tuodaan tarpeidenne mukaisesti, Vahvistaen niin yksilöllisiä kuin yhdistäviäkin energioitanne.

Energiahoidon kesto on n.1 h, jonka jälkeen on aikaa rauhaisalle palautumiselle ja ajatusten vaihdolle.

Hinta;

129 €/ 1,5 h

Energiahoitoa

lemmikillesi tai kotieläimellesi

Hoito tapahtuu aina lemmikkisi tarpeiden mukaisesti ja lemmikkiäsi kuunnellen. Toteutus voi olla puhtaasti energiatasolla tai koskettaen, lähi tai koukohoitona. 

Hoitotilanteessa toimin kanavana välittäen hoitavaa energiaa lemmikillesi ja vastaanottaen intuitiivisesti välittyviä viestejä.

Hoidon voi tehdä kaukohoitona, mikä toisinaan on parempikin vaihtoehto.  Toimimme aina lemmikkisi parasta kuunnellen. Välitän hoidon sisällön ja kanavoidut ohjaukset hoidon lopuksi haluamallasi tavalla, kirjallisesti tai puhelimitse. Lähihoidossa suullisesti.

Energian lukeminen auttaa ymmärtämään lemmikkiäsi paremmin, vastaamaan lemmikin tarpeisiin ja mahdollistaa parempaa yhteistyötä sinun ja lemmikkisi välillä. 

Kirjallinen kanavointi on mahdollista tehdä myös lemmikistäsi, hänen esiin nousevista tarpeista ja mitä halutaan tuoda huomiotavaksi. 

Hinta:

59 € / 45 min

Ajanvaraus


Kaukohoidossa sovitaan ajankohta ja kuinka edetään aina etukäteen. Suosittelen varaamaan itsellesi rauhaisan hetken hoidon vastaanottamiseen. Tässäkin kuuntelen, miten hoito juuri sinulle halutaan tuoda, sillä jokainen hoito on omanlaisensa. Esimerkkinä kuitenkin. Teen hoidon sovittuun kellon aikaan, jonka jälkeen olemme puhelimitse yhteydessä sovittuna kellon aikana käydäksemme läpi hoitavan hetken ja siitä nousevia aatoksia ja tuntemuksia. Voimme olla yhteydessä aina myös puhelimitse koko hoidon ajan.  

Hinta 75€


Otettuasi yhteyttä, kuulostelen ohjaustani oikeasta ajankohdasta hoitavalle hetkelle. Hetkelle, joka tukee sinua parhaimmalla mahdollisella tavalla. Olen sinuun päin yhteydessä ajankohdalla, tarvittaessa lisäkysymyksin ja tarpeenmukaisin ohjauksin. Kuulen mielelläni myös mikä sinut sai ottamaan yhteyttä. 

Hengähdä hetkeksi- ryhmähoito


Rentoutuminen toteutetaan ryhmille ja osallistujat ohjataan intuitiivisesti rentoutumisen tilaan. Samalla välittäen hoitavaa energiaa. 

Saatte hetken vain olla, tekemättä yhtään mitään. Ohjattu sessio mahdollistaa fyysisen rentoutumisen, sekä tässä hetkessä läsnä olemiseen. Tukee rentoutumista ja mielen rauhoittumista. Rentoutuminen auttaa sinua jaksamaan ja mahdollistaa tietoisempaa toimintaa arjessasi. Syvärentoutumisen tila auttaa päästämään irti stressaavista ajatuksista, sekä mahdollistaa tasapainon löytämisen niin mielen, kehon kuin tunteiden tasolla.

Sanallista hoitoa välitän intuitiivisesti sen mukaan, mitä siihen hetkeen tuodaan ja mikä on siinä hetkessä paikalla oleville tarkoituksenmukaista.

Hinta:

199€ / 4-6 hlö /1,5h

sisältää teehetken ( n. 30 min)

Ajanvaraus

Tulen tapahtumiin ja kotikäynneille

Palveluita on mahdollista tilata myös tapahtumiisi tai vaan itsellesi kotiin. 

Hinta:

Sovitaan tapauskohtaisesti

Toiminta-alueeni on Sipoo ja muu Uusimaa

Ota yhteyttä

Kodin hyvinvointia ja tilan energiakartoitusta hyvinvointia edistämään

Tavoitteena on luoda järjestystä, siisteyttä ja tasapainoa kotiisi. Selkeys ja puhdistus mahdollistavat uudenlaista iloa, eloa ja uusia näkökulmia elämääsi.

Koti on paikka, missä sinulla tulee olla hyvä olla.

Eteneminen työskentelyssäni perustuu sinun tarpeidesi kuunteluun: milloin on aika toimia ja milloin hetki antaa tehtyjen muutosten hetken asettua ennen eteenpäin menemistä.

Hinta:

Hinnoittelun ja tietoa eri palvelumahdollisuuksista löydät täältä

Toiminta-alueeni on Sipoo ja muu Uusimaa

Lisätietoja

~ Pysähtyminen avaa väyliä lähemmäs  sisäistä maailmaasi ~

Hoitotilani talvi-aikaan sijaitsee kotimme "kellari kerroksessa", johon on oma sisäänkäyntinsä. Tilassa on aistittavissa arvojani ja tapaani elää, olla ja toimia eli yksinkertaisesti, luovasti, maanläheisesti ja hyöty käyttäen. Monelta osin käyttämättömäksi jäänyt tilakin sai siten uuden olemuksen. 

Luominen on tapani tuoda esiin persoonallisuuttani, arvojani, osaa itsestäni, joka jää sivuun etenkin noiden hoitavien hetkien äärellä.  

Hoitohuoneessa ollaan kirjaimellisesti maanläheisesti, käsin kosketeltavissa on kalliomaaperää, tukien aina maanläheisyyttä ja jalat maassa olemista, samanaikaisesti yhteyksissä korkeampaa. Tila on hieman viileä, jota lämmitänkin aina ennen hoitavia hetkiä ja hoitavan hetken ajaksi pääsee aina vilttien alle. Hoitava hetki toteutuu hoitopöydällä makuulla ja halutessasi kanavoinnin voimme istahtaa pienen pöydän ääreen pienen ikkunan läheisyyteen vain taivaan kurkistaen sisälle. 

Tilassa vierailee myös lemmikkimme, jotka ottavat omat hoitavat hetkensä. Unohtamatta osallistumisia hoitaviin hetkiin, yhteistyössä luonnon luoman ;) Luontoa kuin jotain kädentöitänikin on siellä läsnä tehden työtään omalta osaltaan. 

Halutessasi avaan oven aina pihapiiriin ja pienen puisen putiikin ihan vain aistittavaksi ja jos jotain putiikissa kutsuu niin aina on mahdollista ostaa lahjaksi tai itsellesi syvällisin merkityksin. Jos kuvailisin lyhyesti työskentely tilaani niin sanoisin ei se ulkoinen kauneus, vaan sisäinen ja ne syvällisemmät merkitykset 

-Paula

Kiinnostuessasi sukeltaa omaan itseesi säännöllisemmin, saada ohjausta omaan ohjaukseen tai tarpeisiin niin hoitokertoihin voidaan sisällyttää yksilöohjausta ja sen pitämää sisältöä.>

Varaaminen

Varaa haluamasi palvelu. Vahvistan varauksesi sähköpostilla. Halutessasi voit olla yhteydessä myös viestitse 040-8335449