Energiahoito  

kanavoitua energiaa ja viestejä maailmankaikkeudesta

Intuitiivista   energiahoitoa   ja kanavointia Sipoossa

Kaikki on energiaa ja kaikessa toiminnassa on energiaa

Energioista puhutaan jo koulussa ja niistä tehdään eri tieteenalojen toimesta valtavasti erilaisia tutkimuksia. Siitä huolimatta energian olemusta on toisinaan hyvinkin vaikea omassa arjessa käsittää tai sitä ei tule edes ajatelleeksi. 

Energia voi näyttää häviävän esim. maatuvasta omenasta, mutta koskaan se ei katoa. Se siirtyy ja muuttaa muotoaan, määrällisesti kuitenkaan muuttumatta. Energiaa voidaan siirtää ja välittää, vaikkemme sitä silmin näekään. Pystymme tuntemaan ja aistimaan sitä toisinaan paremmin, toisinaan heikommin. Energian tunteminen ja tunnistaminen sekä sen välittäminen on mahdollista opetella.

Hyvin maallinen esimerkki ja arkinen asia on tällainen energian siirtäminen: pakkasella kätesi kylmenevät. Otan varovasti omilla lämpimillä käsilläni kätesi omiini niistä kevysti kiinni pitäen. Odotamme hetken, kätesi lämpenevät pikkuhiljaa ja alkavat voida paremmin. Hyvin luonnollista energian välittämistä, eikö?  Välttääksesi lämmönhukkaa annan matkaasi vielä hanskat, jotka löytyivät taskustani ja toivon sinun pitävän huolta itsestäsi.

Hoitoa elämän energialla intuitiota kuunnellen

– Päivänsäde –


Energiahoidossa toimin kanavana, puhdistan, vapautan ja välitän energiaa. Jokainen hoito on ainutlaatuinen ohjausta kuunnellen. Hoito tulee universumista eli kaikkialta ympäriltämme. Energia välittyy kauttani ilman koskettamistakin, täysin luonnollisesti ja turvallisesti. Hoito toteutuu juuri niin kuin universumi sitä sinulle haluaa tuoda: todellisten tarpeidesi mukaisesti ja juuri niille alueille kun universumi katsoo sinun sitä tarvitsevan, ei minun tahtoni mukaan. Kaikki tapahtuu puhtaasti energiatasolla sinun parhaaksesi

Tällä kertaa minulla ei ole valitettavasti antaa hanskoja, mutta hoitavaa rakkaudellista energiaa sitäkin enemmän ja sekä kauttani juuri siihen hetkeen tuotua.

Ihana ihmeellinen maailma!


Kanavointi

On mahdollisuus vastaanottaa ja saada tietoa, informaatioita, ohjausta ja opastusta laajalti universumista, omaa ihmistietoisuuttamme korkeammista lähteistä. Kanavoidessani toimin kanavana vastaanottaakseni ja välittääkseni juurikin tuota viestiä ja mitä kuin miten sitä sinulle halutaan siinä hetkessä tuoda. Ohjaukseni on tukea ja vahvistaa tarvitsemaasi omalle polullesi. Kanavointi ei ole omaa kertomaani tai sanomaani vaan viestiä universumista, itseäni korkeimmista ja viisaammista lähteistä. 

Halutessasi voit esittää teemoja. Vastaanotan viestiä intuitiivisesti. Viesti voi olla omaa tietoisuuttasi avaavaa, ymmärrystä vahvistavaa, ehkä mahdollisuuksiasi, potentiaalisia, seuraavaa askelta. Hyvin monimuotoista, todellisia tarpeitasi kuunnellen. Ohjaus ei aina ole sitä mitä ehkä mielellämme haluamme kuulla. Valmiita vastauksia harvemmin tuodaan vaan avataan mahdollisuuksia kuin potentiaaleja, omaan voimaan ja ymmärrykseen, tarvitsemaasi eteenpäin menemiseen. 

Kanavointi voi olla omaa ohjausta tukevaa/vahvistavaa, auttaen katsomaan asioita tarpeen mukaan useammasta näkökannasta.

Toisinaan viesti voi olla hyvinkin vahvistavaa oman intuition kuulemisesta ja sen ohjauksessa toimimisesta, johon juuri tarvitsitkin vahvistusta. 

Kanavoidessa "avaudun" kanavaksi, yhdistyn energioihin ja korkeimpiin lähteisiin vastaanottaakseen välitettävää viestiä eriväyliä pitkin. Energialla hoitamisen/ luennan tukemana hoitavaa energiaa välittyy myös kanavoinnissa, joka hetkellisesti voi olla tärkeämpi kuin sanallisen viestin välittäminen.

Onko kyse ennustamisesta? Omaan kokemukseeni perustuen koen elämämme perustuvan lopulta joka hetkisiin valintoihimme, mitä ja miten valitsemme toimia missäkin hetkessä. Kuvailisin kanavointia avaten mahdollisuuksiasi ja suuntaa antavaksi, ohjaukseksi ja tueksi, näkemyksiä, raotellaan ovia ja mahdollisuuksiasi, sitä potentiaalia, joista emme useinkaan ole tietoisia, tarpeenmukaiseen eteenpäin pääsemiseksi. Valinta on aina itsellämme kuinka toimimme, millaisia valintoja teemme missäkin hetkessä, millaisien tunteiden ja aatosten vallassa. 

Kanavointi, jossa välittyy energiahoitoakin on ja tulee olla aina rakkaudellista ja lempeää, tehden työtään sinun parhaaksesi. Vahvistaen sinussa myös tuota rakkautta toiminnan ja tekemisen äärellä ja äärelle. Tukien persoonaasi kasvussa ja luottamuksessa. Kanavoitu viesti voi koskettaa, antaa voimaa, milloin opastaa ja ohjaa, milloin tuoda viestiä yllättäviäkin väyliä pitkin, edesmenneiltä ja henkioppailta tai muilta auttajilta. 

Energiahoito Sipoossa

Energiahoitoa

lähihoitona tai kaukohoitona


Energiahoito on hyvin lempeä hoitomuoto ja rentoutusmenetelmäkin. Se rentouttaa ja tapahtuu aina turvallisesti ja siinä määrin mitä olet valmis vastaanottamaan.

Hoitaessa välitän energiaa ohjauksen mukaisesti energiatasolla, toisinaan lempeän kosketuksen kautta. Hoito tasapainottaa luonnollista energia järjestelmääsi, mahdollistaa vapaamman energian liikkumisen kehossasi, vapauttaen energiatukoksia irtipäästettäväksi. Hoito vahvistaa niin kehoa, kuin mieltäsi vapauttaen mielen kuin kehon jännityksiä ja kiputiloja. 

Otan ohjausta etukäteen ennen hoidon aloittamista, toisinaan hoito voi alkaa jo varauksesi tehtyä. 

Toimin hoidon aikana ns. kanavana välittäen energiaa täysin energiatasolla, sanallistaen välittyvää energiaa, kuin hoitaen lempein kosketuksin. Luonnon elementtejä/värejä käytän myös toisinaan, ohjausta kuunnellen.  Energiahoito on kuitenkin mahdollista toteuttaa täysin energiatasolla, ilman kosketusta.

Energiahoito tapaamisineen etenee intuitiivisesti pitäen sisällään hoidon lisäksi, aatostesi kuulemista, kokemaasi kuin kanavointia suullista ohjausta ja tukea ja hoidon läpikäymistä. Hoito toteutuu makuulla-

Hinta:

75 € / 90min

Kanavointi

kirjallisesti tai suullisesti

 Kanavointi perustuu intuition kuulemaan ohjaukseen, opastukseen, viestin vastaanottamiseen maailmankaikkeuden viisaudesta.

Kanavoidessa toimin kanavana välittäen saatua ohjausta ja viestejä universumista. Kanavointi viestii tarpeenmukaista informaatiota siinä hetkessä, esiin nostamiin teemoihin tai mitä siinä hetkessä sinulle halutaan tuoda. Opastus perustuu aina sen hetken tulkintaan ja korkeimmaksi parhaaksesi. Toisinaan viesti voi myös symboloida jotain, jättäen aina asioita oman tulkintasi ja toteuttamisen varaan. Kuvailisin kanavointia, kuin opasteita suuntaa valitessa, antaen sinun itse valita minkä suunnan lopulta valitset. 

 Puhtaasti kanavoituna viesti on aina rakkaudellista, kannustavaa ja ohjaavaa - sinun ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

 Ohjausta ja opastusta voidaan tuoda monia kanavia pitkin, monista eri lähteistä. Viestiä niin edesmenneiltä kuin entisistä elämistäkin, jos se on tarkoituksenmukaista siinä hetkessä.

Teen kanavointeja kirjallisesti ja suullisesti.

Suullinen kanavointi

45 € / 30 min

59 € / 45 min

69 € / 60 min

Ajanvaraus

Energiahoitoa

lemmikillesi tai kotieläimellesi

Hoito tapahtuu aina lemmikkisi tarpeiden mukaisesti ja lemmikkiäsi kuunnellen. Toteutus voi olla puhtaasti energiatasolla tai koskettaen, lähi tai koukohoitona. 

Hoitotilanteessa toimin kanavana välittäen hoitavaa energiaa lemmikillesi ja vastaanottaen intuitiivisesti välittyviä viestejä.

Hoidon voi tehdä kaukohoitona, mikä toisinaan on parempikin vaihtoehto.  Toimimme aina lemmikkisi parasta kuunnellen. Välitän hoidon sisällön ja kanavoidut ohjaukset hoidon lopuksi haluamallasi tavalla, kirjallisesti tai puhelimitse. Lähihoidossa suullisesti.

Energian lukeminen auttaa ymmärtämään lemmikkiäsi paremmin, vastaamaan lemmikin tarpeisiin ja mahdollistaa parempaa yhteistyötä sinun ja lemmikkisi välillä. 

Hinta:

59 € / 45 min

Ajanvaraus

Kaukohoidossa sovitaan ajankohta ja ohjaan etukäteen kuinka edetään. Tässäkin kuuntelen, miten hoito juuri sinulle halutaan tuoda, sillä jokainen hoito on omanlaisensa. Voimme olla yhteydessä puhelimitse koko hoidon ajan tai hoidon jälkeen sovittuna ajankohtana. 

Hoitaessani ja kanavoidessani mm.lemmikkejä tai tiloja, koen kuinka useinmiten on helpompi yhdistyä/kartoittaa energioita kaukohoitona. Tukien juurikin yhdistymistä täysin energiatasolla, persoonatason saamatta minkäänlaisia vaikutteita ulkoisesta ympäristöstä.

Kiinnostuessasi sukeltaa omaan itseesi säännöllisemmin, saada ohjausta omaan ohjaukseen tai tarpeisiin niin hoitokertoihin voidaan sisällyttää yksilöohjausta ja sen pitämää sisältöä.

Kirjallinen kanavointi

Henkilökohtainen Kirjallinen kanavointi on n.2-3 sivua sisältäen sinulle tarpeenmukaista viestiä siinä hetkessä, jonka äärelle on helppo ja ihana istahtaa kaikessa rauhassa. Tunnustella sanomaa ja viestiä ja antaa tuon avautua mahdollisesti aina uudella tavalla. Oivaltaen mahdollisesti aina jotain lisää.✨

Kirjallisessa kanavoinnissa vastaanotan viestiä, ohjausta ja opastusta kanavoinnin tavoin, jonka kirjaan vaan kirjalliseen muotoon.

Lähetän kanavoinnin sovitustu joko s-postilla, kirjeenä postilaatikkoosi tai voit noutaa kirjeesi Mäntymäeltä.Kiinnostuessasi kirjallisesta kanavoinnista minuun voi olla yhteydessä s-postilla paivansadepalvelut@gmail.comTilauksesi tehtyä lähetän sovitusti joko laskun tai linkin teksti viestillä.

Hinta 70€

Kirjallinen kanavointi on mahdollista tehdä myös lemmikistäsi, hänen esiin nousevista tarpeista ja mitä halutaan tuoda huomiotavaksi.

Rumpu + energiahoito

Toteutuu Kotaisassa kodassa. Hoito on yhdistelmä hoito hoitavalla energialla yhdistettynä rummun hoitavaa äänen värähtelyyn. Hoito etenee intuitiivisessa ohjauksessa, jossa sanoitan rummun lisäksi hoitavaa energiaa.

Nuotio, tulen hoitava energia luo tunnelmaa ja omalta osalta hoitaa ja rauhoittaa, jonka äärellä on hetki aikaa vielä istahtaa, havahduttasi omaan olemukseen tee kupposen äärellä.

Hoito toteutuu makuulla taljoilla peitellyn tammipuun päällä, lämpimän viltin alla jossa saat vain olla ja vastaanottaa hoitavaa energiaa niin minun kuin rummun hoitavan värehtelyn välittämänä. 

Kokonaisaika on 90min, josta hoito kestää 45min- 60min. Energiahoidon tehden työtään vielä paljon pidemmän aikaan. Aikaa on vielä aatosten vaihtamiseen tai mikä siinä hetkessä nousee tarpeenmukaiseksi. Hinta 79€

Hengähdä hetkeksi


Rentoutuminen toteutetaan ryhmille ja osallistujat ohjataan intuitiivisesti rentoutumisen tilaan. Samalla välittäen hoitavaa energiaa. 

Saatte hetken vain olla, tekemättä yhtään mitään. Ohjattu sessio mahdollistaa fyysisen rentoutumisen, sekä tässä hetkessä läsnä olemiseen. Tukee rentoutumista ja mielen rauhoittumista. Rentoutuminen auttaa sinua jaksamaan ja mahdollistaa tietoisempaa toimintaa arjessasi. Syvärentoutumisen tila auttaa päästämään irti stressaavista ajatuksista, sekä mahdollistaa tasapainon löytämisen niin mielen, kehon kuin tunteiden tasolla.

Sanallista hoitoa välitän intuitiivisesti sen mukaan, mitä siihen hetkeen tuodaan ja mikä on siinä hetkessä paikalla oleville tarkoituksenmukaista.

Hinta:

199€ / 4-6 hlö /1,5h

sisältää teehetken ( n. 30 min)

Ajanvaraus

Tulen tapahtumiin ja kotikäynneille

Palveluita on mahdollista tilata myös tapahtumiisi tai vaan itsellesi kotiin. Liikun tarvittaessa asunto-autolla, joka toimii tarpeenmukaan myös hoitotilanani. 

Hinta:

Sovitaan tapauskohtaisesti

Toiminta-alueeni on Sipoo ja muu Uusimaa

Ota yhteyttä

Kodin hyvinvointia ja tilan energiakartoitusta hyvinvointia edistämään

Tavoitteena on luoda järjestystä, siisteyttä ja tasapainoa kotiisi. Selkeys ja puhdistus mahdollistavat uudenlaista iloa, eloa ja uusia näkökulmia elämääsi.

Koti on paikka, missä sinulla tulee olla hyvä olla.

Eteneminen työskentelyssäni perustuu sinun tarpeidesi kuunteluun: milloin on aika toimia ja milloin hetki antaa tehtyjen muutosten hetken asettua ennen eteenpäin menemistä.

Hinta:

Hinnoittelun ja tietoa eri palvelumahdollisuuksista löydät täältä

Toiminta-alueeni on Sipoo ja muu Uusimaa

Lisätietoja

~ Pysähtyminen avaa väyliä lähemmäs  sisäistä maailmaasi ~

yhteinen energiahoito
yhteinen energiahoito

Energiahoito kahdelle

Kumppanin ja/tai ystävän kanssa.

Energiahoito voidaan toteuttaa luonanne tai Mäntymäellä. Luonanne saatte itse luoda mieleisenne paikan missä energiahoito toteutetaan tai luon Mäntymäellä puolestanne, rentoutua pötkötellen patjoilla vilttien alle kääriytyneenä tai ulkosalla retkialustoilla. Hoito toteutuu ilman kosketusta, puhtaasti energiatasolla, sanallistaen kanavoitua viestiä ja sekä välittäen hoitavaa energiaa.

Parihoito mahdollistaa yhteiseen rentoutumisen hetkeen hoitavin energioin ja kanavoidun viestin vastaanottamiseen. Energiahoito toteutuu intuitiivisesti ohjattuna ja tuodaan tarpeidenne mukaisesti, Vahvistaen niin yksilöllisiä kuin yhdistäviäkin energioitanne.

Energiahoidon kesto on n.1 h, jonka jälkeen on aikaa rauhaisalle palautumiselle ja ajatusten vaihdolle.

Hinta 129 €/ 1,5 h

Varaaminen

Varaa haluamasi palvelu mahdollisimman ajoissa, jotta löydän sinulle parhaiten sopivan ajan. Vahvistan varauksesi sähköpostilla. Halutessasi voit olla yhteydessä myös viestitse 040-8335449