Energiahoito 

kanavoitua energiaa ja viestejä maailmankaikkeudesta

Intuitiivinen energiahoito Sipoossa

Kaikki on energiaa ja kaikessa toiminnassa on energiaa

Energioista puhutaan jo koulussa ja niistä tehdään eri tieteenalojen toimesta valtavasti erilaisia tutkimuksia. Siitä huolimatta energian olemusta on toisinaan hyvinkin vaikea omassa arjessa käsittää tai sitä ei tule edes ajatelleeksi. 

Energia voi näyttää häviävän esim. maatuvasta omenasta, mutta koskaan se ei katoa. Se siirtyy ja muuttaa muotoaan, määrällisesti kuitenkaan muuttumatta. Energiaa voidaan siirtää ja välittää, vaikkemme sitä silmin näekään. Pystymme tuntemaan ja aistimaan sitä toisinaan paremmin, toisinaan heikommin. Energian tunteminen ja tunnistaminen sekä sen välittäminen on mahdollista opetella.

Hyvin maallinen esimerkki ja arkinen asia on tällainen energian siirtäminen: pakkasella kätesi kylmenevät. Otan varovasti omilla lämpimillä käsilläni kätesi omiini niistä kevysti kiinni pitäen. Odotamme hetken, kätesi lämpenevät pikkuhiljaa ja alkavat voida paremmin. Hyvin luonnollista energian välittämistä, eikö?  Välttääksesi lämmönhukkaa annan matkaasi vielä hanskat, jotka löytyivät taskustani ja toivon sinun pitävän huolta itsestäsi.

Hoitoa elämän energialla intuitiota kuunnellen

– Päivänsäde –


Energiahoidossa toimin kanavana ja välitän energiaa. Hoito tulee universumista eli kaikkialta ympäriltämme. Energia välittyy kauttani ilman koskettamista, täysin luonnollisesti ja turvallisesti. Hoito toteutuu juuri niin kuin universumi sitä sinulle haluaa tuoda: todellisten tarpeidesi mukaisesti ja juuri niille alueille kun universumi katsoo sinun sitä tarvitsevan, ei minun tahtoni mukaan. Kaikki tapahtuu puhtaasti energiatasolla sinun parhaaksesi. Tällä kertaa minulla ei ole valitettavasti antaa hanskoja, mutta hoitavaa rakkaudellista energiaa sitäkin enemmän ja sekä kauttani juuri siihen hetkeen tuotua.

Ihana ihmeellinen maailma!

Energiahoito Sipoossa

Energiahoitoa

lähihoitona tai kaukohoitona

Energiahoito voi olla rentouttava tai hyvinkin tunteita nostattava. Se tapahtuu kuitenkin turvallisesti ja sillä tavalla kuin mitä olet valmis vastaanottamaan.

Energiahoito puhdistaa vapauttaen kehosi energiatukoksia ja avaten väyliä itsesi todellisten tarpeiden äärelle. Hoidon kautta mahdollistuu tutustuminen syvempään olemukseesi. Energiahoito hoitaa myös monenlaisia kiputiloja. Energiahoito on syventävä ja täydentävä hoitomuoto. Energiahoito ei sovellu tehtäväksi päihteiden käytön yhteydessä.

Toimin hoidon aikana ns. kanavana välittäen energiaa ja kanavoiden ohjausta sen mukaan, kun sitä kauttani tuodaan. Tunnen myös omassa kehossani, mitä kehosi aluetta kulloinkin hoidetaan ja ilmaisen aistimukseni aina sanallisesti.

Kaukohoito toimii niin, että sovitaan ajankohta ja ohjaan etukäteen kuinka edetään. Tässäkin kuuntelen, miten hoito juuri sinulle halutaan tuoda, sillä jokainen hoito ja jokainen meistä on ainutaatuinen. Kaukohoidoissa toivoisin kuvan hoidettavasta. Se mahdollistaa minulle selkemmän yhteyden hoidettavaan ja helpottaa hoidon muodostumista voimakkaammaksi ja tarkemmaksi.

Kaukohoitoihin sisältyy kirjallinen teksti hoidon etenemisestä, toteutumisesta ja vastaanotetuista viesteistä. Lähetän sen sinulle sähköpostitse. Voimme olla yhteydessä myös puhelimitse hoidon aikana tai hoidon jälkeen.

Hinta:

39 € / 30 min

59 € / 45 min

69 € / 60 min

Ajanvaraus

Kanavointi

kirjallisesti tai suullisesti

Kanavoidessa toimin kanavana ja välitän ohjausta ja viestejä universumista. Voit pyytää ohjausta ja opastusta haluamiisi teemoihin tai voi välittää viestiä vapaasti sen mukaan kuin sitä sinulle tässä hetkessä halutaan tuoda. Kanavoimani tieto tai ohjaus ei toteuta asioita puolestasi, vaan jättää sinulle valinnan toimia asioiden mahdollistamiseksi ja toteuttamiseksi. Puhtaasti kanavoituna viesti on aina rakkaudellista, kannustavaa ja ohjaavaa - sinun ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Teen kanavointeja kirjallisesti ja suullisesti.

  • Kirjallinen kanavointi valmistuu n. viikossa. Lähetän sen joko sähköpostitse tai luettuna äänitteenä.
  • Suullisia kanavointeja teen puhelimitse.

Hinta:

Kirjallinen kanavointi

69 €

Suullinen kanavointi

39 € / 30 min

59 € / 45 min

69 € / 60 min

Ajanvaraus

Energiahoitoa

lemmikillesi tai kotieläimellesi

Hoito tapahtuu aina lemmikisi tarpeiden mukaisesti ja lemmikkiäsi kuunnellen. Toteutus voi olla puhtaasti energiatasolla tai koskettaen. Toimin kanavana välittäen hoitavaa energiaa lemmikillesi ja vastaanottaen intuitiivisesti välittyviä viestejä

Hoidon voi tehdä kaukohoitona, mikä toisinaan on parempikin vaihtoehto. Toimimme aina lemmikkisi parasta kuunnellen. Välitän hoidon sisällön ja kanavoidut ohjaukset hoidon lopuksi haluamallasi tavalla, kirjallisesti tai puhelimitse.

Energian lukeminen auttaa ymmärtämään lemmikkiäsi paremmin, vastaamaan lemmikin tarpeisiin ja mahdollistaa parempaa yhteistyötä sinun ja lemmikkisi välillä.

Hinta:

59 € / 45 min

Ajanvaraus

Intuitiivisesti ohjattu hoito ja rentoutuminen

Rentoutuminen toteutetaan ryhmille ja osallistujat ohjataan intuitiivisesti rentoutumisen tilaan. Samalla välitetään hoitavaa energiaa.

Saatte hetken vain olla, tekemättä yhtään mitään. Ohjattu sessio mahdollistaa fyysisen rentoutumisen, sekä tässä hetkessä läsnä olemiseen. Rentoutuminen auttaa sinua jaksamaan ja mahdollistaa tietoisempaa toimintaa arjessasi. Syvärentoutumisen tila auttaa päästämään irti stressaavista ajatuksista, sekä mahdollistaa tasapainon löytämisen niin mielen, kehon kuin tunteiden tasolla.

Sanallista hoitoa välitän intuitiivisesti sen mukaan, mitä siihen hetkeen tuodaan ja mikä on siinä hetkessä paikalla oleville tarkoituksenmukaista.

Hinta:

119€ / 4-6 hlö /1,5h

sisältää teehetken ( n. 30 min)

Ajanvaraus

Tulen tapahtumiin ja kotikäynneille

Teen energiahoitoja pääosin Sipoossa sekä kaukohoitona. Palveluita on mahdollista tilata Uudenmaan alueella myös tapahtumiisi tai vaan itsellesi kotiin.

Hinta:

Sovitaan tapauskohtaisesti

Toiminta-alueeni on Sipoo ja muu Uusimaa

Ota yhteyttä

Kodin hoiva hyvinvointia edistämään

Tavoitteena on luoda järjestystä, siisteyttä ja tasapainoa kotiisi. Selkeys ja puhdistus mahdollistavat uudenlaista iloa, eloa ja uusia näkökulmia elämääsi.

Koti on paikka, missä sinulla tulee olla hyvä olla.

Eteneminen työskentelyssäni perustuu sinun tarpeidesi kuunteluun: milloin on aika toimia ja milloin hetki antaa tehtyjen muutosten hetken asettua ennen eteenpäin menemistä.

Hinta:

Hinnoittelun ja tietoa eri palvelumahdollisuuksista löydät täältä

Toiminta-alueeni on Sipoo ja muu Uusimaa

Lisätietoja

~ Pysähtyminen avaa väyliä lähemmäs  sisäistä maailmaasi ~

Varaaminen

Varaa haluamasi palvelun mahdollisimman ajoissa, jotta löydämme sinulle parhaiten sopivan ajan. Vahvistan varauksesi sähköpostilla.