Energiahoito 

kanavoitua energiaa ja viestejä maailmankaikkeudesta

Intuitiivinen energiahoito Sipoossa

Kaikki on energiaa ja kaikessa toiminnassa on energiaa

Energioista puhutaan jo koulussa ja niistä tehdään eri tieteenalojen toimesta valtavasti erilaisia tutkimuksia. Siitä huolimatta energian olemusta on toisinaan hyvinkin vaikea omassa arjessa käsittää tai sitä ei tule edes ajatelleeksi. 

Energia voi näyttää häviävän esim. maatuvasta omenasta, mutta koskaan se ei katoa. Se siirtyy ja muuttaa muotoaan, määrällisesti kuitenkaan muuttumatta. Energiaa voidaan siirtää ja välittää, vaikkemme sitä silmin näekään. Pystymme tuntemaan ja aistimaan sitä toisinaan paremmin, toisinaan heikommin. Energian tunteminen ja tunnistaminen sekä sen välittäminen on mahdollista opetella.

Hyvin maallinen esimerkki ja arkinen asia on tällainen energian siirtäminen: pakkasella kätesi kylmenevät. Otan varovasti omilla lämpimillä käsilläni kätesi omiini niistä kevysti kiinni pitäen. Odotamme hetken, kätesi lämpenevät pikkuhiljaa ja alkavat voida paremmin. Hyvin luonnollista energian välittämistä, eikö?  Välttääksesi lämmönhukkaa annan matkaasi vielä hanskat, jotka löytyivät taskustani ja toivon sinun pitävän huolta itsestäsi.

Hoitoa elämän energialla intuitiota kuunnellen

– Päivänsäde –


Energiahoidossa toimin kanavana ja välitän energiaa. Hoito tulee universumista eli kaikkialta ympäriltämme. Energia välittyy kauttani ilman koskettamistakin, täysin luonnollisesti ja turvallisesti. Hoito toteutuu juuri niin kuin universumi sitä sinulle haluaa tuoda: todellisten tarpeidesi mukaisesti ja juuri niille alueille kun universumi katsoo sinun sitä tarvitsevan, ei minun tahtoni mukaan. Kaikki tapahtuu puhtaasti energiatasolla sinun parhaaksesi. Tällä kertaa minulla ei ole valitettavasti antaa hanskoja, mutta hoitavaa rakkaudellista energiaa sitäkin enemmän ja sekä kauttani juuri siihen hetkeen tuotua.

Ihana ihmeellinen maailma!

Energiahoito Sipoossa

Energiahoitoa

lähihoitona tai kaukohoitona


Energiahoito on hyvin lempeä hoitomuoto ja rentoutusmenetelmäkin. Se rentouttaa ja tapahtuu aina turvallisesti ja siinä määrin mitä olet valmis vastaanottamaan.

Hoitaessa välitän energiaa ohjauksen mukaisesti energiatasolla, toisinaan lempeän kosketuksen kautta. Hoito tasapainottaa luonnollista energia järjestelmääsi, mahdollistaa vapaamman energian liikkumisen kehossasi, vapauttaen energiatukoksia irtipäästettäväksi. Hoito vahvistaa niin kehoa kuin mieltäsi vapauttaen mielen kuin kehon jännityksiä ja kiputiloja. 

Toimin hoidon aikana ns. kanavana välittäen energiaa ja kanavoiden ohjausta sen mukaan, kun sitä kauttani tuodaan. Tunnen myös omassa kehossani, mitä kehosi aluetta kulloinkin hoidetaan ja ilmaisen aistimukseni sanallisesti toisinaan vahvistaen lempeällä kosketuksella. Energiahoito on mahdollista toteuttaa täysin energiatasolla, ilman kosketusta.

Kaukohoidossa sovitaan ajankohta ja ohjaan sovitulla etukäteen kuinka edetään. Tässäkin kuuntelen, miten hoito juuri sinulle halutaan tuoda, sillä jokainen hoito ja jokainen meistä on ainutlaatuinen. Voimme olla yhteydessä puhelimitse koko hoidon ajan tai hoidon jälkeen. 


Hinta:

45 € / 30 min

60 € / 45 min

70 € / 60 min

Ajanvaraus

Kanavointi

kirjallisesti tai suullisesti

Perustuu intuition kuulemaan ohjaukseen, opastukseen, viestin vastaanottamiseen maailmankaikkeuden viisaudesta.

Kanavoidessa toimin kanavana välittäen saatua ohjausta ja viestejä universumista. Kanavointi viestii tarpeenmukaista informatiota siinä hetkessä, esiin nostamiin teemoihin tai mitä siinä hetkessä sinulle halutaan tuoda. Opastus perustuu aina sen hetken tulkintaan ja korkeimmaksi parhaaksesi, jättäen aina asioita oman tulkintasi ja toteuttamisen varaan, kuvailisin kuin opasteita suuntaa valitessa, antaen sinun itse valita minkä suunnan lopulta valitset. 

Toisinaan viesti voi symboloida jotain, jonka vuoksi myös oma harkinta ja viestin tulkinta on aina tarpeenmukaista.   Puhtaasti kanavoituna viesti on aina rakkaudellista, kannustavaa ja ohjaavaa - sinun ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Ohjausta ja opastusta voidaan tuoda monia kanavia pitkin, monista eri lähteistä.

Teen kanavointeja kirjallisesti ja suullisesti.

  • Kirjallinen kanavointi valmistuu n. viikossa. 2-3 sivua. Lähetän sen sähköpostitse tai voit noutaa kirjeenä
  • Suullisia kanavointeja puhelimitse tai tavaten.

Hinta:

Kirjallinen kanavointi

70 €

Suullinen kanavointi

45 € / 30 min

60 € / 45 min

70 € / 60 min

Ajanvaraus

Energiahoitoa

lemmikillesi tai kotieläimellesi

Hoito tapahtuu aina lemmikisi tarpeiden mukaisesti ja lemmikkiäsi kuunnellen. Toteutus voi olla puhtaasti energiatasolla tai koskettaen. Toimin kanavana välittäen hoitavaa energiaa lemmikillesi ja vastaanottaen intuitiivisesti välittyviä viestejä

Hoidon voi tehdä kaukohoitona, mikä toisinaan on parempikin vaihtoehto. Toimimme aina lemmikkisi parasta kuunnellen. Välitän hoidon sisällön ja kanavoidut ohjaukset hoidon lopuksi haluamallasi tavalla, kirjallisesti tai puhelimitse.

Energian lukeminen auttaa ymmärtämään lemmikkiäsi paremmin, vastaamaan lemmikin tarpeisiin ja mahdollistaa parempaa yhteistyötä sinun ja lemmikkisi välillä.

Hinta:

60 € / 45 min

Ajanvaraus

Hengähdä hetkeksi


Rentoutuminen toteutetaan ryhmille ja osallistujat ohjataan intuitiivisesti rentoutumisen tilaan. Samalla välittäen hoitavaa energiaa.

Saatte hetken vain olla, tekemättä yhtään mitään. Ohjattu sessio mahdollistaa fyysisen rentoutumisen, sekä tässä hetkessä läsnä olemiseen. Rentoutuminen auttaa sinua jaksamaan ja mahdollistaa tietoisempaa toimintaa arjessasi. Syvärentoutumisen tila auttaa päästämään irti stressaavista ajatuksista, sekä mahdollistaa tasapainon löytämisen niin mielen, kehon kuin tunteiden tasolla.

Sanallista hoitoa välitän intuitiivisesti sen mukaan, mitä siihen hetkeen tuodaan ja mikä on siinä hetkessä paikalla oleville tarkoituksenmukaista.

Hinta:

199€ / 4-6 hlö /2h

sisältää teehetken ( n. 30 min)

Ajanvaraus

Tulen tapahtumiin ja kotikäynneille

Teen energiahoitoja pääosin Sipoossa sekä kaukohoitona. Palveluita on mahdollista tilata Uudenmaan alueella myös tapahtumiisi tai vaan itsellesi kotiin.

Hinta:

Sovitaan tapauskohtaisesti

Toiminta-alueeni on Sipoo ja muu Uusimaa

Ota yhteyttä

Kodin hyvinvointia ja tilan energiakartoitusta hyvinvointia edistämään

Tavoitteena on luoda järjestystä, siisteyttä ja tasapainoa kotiisi. Selkeys ja puhdistus mahdollistavat uudenlaista iloa, eloa ja uusia näkökulmia elämääsi.

Koti on paikka, missä sinulla tulee olla hyvä olla.

Eteneminen työskentelyssäni perustuu sinun tarpeidesi kuunteluun: milloin on aika toimia ja milloin hetki antaa tehtyjen muutosten hetken asettua ennen eteenpäin menemistä.

Hinta:

Hinnoittelun ja tietoa eri palvelumahdollisuuksista löydät täältä

Toiminta-alueeni on Sipoo ja muu Uusimaa

Lisätietoja

~ Pysähtyminen avaa väyliä lähemmäs  sisäistä maailmaasi ~

Energiahoitoa ei suositella yhteen yhdessä päihteiden ja akuuttien mielen sairastumisien kanssa. Otathan tarvittaessa yhteyttä ammattiauttajiin.

yhteinen energiahoito
yhteinen energiahoito

Parihoito

Kumppanin ja/tai ystävän kanssa.

Energiahoito toteutuu ohjausta kuunnellen pihan mökeissä tai  luonnossa. Saatte rentoutua pötkötellen patjoilla vilttien alle kääriytyneenä tai ulkosalla retkialustoilla. Hoito toteutuu ilman kosketusta, puhtaasti energiatasolla, sanallistaen kanavoitua viestiä ja sekä välittäen hoitavaa energiaa.

Parihoito mahdollistaa yhteiseen rentoutumisen hetkeen hoitavin energioin. Energiahoito toteutuu intuitiivisesti ohjattuna ja tuodaan tarpeidenne mukaisesti, Vahvistaen niin yksilöllisiä kuin yhdistäviäkin energiotanne.

Energiahoidon kesto on 45 min -1 h, jonka jälkeen on hetki aikaa lämpimälle juomalle, palautumiselle tähän hetkeen Metsäntaikaakin aistien.

Hinta 99 €/ 1,5 h

Sisäisen   maailman Taikaa

                                                            Energiahoito-sarjakortti

Sarjakortti sopii sinulle, jos haluat huolehtia itsestäsi vielä säännöllisemmin ja sukeltaa sisäiseen maailmaasi.

Sisältää

  • intuitiivisen energiahoidon 3 x 60 min 
  • Kirjeen (kirjallisen kanavoinnin) 1-2 sivua, jonka vastaanottamisen ajankohta voidaan aina yhdessä tunnustella.

Voit valita halutessasi Energiahoitoa sisätilassa, luonnossa, nuotiolla tai kaukohoitona.

Valinnan voit tehdä ajanvarauksen yhteydessä. Voimme myös yhdessä tunnustella, mikä hoitomuoto on siinä hetkessä parhaaksesi. 

Hinta: 210 €


Varaaminen

Varaa haluamasi palvelun mahdollisimman ajoissa, jotta löydämme sinulle parhaiten sopivan ajan. Vahvistan varauksesi sähköpostilla.