Energiahoito  

kanavoitua energiaa ja viestejä maailmankaikkeudesta

Intuitiivista   energiahoitoa   ja kanavointia Sipoossa

Kaikki on energiaa ja kaikessa toiminnassa on energiaa

Energioista puhutaan jo koulussa ja niistä tehdään eri tieteenalojen toimesta valtavasti erilaisia tutkimuksia. Siitä huolimatta energian olemusta on toisinaan hyvinkin vaikea omassa arjessa käsittää tai sitä ei tule edes ajatelleeksi. 

Energia voi näyttää häviävän esim. maatuvasta omenasta, mutta koskaan se ei katoa. Se siirtyy ja muuttaa muotoaan, määrällisesti kuitenkaan muuttumatta. Energiaa voidaan siirtää ja välittää, vaikkemme sitä silmin näekään. Pystymme tuntemaan ja aistimaan sitä toisinaan paremmin, toisinaan heikommin. Energian tunteminen ja tunnistaminen sekä sen välittäminen on mahdollista opetella.

Hyvin maallinen esimerkki ja arkinen asia on tällainen energian siirtäminen: pakkasella kätesi kylmenevät. Otan varovasti omilla lämpimillä käsilläni kätesi omiini niistä kevysti kiinni pitäen. Odotamme hetken, kätesi lämpenevät pikkuhiljaa ja alkavat voida paremmin. Hyvin luonnollista energian välittämistä, eikö?  Välttääksesi lämmönhukkaa annan matkaasi vielä hanskat, jotka löytyivät taskustani ja toivon sinun pitävän huolta itsestäsi.

Hoitoa elämän energialla intuitiota kuunnellen

– Päivänsäde –


Energiahoidossa toimin kanavana ja välitän energiaa. Jokainen hoito on ainutlaatuinen ohjausta kuunnellen. Hoito tulee universumista eli kaikkialta ympäriltämme. Energia välittyy kauttani ilman koskettamistakin, täysin luonnollisesti ja turvallisesti. Hoito toteutuu juuri niin kuin universumi sitä sinulle haluaa tuoda: todellisten tarpeidesi mukaisesti ja juuri niille alueille kun universumi katsoo sinun sitä tarvitsevan, ei minun tahtoni mukaan. Kaikki tapahtuu puhtaasti energiatasolla sinun parhaaksesi. Tällä kertaa minulla ei ole valitettavasti antaa hanskoja, mutta hoitavaa rakkaudellista energiaa sitäkin enemmän ja sekä kauttani juuri siihen hetkeen tuotua.

Ihana ihmeellinen maailma!

Jos tunnut kutsumusta tapaamiseen, niin olet lämpimästi tervetullut, aina omaa sydäntäsi kuunnellen.

Energiahoito Sipoossa

Energiahoitoa

lähihoitona tai kaukohoitona


Energiahoito on hyvin lempeä hoitomuoto ja rentoutusmenetelmäkin. Se rentouttaa ja tapahtuu aina turvallisesti ja siinä määrin mitä olet valmis vastaanottamaan.

Hoitaessa välitän energiaa ohjauksen mukaisesti energiatasolla, toisinaan lempeän kosketuksen kautta. Hoito tasapainottaa luonnollista energia järjestelmääsi, mahdollistaa vapaamman energian liikkumisen kehossasi, vapauttaen energiatukoksia irtipäästettäväksi. Hoito vahvistaa niin kehoa, kuin mieltäsi vapauttaen mielen kuin kehon jännityksiä ja kiputiloja. 

Otan ohjausta etukäteen ennen hoidon aloittamista, toisinaan hoito voi alkaa jo varauksesi tehtyä. 

Toimin hoidon aikana ns. kanavana välittäen energiaa täysin energiatasolla, sanallistaen välittyvää energiaa, kuin hoitaen lempein kosketuksin. Luonnon elementtejä/värejä käytän myös toisinaan, ohjausta kuunnellen.  Energiahoito on kuitenkin mahdollista toteuttaa täysin energiatasolla, ilman kosketusta.

Hoidon jälkeen aikaan sisältyy hetki rauhaisaan havahtumiseen, tuntemusten vaihtamiseen ja mahdollisuus saada ohjausta ja opastusta mitä sinulle siinä hetkessä halutaan tuoda intuitiivisesti vastaanotettuna tai esiin nostamiin teemoihisi. Hoito toteutuu makuulla.

Hinta:

             60 € / 45 min

   70 € / 60 min

   75 € / 90min

Kaukohoidossa sovitaan ajankohta ja ohjaan etukäteen kuinka edetään. Tässäkin kuuntelen, miten hoito juuri sinulle halutaan tuoda, sillä jokainen hoito ja jokainen meistä on ainutlaatuinen. Voimme olla yhteydessä puhelimitse koko hoidon ajan tai hoidon jälkeen sovittuna ajankohtana.

Hinta:

kaukohoitoina

45 € / 30 min

60 € / 45 min

70 € / 60 min

Ajanvaraus

Kanavointi

kirjallisesti tai suullisesti

 Kanavointi perustuu intuition kuulemaan ohjaukseen, opastukseen, viestin vastaanottamiseen maailmankaikkeuden viisaudesta.

Kanavoidessa toimin kanavana välittäen saatua ohjausta ja viestejä universumista. Kanavointi viestii tarpeenmukaista informatiota siinä hetkessä, esiin nostamiin teemoihin tai mitä siinä hetkessä sinulle halutaan tuoda. Opastus perustuu aina sen hetken tulkintaan ja korkeimmaksi parhaaksesi. Toisinaan viesti voi myös symboloida jotain, jättäen aina asioita oman tulkintasi ja toteuttamisen varaan. Kuvailisin kanavointia, kuin opasteita suuntaa valitessa, antaen sinun itse valita minkä suunnan lopulta valitset.

 Puhtaasti kanavoituna viesti on aina rakkaudellista, kannustavaa ja ohjaavaa - sinun ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

 Ohjausta ja opastusta voidaan tuoda monia kanavia pitkin, monista eri lähteistä. Viestiä niin edesmenneiltä kuin entisistä elämistäkin, jos se on tarkoituksenmukaista siinä hetkessä.

Teen kanavointeja kirjallisesti ja suullisesti.

Suullinen kanavointi

45 € / 30 min

60 € / 45 min

70 € / 60 min

Ajanvaraus

Energiahoitoa

lemmikillesi tai kotieläimellesi

Hoito tapahtuu aina lemmikkisi tarpeiden mukaisesti ja lemmikkiäsi kuunnellen. Toteutus voi olla puhtaasti energiatasolla tai koskettaen, lähi tai koukohoitona. 

Hoitotilanteessa toimin kanavana välittäen hoitavaa energiaa lemmikillesi ja vastaanottaen intuitiivisesti välittyviä viestejä.

Hoidon voi tehdä kaukohoitona, mikä toisinaan on parempikin vaihtoehto.  Toimimme aina lemmikkisi parasta kuunnellen. Välitän hoidon sisällön ja kanavoidut ohjaukset hoidon lopuksi haluamallasi tavalla, kirjallisesti tai puhelimitse. Lähihoidossa suullisesti.

Energian lukeminen auttaa ymmärtämään lemmikkiäsi paremmin, vastaamaan lemmikin tarpeisiin ja mahdollistaa parempaa yhteistyötä sinun ja lemmikkisi välillä. 

Hinta:

59 € / 45 min

Ajanvaraus

Kirjallisessa kanavoinnissa vastaanotan ohjausta ja opastusta joko täysin intuitiivisesti tai esitettyihin teemoihin(max. 4 teemaa) 

Kirjallinen kanavointi on n.2-3 sivua sisältäen sinulle tarpeenmukaista viestiä siinä hetkessä, jonka äärelle on helppo ja ihana istahtaa kaikessa rauhassa. Tunnustella sanomaa ja viestiä ja antaa tuon avautua mahdollisesti aina uudella tavalla. Oivaltaen mahdollisesti aina jotain lisää.✨

Toisinaan kirjallinen kanavointi tuodaan nopeastikin, toisinaan sen avautuen pienissä erissä, kuin päästen aina syvemmälle ja syvemmälle viesteihin. Sen vuoksi kanavoinnin valmistumiseen tulee varata aikaa 2vkoa.
Lähetän kanavoinnin sovitustu joko s-postilla, kirjeenä postilaatikkoosi tai voit noutaa kirjeesi Mäntymäeltä.
Kiinnostuessasi kirjallisesta kanavoinnista minuun voi olla yhteydessä s-postillapaivansadepalvelut@gmail.com
Tilauksesi tehtyä lähetän sovitusti joko laskun tai linkin teksti viestillä.


Hinta:

Kirjallinen kanavointi

70 €

Hengähdä hetkeksi


Rentoutuminen toteutetaan ryhmille ja osallistujat ohjataan intuitiivisesti rentoutumisen tilaan. Samalla välittäen hoitavaa energiaa. 

Saatte hetken vain olla, tekemättä yhtään mitään. Ohjattu sessio mahdollistaa fyysisen rentoutumisen, sekä tässä hetkessä läsnä olemiseen. Tukee rentoutumista ja mielen rauhoittumista. Rentoutuminen auttaa sinua jaksamaan ja mahdollistaa tietoisempaa toimintaa arjessasi. Syvärentoutumisen tila auttaa päästämään irti stressaavista ajatuksista, sekä mahdollistaa tasapainon löytämisen niin mielen, kehon kuin tunteiden tasolla.

Sanallista hoitoa välitän intuitiivisesti sen mukaan, mitä siihen hetkeen tuodaan ja mikä on siinä hetkessä paikalla oleville tarkoituksenmukaista.

Aikaan sisältyy saapuminen rauhaisaan poislähtemiseen. 

Hinta:

199€ / 4-6 hlö /2h

sisältää teehetken ( n. 30 min)

Ajanvaraus

Tulen tapahtumiin ja kotikäynneille

Palveluita on mahdollista tilata myös tapahtumiisi tai vaan itsellesi kotiin. Liikun tarvittaessa asunto-autolla, joka toimii tarpeenmukaan myös hoitotilanani. 

Hinta:

Sovitaan tapauskohtaisesti

Toiminta-alueeni on Sipoo ja muu Uusimaa

Ota yhteyttä

Kodin hyvinvointia ja tilan energiakartoitusta hyvinvointia edistämään

Tavoitteena on luoda järjestystä, siisteyttä ja tasapainoa kotiisi. Selkeys ja puhdistus mahdollistavat uudenlaista iloa, eloa ja uusia näkökulmia elämääsi.

Koti on paikka, missä sinulla tulee olla hyvä olla.

Eteneminen työskentelyssäni perustuu sinun tarpeidesi kuunteluun: milloin on aika toimia ja milloin hetki antaa tehtyjen muutosten hetken asettua ennen eteenpäin menemistä.

Hinta:

Hinnoittelun ja tietoa eri palvelumahdollisuuksista löydät täältä

Toiminta-alueeni on Sipoo ja muu Uusimaa

Lisätietoja

~ Pysähtyminen avaa väyliä lähemmäs  sisäistä maailmaasi ~

Energiahoitoa ei suositella yhteen yhdessä päihteiden ja akuuttien mielen sairastumisien kanssa. Otathan tarvittaessa yhteyttä ammattiauttajiin.

yhteinen energiahoito
yhteinen energiahoito

Parihoito

Kumppanin ja/tai ystävän kanssa.

Energiahoito toteutuu ohjausta kuunnellen pihan mökeissä tai  luonnossa. Saatte rentoutua pötkötellen patjoilla vilttien alle kääriytyneenä tai ulkosalla retkialustoilla. Hoito toteutuu ilman kosketusta, puhtaasti energiatasolla, sanallistaen kanavoitua viestiä ja sekä välittäen hoitavaa energiaa.

Parihoito mahdollistaa yhteiseen rentoutumisen hetkeen hoitavin energioin. Energiahoito toteutuu intuitiivisesti ohjattuna ja tuodaan tarpeidenne mukaisesti, Vahvistaen niin yksilöllisiä kuin yhdistäviäkin energiotanne.

Energiahoidon kesto on 45 min -1 h, jonka jälkeen on hetki aikaa lämpimälle juomalle, palautumiselle tähän hetkeen Metsäntaikaakin aistien.

Hinta 99 €/ 1,5 h

                                                            Energiahoidon-sarjakortti

Sarjakortti sopii sinulle, jos haluat huolehtia itsestäsi vielä säännöllisemmin ja sukeltaa sisäiseen maailmaasi.

Sisältää

  • intuitiivisen energiahoidon 3 x 60 min 
  • Kirjeen (kirjallisen kanavoinnin) 1-2 sivua, jonka vastaanottamisen ajankohta voidaan aina yhdessä tunnustella.

Voit valita halutessasi energiahoitoa myös kaukohoitona.

Voimme myös yhdessä tunnustella, mikä hoitomuoto on siinä hetkessä parhaaksesi. 

Hinta: 210 €


Varaaminen

Varaa haluamasi palvelu mahdollisimman ajoissa, jotta löydämme sinulle parhaiten sopivan ajan. Vahvistan varauksesi sähköpostilla. Halutessasi voit olla yhteydessä myös viestitse 040-8335449