Yksilö-ohjaus

Tukea oman intuitiosi kuulemiseen, viestin vastaanottaminen ja siihen luottamiseen.

Etsitkö tukea oman intuition äänen kuulemiseen, omalle intuitiiviselle / henkiselle polulle, itsesi näköisen elämän luomiseen? 

Yksilö-ohjaukseni on tukea omalle polullesi. Tukien oman intuitiosi kuulemista ja sen ohjauksessa kulkemisesta ja kasvua persoonatasolla henkisen kasvun mukana.

Olen myös halutessasi tukenasi kodin harmonia luomisessa tukien kuulemaan oman intuitiosi ohjaustasi, luodaksesi aina sinun näköistäsi ja tarpeidesi mukaista harmoniaa. Vai tarvitsetko tukea oman lemmikkisi kanssa kommunikoimiseen?  Omaa intuitiotasi vahvistaen kommunikointi lemmikisi kanssa vahvistuu.

Ohjaukseni perustuu intuitiivisesti kanavoidun viestin vastaanottamiseen, hyödyntäen vastaanottamaani materialia ja/tai siinä hetkessä syntyvää ohjausta, Herätellen ja jättäen tilaa omille oivalluksillesi, tietouden sisäistämiselle ja toteuttamiselle. Tukenani on oma kokemus kasvaen ja eläen intuitiivista  elämää.

Olemista / tekemistä / luomista / pysähtymistä tähän hetkeen

                                       Mitä sitten tarvitsetkaan siihen hetkeen?

Tapaamiseen voi riittää kerta saadaksesi jo sen mitä eteenpäin menemiseen tarvitset tai ohjausta kuin omaa intuitiotasi kuunnelle voimme tavata aina tarpeenmukaan. Yhteys voidaan luoda myös puhelimitse kysymystesi ja pohdintojesi äärelle.

Meillä jokaisella tulisi olla vapaus ja vastuukin valita, miten luoda elämäämme. Se on sitä aitoa elämän luomista omana itsenämme ja ainutlaatuisella tavalla. vaikkakin kulkisimmekin aika ajoin toisen tukemana  -Paula

Rentouminen
Rentouminen
kommunikointi
kommunikointi
Leikkimielisyys
Leikkimielisyys
yhdessä
yhdessä
kodin harmonia
kodin harmonia

Omaa sydäntäsi kuunnellen ja sen ohjaten sinua yhteydenottamiseen

Kuulen mielusti ainakin kuka olet? Mikä sai sinut ottamaan yhteyttä? Onko ehkä sinulla toiveita? Voit esittää vapaasti kysymyksiä mitä pohdit, mihin etsit vastauksia? Olen sinuun takaisin päin yhteydessä ja siitä onkin hyvä lähteä luomaan mahdollista tapaamista. 

Yksilöohjaus 2h

Luonasi tapahtuen lisätään km- korvaus 0,53€/km

120€

Yksilöohjaus 4h

Luonasi tapahtuen lisätään km-korvaus 0,53€/km

240€

Puhelimitse 0,5h

jatko/väli tapaaminen

45€

Puhelimitse 1h

70€

Mäntymäellä tapaaminen tapahtuu pihapiirissä raittissa ulkoilmassa luonnon äärellä pihapiirin rakennuksissa.   

Ohjausta kuunnellen ja kovin viileillä ilmoilla saatamme asettua osaksi aikaan lämmitettyyn sisätilaan, mutta ydin on nauttia hoitavasta ja herättelevästä luonnosta. 


Tapaaminen toteutuu siis ulkoilmassa, joka tukee hyvinvointia, yhteyttä luontoon ja omaan luonnolliseen luontoyhteyteen. Paikan päällä, kuin matkaasi mukaan saat kanavoitua ohjausta ja opastusta aina tarvitsemaasi, työkaluja itsesi toteuttamiseen sekä sydämen täydestä tukea luottaa itseesi ja osaamiseesi. Ja aina mahdollisesti herätellen myös paljon uutta ja mahdollisuuksiakin. Mitä se kenenkin kohdalla on, on jotain ainutlaatuista.


Ohjaukseni on omallakin esimerkillä olla tukena intuitioni ohjauksella, energiallani hoitaen, kuin kanavoiden ohjausta ja opastusta oman intuitiosi äärelle. Vahvistaen omaa luomisen voimaasi. Tukea kulkemaan tietoisemmin omalla polullasi. Tukea ja opastaa löytämään se oman sydämen äänen kuuleminen, minkä itsekin olen löytänyt. Sen myötä löytämään uusiakin puolia ja osaamista itsestäsi, elämään keveydellä, luottaen elämän kantavuuteen.

..Tukea sinua olemaan ainutlaatuinen itsesi.