Yksilöllistä tukea

 elämäsi polulle, sydämentyöhösi, kodin harmoniaan.

Tarvitsetko tukea oman itsen/ ohjauksen / sydämentyön/ luomistyön äärelle ohjausta ja opastusta? 

Yksilö-ohjaukseni on hoitavaa läsnäoloa, ohjausta ja opastusta intuitiivisesti kanavoiden ja energialla hoitaen. Tukien pysähtymiseen vahvistaen aina myös oman intuition kuulemiseen, Rakentaaksesi omaa maailmaasi ja omana itsenäsi.

Kanavointia/ /energialla hoitoa/ Olemista / tekemistä / luovuutta / pysähtymistä  

Meillä jokaisella tulisi olla vapaus elämän luomiseen, omana itsenämme, omana ainutlaatuisella tavalla. Vaikka kulkisimmekin aika ajoin toisen tukemana  -Paula

-Yksilöllinen kohtaaminen -

Jokainen kohtaaminen on omanlainen, perustuen tarpeiden ja ohjauksen kuunteluun, mikä on tarpeenmukaista siinä hetkessä, juuri sinulle. Kohtaamisia tukee energioiden ennalta kohtaaminen ja hoitaminen valmistaen olemustasi kohtaamiseen, tarpeidesi kuuleminen, intuitiivisesti kanavoitua viestiä ja energiaa, ohjausta ja opastusta tukien sinua tarpeenmukaisella tavalla. Kohtaaminen etenee intuitiivisesti. Käytän ohjausta kuunnellen kanavoimiani materiaaleja tukenasi oman itsesi ja ohjauksesi äärelle. 

Mäntymäellä tapaaminen toteutuu ulkoilmassa tai pihapiirin rakennuksissa hoitavan luonnon ympäröimänä, siinäkin ohjausta kuunnellen mihin asetumme. 

Pysähtymistä/ Aistimista /Havahtumista/Ohjauksen kuuntelua

Kohtaamisemme voi sisältää keskustelun ja kanavoidun ohjauksen ja opastuksen lisäksi mm.hoitavia hetkiä, ohjattua rentoutumista, energialukua/puhdistamista, yhteyden luomista oman intuition kuulemiseen.


Omaa sydäntäsi kuunnellen ja sen ohjaten sinua yhteydenottamiseen

Kuulen mielusti kuka olet? Mitä pohdit ja mihin kaipaat tukea, ohjausta ja opastusta? Voit halutessasi esittää vapaasti aatoksiasi esim, mitä pohdit, mihin etsit ohjausta? 

Olen sinuun takaisin päin yhteydessä kuunnellen aina myös ohjausta oikeasta ajan kohdasta.

Tapaamiseen voi riittää kerta saadaksesi jo sen mitä eteenpäin menemiseen tarvitset siihen hetkeen ja/tai seuraavan askeleeseen. Ohjausta kuin omaa intuitiotasi kuunnelle voimme tavata aina tarpeen mukaan. 

                                       Mitä sitten tarvitsetkaan siihen hetkeen?

Ohjaukseni on omalla toiminnallani olla tukena moninkin osaamiseni tavoin, unohtamatta elämäni erilaisten oppien kuin mielenkiinnon kohteiden ja ennen kaikkea kokemani kautta. 

Tukea ja opastaa löytämään se oman sydämen äänen kuuleminen ja sen kanssa eläminen, minkä itsekin olen löytänyt.


-Paula

Rauhoittuminen
Rauhoittuminen
Työkaluja
Työkaluja
kommunikointi
kommunikointi
Luominen
Luominen
tuki
tuki
yhdessä
yhdessä
kodin harmonia
kodin harmonia

-Rakenna omaa maailmaasi-

Työkaluja
Työkaluja

Aatos on tukea rakentamaan maailmaasi omaa intuitiotasi kuunnellen. Tukien eteenpäin opastavin ja ohjaavin viestein ja kysymyksin, tukien pysähtymistä ja luottamusta oman ohjauksen äärelle. Avautumaan siten omalle sydämen ohjaukselle.

Yksilöllinen ohjaus tukee havahtumaan miten intuitio voikaan viestiä ja sitä kuunnellen synnyttää aina jotain ainutlaatuista, ohjaavat askelien ottamisissa tai sukeltamisessa syvemmin oman itsen äärelle. Kaiken siinä syntyneen saaden kuljettaen sinua pikkuhiljaa tarpeenmukaisen tietouden äärelle, elämässäsi eteenpäin.

Tapani on tukea itsenäiseen työskentelyyn, oman itsen kuunteluun ja tietouden vastaanottamiseen omin oivalluksin, luomaan oman itsen materiaalia omalle polullesi.

Luomani materiaalini perustuu elämän tallentamiin kuviin, kanavoituihin kirjoituksiin ja ohjauksiin, joita tarjoan tueksi matkallasi.

Materiaali, joka on kanavoidusti vastaanotettu käyttäen sitä monimuotoisesti mitä ja miten kauttani halutaan asioita avata ja matkaasi tukea. Materiaali tuntuu kasvavan ja kehittyvän aina myös oman kasvuni ja kehittymisen myötä, saaden täydentävää sisältöä ja monimuotoisuutta. 

Tueksi, joihin kukin pääsee sukeltamaan omaan itseään kuunnellen. Kuvin, jotka pitävät sisällään tietoutta, joka toisinaan jää rationaaliselta mieleltämme piiloon, sitä elämän symboliikkaa. Jokaisen on lupa luoda ja vastaanottaa omanlaistaan materiaalia itselleen luontevalla tavalla. Askeleiden kuljettaen sinua pikkuhiljaa tarpeenmukaisen tietouden äärelle.

Pysähtymistä, rakkautta, maailmankaikkeutta, omia rajoja, aikaa, luottamusta, Luovuutta, hyväksymistä ja paljon muita tarpeen mukaisia teemoja astuakseen intuitiiviseen elämään, oman itsen ja ymmärryksen äärelle.

Kutsuuko?


Pysähtyminen
Pysähtyminen

-Oman ohjauksen äärelle-

 Sukella sisäiseen maailmaan on sukeltamista syvemmälle ja syvemmälle oman itsen ja ohjauksen äärelle matkallasi kanavoimani kurssimateriaalin kanssa. Perustuu itse ohjautuvuuteen, oman kokeman ja vastaanottamaan tietouteen tukien aina seuraavaa vaihetta. Sukeltaen elämän symboliikkaan elämän tallentamin kuvin.

Itsenäistä työskentelyä ja oman materiaalin luomista omin oivalluksin.  Materiaalini on vastaanotettu kanavoidusti jonka kanssa työskentelen monimuotoisesti. Tehtävänäsi on vastaanottaa ohjausta omaa  intuitiosi kuunnellen, jossa olen tukenasi.

Sukella sisäiseen maailmaan on 3- 4 x tapaamisia (n.3h), riippuen omien askeleiden ottamisesta ja eteenpäin menemisestä. 

89€/krt

-työpaja-

-Henkilökohtainen äänite -

Luon äänitteen sinulle henkilökohtaisesti ja henkilökohtaiseen tarpeeseen. Se voi olla rentoutumiseen, pysähtymiseen, luonnossa olemiseen/ aistimiseen, pitäen sisällään aina intuitiivisesti vastaanotettua viestiä ja hoitavaa energiaa. Ohjaavaa, hoitavaa ja opastavaa tukea siihen hetkeen, tarvitsemaasi.

Hinta:49€ /äänite

Intuitiolla tukee avautumista omalle intuitiolle, sen kuulemiselle ja ohjauksen ottamiseen siinä hetkessä eteenpäin menemiseen. 

Työpaja avartaa avautumaan myös elämän symboliikalla intuition viestinnälle, joka viestii meille ihan jatkuvasti. Paja vahvistaa myös kanavoidun viestin vastaanottamista. Työpaja on mahdollista toteuttaa kertaalleen ohjauksen ottamiseen tähän hetkeen tai astella askel askeleelta omalla polullasi aistien ja havahtuen oman intuition ohjaukseen. Käytän materiaalia monimuotoisesti ja tukenamme aina tarpeen mukaan tapaamisella kuin tapaamisella.

Materiaalin tukemana voidaan luoda myös intuition unelmakarttaa omalle polullesi.

(Toteutuu vain tavaten)

alk.69€

 On hoitava ja ohjausta tukeva yhteinen metsäretki. Hetkeen sisältyy rauhaisaa kävelyä, yhdessä oloa, ohjausta ja tukea pysähtymään, aistimaan, havahtumaan. 

Hyvin siinä hetkessä tapahtuvaa, tarvittaessa hoitavin energiahoidoin ja/tai rentoutuksin. Tukea pysähtymiselle, ajatusten vaihtamiseen ja intuitiivisen ohjauksen ja opastuksen vastaanottamiseen siinä hetkessä. Inspiroitua aina vaikka keräilemään ohjauksessa metsäntaian tarjoamaan ihanuutta luodaksesi kodin harmoniaa.

Kodin harmonia >

Luomisen työpajassa pääset avautumaan intuitiiviselle luomiselle, luodaksesi jotain ainutlaatuista ehkä kotiisi tukien kodin harmoniaa ehkä kerätyltä metsän T-aikaa retkeltä tai jotain muuta. Luominen sisällytetään intuitiiviseen kohtaamisiin ja hinta sovitaan erikseen. Ajatuksena on luoda hyöty käyttäen, luoda tarpeettomasta tarpeellista, antaen jollekin uusi elämä.  

Yksilöllinen kohtaaminen alk.

69€