Yksilöllistä tukea

 elämäsi polulle, sydämentyöhösi, kodin harmoniaan.

Tarvitsetko tukea oman itsen/ ohjauksen / sydämentyön/ luomistyön äärelle ohjausta ja opastusta? 

Yksilö-ohjaukseni on hoitavaa läsnäoloa, ohjausta ja opastusta intuitiivisesti kanavoiden ja energialla hoitaen. Vahvistaen aina myös oman intuition kuulemiseen, rakentaaksesi omaa maailmaasi ja oman sydämesi äänen kuulemiseen.

Kanavointia/ /energialla hoitoa/ Olemista / tekemistä / luovuutta / pysähtymistä  

Meillä jokaisella tulisi olla vapaus, aitoon elämän luomiseen omana itsenämme ainutlaatuisella tavalla. Vaikka kulkisimmekin aika ajoin toisen tukemana  -Paula

-Yksilöllinen kohtaaminen -

Jokainen kohtaaminen on omanlainen, perustuen tarpeiden ja ohjauksen kuunteluun, mikä on tarpeenmukaista siinä hetkessä, juuri sinulle. Kohtaamisia tukee energioiden ennalta kohtaaminen ja hoitaminen valmistaen olemustasi kohtaamiseen, tarpeidesi kuuleminen, intuitiivisesti kanavoitua viestiä ja energiaa, ohjausta ja opastusta tukien sinua tarpeenmukaisella tavalla. Kohtaaminen etenee intuitiivisesti ja tarpeitasi kuunnellen. Käytän tarvittaessa ja ohjausta kuunnellen kanavoimiani materiaaleja tukenani. 

Tapaaminen toteutuu Mäntymäellä ulkoilmassa tai pihapiirin rakennuksissa hoitavan luonnon ympäröimänä, siinäkin ohjausta kuunnellen mihin asetumme. 

Pysähtymistä/ Aistimista /Havahtumista

Kohtaamisemme voi sisältää keskustelun ja kanavoidun ohjauksen ja opastuksen lisäksi mm.hoitavia hetkiä, ohjattua rentoutumista, energialukua/puhdistamista, yhteyden luomista oman intuition kuulemiseen.

Omaa sydäntäsi kuunnellen ja sen ohjaten sinua yhteydenottamiseen

Voit varata kohtaamisen 2h tai 4h. Kuulen mielusti kuka olet? Mitä pohdit ja mihin kaipaat tukea, ohjausta ja opastusta? Voit halutessasi esittää vapaasti aatoksiasi esim, mitä pohdit, mihin etsit ohjausta? 

Olen sinuun takaisin päin yhteydessä kuunnellen aina myös ohjausta oikeasta ajan kohdasta.

Tapaamiseen voi riittää kerta saadaksesi jo sen mitä eteenpäin menemiseen tarvitset siihen hetkeen ja/tai seuraavan askeleeseen. Ohjausta kuin omaa intuitiotasi kuunnelle voimme tavata aina tarpeen mukaan. 

                                       Mitä sitten tarvitsetkaan siihen hetkeen?

Ohjaukseni on omalla toiminnallani olla tukena moninkin osaamiseni tavoin, unohtamatta elämäni erilaisten oppien kuin mielenkiinnon kohteiden ja ennen kaikkea kokemani kautta. 

Tukea ja opastaa löytämään se oman sydämen äänen kuuleminen, minkä itsekin olen löytänyt. 


-Paula

Rauhoittuminen
Rauhoittuminen
Työkaluja
Työkaluja
kommunikointi
kommunikointi
Luominen
Luominen
keveys
keveys
yhdessä
yhdessä
kodin harmonia
kodin harmonia

Kutsuuko?


Sydämen äärelle kanavointi on kanavoitua viestiä, ohjausta ja opastusta ja sen erillisellä tulkinnalla. Pitäen sisällään sielun/elämän polkusi teemoja, tätä hetkeä ja mahollisuuksia tulevasta. Unohtamatta työkaluja erilaisin kysymyksin johdatellen omien oivallusten äärelle.

Tarvitsen sinulta etu ja sukunimen, syntymäaikasi kellonaikoineen.  

Vastaanotan intuitiivisen kanavoinnin ennakkoon omassa tilassani, käyttäen kanavoinnin tukena kanavoimaani materiaalia, omia työkalujani, jonka jälkeen kohtaamme. Välitän ja tulkitsen vastaanottamaani tekstiä, edelleen intuitiivisesti kanavoiden siinä hetkessä. Myös siinä hetkessä nouseviin teemoihin ja kysymyksiin. Kohtaaminen pitää sisällään myös hoitavan hetken.

Työpaja- Sukella sisäiseen maailmaan on sukeltamista syvemmälle ja syvemmälle omalla henkisellä matkallasi kanavoimani kurssimateriaalin kanssa. Työpaja perustuu itse ohjautuvuuteen, oman kokeman ja vastaanottamaan tietouteen tukien aina seuraavaa vaihetta. Sukeltaen elämän symboliikkaan elämän tallentamin kuvin. 

Hyvin itsenäistä työskentelyä ja oman materiaalin luomista.  Materiaalini on vastaanotettu kanavoidusti jonka kanssa työskentelen monimuotoisesti. Sinun tehtäväsi on vastaanottaa ohjausta omaa intuitiosi kuunnellen, jossa olen tukenasi.

Sukella sisäiseen maailmaan on 3- 4 x tapaamisia (n.3h), riippuen omien askeleiden ottamisesta ja eteenpäin menemisestä. 

Intuitiolla työpaja tukee avautumista omalle intuitiolle, sen kuulemiselle ja ohjauksen ottamiseen siinä hetkessä eteenpäin menemiseen. 

Työpaja avartaa avautumaan myös elämän symboliikalla intuition viestinnälle, joka viestii meille ihan jatkuvasti. Paja vahvistaa myös kanavoidun viestin vastaanottamista. Työpaja on mahdollista toteuttaa kertaalleen ohjauksen ottamiseen tähän hetkeen tai astella askel askeleelta omalla polullasi aistien ja havahtuen oman intuition ohjaukseen. Käytän materiaalia monimuotoisesti ja tukenamme aina tarpeen mukaan tapaamisella kuin tapaamisella.

Materiaalin tukemana voidaan luoda myös intuition unelmakarttaa omalle polullesi.

MetsänT-aikaa työpaja on on hoitava ja ohjausta tukeva yhteinen metsäretki tukien kodin harmoniaa monin tavoin. 

Metsän T-aikaa hetkeen sisältyy rauhaisaa kävelyllä hoitavalla energiahoidolla tai rentoutuksella. Tukea pysähtymiselle, ajatusten vaihtamiseen ja intuitiivisen ohjauksen ja opastuksen vastaanottamiseen siinä hetkessä. Inspiroitua aina vaikka keräilemään ohjauksessa metsäntaian tarjoamaan ihanuutta luodaksesi metsäntaialla aina kodin harmoniaa myös kotiisi.

Luomisen työpajassa pääset avautumaan intuitiiviselle luomiselle, luodaksesi jotain ainutlaatuista ehkä kotiisi tukien kodin harmoniaa ehkä kerätyltä metsän T-aikaa retkeltä tai jotain muuta. Luominen sisällytetään intuitiiviseen kohtaamisiin ja hinta sovitaan erikseen. Ajatuksena on luoda hyöty käyttäen, luoda tarpeettomasta tarpeellista, antaen uusi elämä.  

Hinnastoa:

Yksilöllinen kohtaaminen 2h

120€

Yksilöllinen kohtaaminen 4h

180€