Yksilö-ohjaus

 luodaksesi elämäsi polkua, sydämentyötäsi, kodin harmoniaa.

Tarvitsetko tukea sydämentyön/ luomistyön äärelle ohjausta ja opastusta? Oman intuition äänen kuulemiseen, opastusta omalle intuitiiviselle / henkiselle polulle, kodin harmonian luomiseen.

Yksilö-ohjaukseni on läsnäoloa, ohjausta ja opastusta intuitiivisesti kanavoiden, energialla hoitaen sekä vahvistaen sinua oman intuitiosi kanssa  kuulemiseen. Herätellen ja aktivoiden myös omaa luomisen voimaasi.

Ohjausta ja osaamistani kuunnellen voin tarpeen mukaan olla apunasi myös käytännön asioissa.

Jokainen tapaaminen on omanlainen, perustuen tarpeisiisi ja ohjaukseen, mikä on tarpeenmukaista siinä hetkessä, juuri sinulle. Kohtaamisia tukee energialla hoitaminen, energioiden aistiminen ja kanavoiminen- viestin, ohjauksen välittäminen. 

Löydetään yhdessä sinunlaisia toiminta tapoja, mahdollisuuksia ja potentiaaliasi.

Olemista / tekemistä / luovuutta / pysähtymistä / kanavointia /energialla hoitoa 


MetsänT-aikaa työpaja on on hoitava ja ohjausta tukeva yhteinen metsäkävely tukien kodin harmoniaa monin tavoin. Metsän T-aikaa hetkeen sisältyy rauhaisaa kävelyllä hoitavalla energiahoidolla tai rentoutuksella. Tukea pysähtymiselle ja inspiroitua kanssani vaikka keräillen metsäntain tarjoamaan ihanuutta luodaksesi metsäntailla kodin harmoniaa kotiisi.


Luomisen työpajassa pääset avautumaan intuitiiviselle luomiselle, luodaksesi jotain ainutlaatuista ehkä kotiisi tukien kodin harmoniaa ehkä kerätyltä metsäT-aikaa retkeltä tai jotain muuta.


Sydämen äärelle työpaja mahdollistaa tukea oman sydämen työn äärelle. ohjauksen ja toiminnan äärelle. Kanavoidaan ohjausta ja tukea toimintaasi toteuttaaksesi sydämesi työtä ainutlaatuisella tavallasi omana itsenäsi. Halutessasi pääset harjoittamaan ja toteuttamaan luomisen työtäsi esim. järjestettävällä kurssilla/työpajalla, jossa olen tukenasi ja mukana aina tarpeenmukaisella tavalla.


Sukella sisäiseen maailmaan työpaja on sukeltamista askel askeleelta syvemmälle ja syvemmälle omalla henkisellä matkallasi vastaanottamani kurssimateriaali kanssa. Kurssi perustuu itse ohjautuvuuteen, oman kokeman ja vastaanottamaan tietouteen tukien aina seuraavaa askeltasi. Sukeltaen elämän symboliikkaan elämän tallentamin kuvin. Kurssi materiaali on vastaanotettu kanavoidusti jonka kanssa työskentelen monimuotoisesti.

Sukella sisäiseen maailmaan on 3- 4 x tapaamisia (n.3h), riippuen omien askeleiden ottamisesta ja eteenpäin menemisestä. 120€/krt


Intuitio työpaja materiaaleineen on tukenamme tarpeen mukaan aina tapaamisella kuin tapaamisella mahdollistaen ottamaan sieltä ohjausta vahvistaen juurikin oman ohjauksesi kuuntelua.

                                       Mitä sitten tarvitsetkaan siihen hetkeen?

Tapaamiseen voi riittää kerta saadaksesi jo sen mitä eteenpäin menemiseen tarvitset siihen hetkeen ja/tai seuraavan askeleeseen. Ohjausta kuin omaa intuitiotasi kuunnelle voimme tavata aina tarpeen mukaan. Voimme yhdessä luoda kodin harmoniaa monin tavoin.

Rauhoittuminen
Rauhoittuminen
kommunikointi
kommunikointi
Luominen
Luominen
keveys
keveys
yhdessä
yhdessä
kodin harmonia
kodin harmonia

Rauhoittuminen, meditatiiviset hetket kuin kevyt leikkimieli tukevat kanssani tekemistä kuin eteenpäin menemistä.

Meillä jokaisella tulisi olla vapaus, miten luoda elämäämme. Se on sitä aitoa elämän luomista omana itsenämme ja ainutlaatuisella tavalla. vaikkakin kulkisimmekin aika ajoin toisen tukemana  -Paula

Lisää tavastani ja tuestani voit lukea alla olevasta linkistä.


Omaa sydäntäsi kuunnellen ja sen ohjaten sinua yhteydenottamiseen

Kuulen mielusti kuka olet? Mitä pohdit ja mihin kaipaat ohjausta ja opastusta? Voit esittää vapaasti aatoksiasi esim. kysymyksin, mitä pohdit, mihin etsit ohjausta? Olen sinuun takaisin päin yhteydessä ja siitä onkin hyvä lähteä luomaan mahdollista tapaamista ja hinta arvioita.

Metsän T-aikaa 2h

metsäkävelyä, hoitava/rentouttavahetki/ aistimista/ havahtumista

69€

Luomisen työpaja 2h

Sisältö ja hinta sovitaan yhdessä

alk.39€

Sydämen äärelle työpaja 1h


39€

Lisätunnit 

2h lisäksi

30€

Sukella sisäiseen maailmaan

Työpaja tukee matkaas omalla henkisellä matkallasi, Matkaten 16:sta askelman verran intuition ohjaamana, tukien persoonaamme ohjauksen äärelle, saaden ohjausta tarvitsemaan siinä hetkessä.

120€/krt

Tapaaminen toteuttaa Mäntymäellä ulkoilmassa tai pihapiirin rakennuksissa hoitavan luonnon ympäröimänä. Tukien hyvinvointia, yhteyttä luontoon ja omaan luonnolliseen luontoyhteyteen. 

Yksilöohjaus on mahdollista toteuttaa myös luonasi.


Ohjaukseni on omalla toiminnallani olla tukenasi moninkin osaamiseni tavoin. Tukena on  energiallani hoitaminen, kuin kanavoitua ohjausta ja opastusta. Unohtamatta osaamistani elämäni erilaisten oppien ja opintojen kuin mielenkiinnon kohteiden ja kokemani kautta. Tukien toiminnallani aina myös omaan totuuteen, ymmärrykseen ja mahdollisuuksiisi. Tukea ja opastaa löytämään se oman sydämen äänen kuuleminen, minkä itsekin olen löytänyt. Sen myötä löytämään uusiakin puolia ja osaamista itsestäsi, elämään keveydellä, luottaen elämän kantavuuteen.

..Tukea sinua olemaan ainutlaatuinen itsesi.