Rakenna oma maailmasi

Työpajani tukevat luovuutta intuitiivisessa ohjauksessa, intuitiolle avautumista, ohjauksen kuuntelua ja ohjauksessa kulkemista. Edeten tietoisemmin intuition tukemana minkä äärelle sitten työpajassa ollaankaan. omalla polulla, luoden kuin eläen elämäämme.

Luovuus, leikkimielisyys ja heittäytyminen saa olla osana tapaamisia. Niitä kun vaan toisinaan tarvitaan vapautuaksemme suorittavasta, vaativasta ja kontrollivastakin tarpeesta omaa itseämme kuin täydellisyyden tavoittelua kohtaan. Nyt ei tarvitse pingottaa, Epätäydellisyys on juurikin täydellistä.

Iästä riippumatta, meillä on lupa nauttia asioista kuin lapsena, harjoitella asioita, tarvitsematta aina osata ja tietää, etenkään lopputulemaa. Jokainen hetki on meille uusi ja vielä kokematon.

Aikaisempaa osaamista ei tarvita, mukaan vain ja ottamaan yhteyttä omaan intuitoosi. Harjoitellaan yhdessä, oppimaanhan tänne ollaan synnyttä jokainen meistä, eikö?

Tekemistä / olemista / pysähtymistä / luomista/ 

missä sitten olemmekin, minkäkin kurssin äärellä?

Työpajat perustuvat pysähtymisen kautta sukeltamaan milloin luomisen, milloin oman sydämen ohjauksen äärelle, vastaanottamaan sieltä nousevaa ohjausta ja opastusta. Tukien yhteistyötä kaikkien aistien kanssa.

 Luoda jotain sydänyhteyttä ja hyvinvointia tukevaa itsellesi tai ehkä jollekin tärkeälle ihmisellesi.


Toimintani on intuitiivista ja omaa intuitiotasi tukevaa, kokeman kautta oppimista.


Olen läsnä, ohjaamassa ja tukemassa koko ajan oman intuition ja ohjaukseni kanssa, jättäen tilaa niille tarpeenmukaisille ja omille oivalluksille. Antaen tilaa luoda omaa itseäsi.

 Lisää Minusta ->

vanha tapa ei vaan toimi eläen intuitiivista elämää

Ohjaukseni on vahvistaa jokaisessa halukkaassa sitä oman intuition kuulemista ja luottamaan siihen oman ohjauksen kuulemiseen. Vapautumaan ja kasvamaan aina enemmän ja enemmän tuen ja ohjauksen tarpeesta/etsimisestä oman itsemme ulkopuolelta. Uskomaan ja luottamaan että kaikki tarvitsemamme on ja löytyy itsestämme. 

Työpajat tukevat vapautumaan mielen luomasta tarpeesta ohjata ja nähdä mitä voikaan syntyä tai oivaltaa oman itsemme kautta. Ohjaan ja opastan tarpeen mukaan, mutta toiminta perustuu itse tekemiseen, luomisiin, oivaltamisiin ja tietouden vastaanottamiseen. Kaikki tarvitsemasi on sinussa, se tarvitsee vain löytää ja luottaa. 

Uskon ja toivon maailman muuttuvan ihmisten kulkiessaan enemmän oman sydämen äänen ohjauksessa, pois mielen luomista tarinoista ja ohjauksesta. Intuition avaten luonnollisesti tietoisuutta meitä ympäröivästä maailmasta kuin omasta itsestämme. Ohjaten asioiden äärille kasvaaksemme ja kehittyäksemme kaikkinemme.

Jos vielä mietit polkuasi, niin voit lukea hieman lisää...

intuitio
intuitio

Oman intuition kuulemista voi harjoittaa kuka vain. Se on kuin oppaamme, joka ohjaa meitä elämässämme aina tarpeemme mukaisesti, kaikilla elämän eri osa-aluilla. Se on todellakin meissä jokaisessa. Odottaen toisinaan vain lupaa ohjauksen vastaanottamiseen, vahvistusta uskoon ja luottamukseen,  intuition tunnistamiseen ja kuulemiseen.  Tukea, opastusta ja vahvistusta, siinä missä muussakin elämämme kehityksessä ja kasvussa.

kommunikointi
kommunikointi

Intuitiolle avautuminen ohjaa ja opastaa aina vahvemmin tarpeidesi äärille. Sen kuuleminen on mahdollistaja, luomaan elämääsi aitona itsenäsi. Vahvistaen sinua olemaan se joka olet, löytämään tarvitsemasi. Avautumaan kaikkeudelle. Jättäen sinulle kuitenkin aina oman valinnan vapauden kuunnella ja toimia haluamallasi tavalla.

 Monia asioita oivaltaa sitten jälkeen päin. Eikä mielellä kaikkea tarvitsekaan ymmärtää. Keveys ja hyvä olo riittää ja kyllä mielikin sen viimein ymmärtää niiden "sattumien" kautta.  

Intuition ohjaukselle heittäytyminen mahdollistaa tarpeenmukaisuutta ja ainutlaatuisuutta elämääsi, juuri sitä mitä juuri sinä tarvitset missäkin hetkessä, minkäkin äärellä, kasvaaksesi ja kehittyäksesi, kulkeksesi sinne minne olet matkalla. Intuition on kuin työkalu kaiken niin asioiden ja tekemisien äärellä. Tuon aistin avaaminen ja vahvistaminen avaa sinussa aivan uudenlaista ymmärrystä elämääsi elämän eri osa-alueilla luonnollisesti ja turvallisesti.  Sen aistiminen ja ohjauksessa eläminen ei kuitenkaan tarkoita elämää aina vain ruusuilla tanssien. Omat opit ne silläkin polulla on, työskennellessämme mielemme/egon kanssa, joka haastaa persoonaamme, halutessaan kovin pitää ohjakset käsissään. Tässä usein tarvitsemmekin tukea, ohjausta ja opasta. 

Aisti
Aisti
keveys
keveys
luova
luova
opastaja
opastaja

 Pikkuhiljaa Intuition ohjauksen kasvattaen ja tehden meistä jokaisesta siten tietoisempia ollaksemme se joka olemme, tehdäksemme sitä mitä olemme tänne syntyneet tekemään. Eläen elämäämme ohjauksessa keveydellä, rakastaen ja hyväksyen niin itsemme kuin kanssa kulkijoitamme ymmärtäen.

Intuitiollamme on avain kaikkeuteen, avaten aina tarvitsemaamme.

kasvit/yrtit
kasvit/yrtit
kodin harmonia
kodin harmonia
Kivet
Kivet
luonnon energia
luonnon energia
eläimet
eläimet
puulajit
puulajit

-Sukella sisäiseen maailmaan-

Kiinnostuessasi voimme sukeltaa syvemmälle ja syvemmälle oman henkiselle matkallesi vastaanottamani kurssimateriaali kanssa. Kurssi perustuu itse ohjautuvuuteen, oman kokeman ja vastaanottamaan tietouteen tukien aina seuraavaa askeltasi. Sukeltaen elämän symboliikkaan elämän tallentamin kuvin. Kurssi materiaali on vastaanotettu kanavoidusti jonka kanssa työskentelen monimuotoisesti.

Sukella sisäiseen maailmaan on 3- 4 x tapaamisia (n.3h), riippuen omien askeleiden ottamisesta ja eteenpäin menemisestä. 120€/krt