Matkaa Intuitiiviseen maailmaan

  - Sukella sisäiseen maailmaan -

Kursseja, yksilöohjausta, luovuudenpajoja

                                   


Kurssit/ luovuudenpajat /yksilöohjaukseni perustuvat intuitiolle avautumista ja tukien ohjauksessa kulkemista, matkaten intuitiivisesti elämässä luoden ja eläen. Tukien persoonaamme aistimaan maailmaa uusin silmin, luomaan itsenäköistä elämää ja luottamaan omaan ohjaukseen.

Kulkien siten tietoisemmin oman sydämemme ohjauksessa, omalla polullamme.  Tietoisempana omasta luomisen voimastamme. Luoden elämäämme ainutlaatuisesti omana itsenämme.

Miten?

Kurssi materiaalit on vastaanotettu kanavoidusti, ohjausta kuunnellen, joita käytän ohjausta kuunnellen ja monimuotoisesti.

Ohjaukseni on intuitiivista ja omaa intuitiotasi tukevaa. Matkassani on omalla kokemuksellani intuitiivisesti elettyä elämääni, edelleenkin oppien.

Jokainen sukeltaa itse kuunnellen oman intuition, sinne tiedon ja vastaanottamisen, kuin luottamuksen äärelle. Antaa sieltä syntyvän ohjauksen ohjata aina syvemmälle ja syvemmälle, itseäsi kuunnellen. Antaa sieltä heränneen ja syntyneen tietouden luoda myös tarvitsemaasi materiaalia mukaasi. Kaiken kulkien tukenasi ja työkalunasi aina tarvitsemasi ajan omalla polullasi. Saaden vahvistaa sinussa luomaan itsesi näköistä elämää ainutlaatuiselle tavallasi, kuljettaen niihin havahtumisen hetkiin, joita tarvitsemme oman totuutemme löytämiseen ja sen tiedostamiseen kuin luottamiseen, kuin kasvaaksemme persoonana oman intuition ja henkisyyden äärelle. Opastaen ja ohjata polullasi kaikilla elämän eriosa-aluilla. Havahtumaan intuition viestintään monin tavoin. Kurssi päivään voi sisältyä:

Tekemistä / olemista / pysähtymistä / luomista/ 

missä sitten olemmekin, minkäkin kurssin äärellä?

Ydin on siis vahvistaa jokaisessa sitä oman intuition kuulemista ja luottamaan siihen oman ohjauksen kuulemiseen. Vapautumaan ja kasvamaan aina enemmän ja enemmän tuen ja ohjauksen tarpeesta oman itsemme ulkopuolelta. Uskomaan ja luottamaan että kaikki tarvitsemamme on ja löytyy itsestämme. 

Kaikki perustuu siis itsestäsi lähtevään haluun ja tarpeeseen kehittyä, omin oivalluksin. Ohjaan ja opastan tarpeenmukaan, mutta toiminta perustuu itse tekemiseen ja oivaltamisiin ja haluun kehittyä ja kasvaa persoonana.

Heittäydytään  elämälle

Olen läsnä, ohjaamassa ja tukemassa koko ajan, jättäen tilaa kuitenkin juuri niille tarpeenmukaisille ja omille oivalluksille. Silloin niin tietous kuin ymmärrys vahvistuu ja tietous on aidosti sinusta itsestäsi. Luoden omaa totuuttasi.

 Lisää Minusta ->

Jos haluat valmiita vastauksia polullesi, niin niitä minulle ei valitettavasti ole sinulle antaa. Mutta ohjausta ja opastusta sitäkin enemmän. Työkaluja polullasi etenemiseen ja luottaksesi itsestäsi nousevaan ohjaukseen ja tietouteen luodaan yhdessä. Sinä itse kun olet ainoa ja paras elämäsi luoja.

vanha tapa ei vaan toimi eläen intuitiivista elämää

Kurssit tukevat myös pysähtymiseen ja kiireettömyyteen, niiden tärkeyteen. Vapautumista suorittamisesta, suorittavasta toimintatavasta ja paljosta muusta. Kaiken tarpeellisen saaden avautua aina omalla tavallaan ja ajallaan.  Pitäen sisällään aina tarvitsemaamme avautuassamme intuitiollemme ja eläen aina tietoisemmin intuitiivisessa ohjauksessa elämäämme. 

Luovuus, leikkimielisyys ja heittäytyminen saa olla osana kursseja. Niitä kun vaan tarvitaan vapautuaksemme suorittavasta ja vaativasta tarpeesta itseämme kohtaan. Nyt ei tarvi pingottaa, Epätäydellisyys on juurikin täydellistä.

Meillä aikuisenakin kun on lupa hassutella ja harjoitella asioista, tarvitsematta aina osata ja tietää, etenkään lopputulemaa. Tarvitsematta pelätä epäonnistumista ja siitä syntyviä moninaisia tuntemuksia. Yllätyksellisyys ja intuitiota tukevat leikitkin voivat siis olla osana kurssipäivään.  

Aikasempaa osaamista ei tarvita, mukaan vain ja ottamaan yhteyttä. Harjoitellaan yhdessä, oppimaanhan tänne ollaan synnyttä jokainen meistä, eikö?

ohjaus
ohjaus

Rohkaisen kuuntelemaan sydämesi ääntä, joka on paras oppaasi. Katselemaan matkaasi tähti silmin.  Kuunnellen ohjausta ja opastusta, vahvistuen olemaan se joka olet, havahtuen uinuviin taitoihisi. 

Jos vielä mietit polkuasi, niin voit lukea hieman lisää...

intuitio
intuitio

Oman intuition kuulemista voi harjoittaa kuka vain. Se on kuin oppaamme, joka ohjaa meitä elämässämme aina tarpeemme mukaisesti, kaikilla elämän eri osa-aluilla. Se on todellakin meissä jokaisessa. Odottaen toisinaan vain lupaa sen ohjauksen vastaanottamiseen ja havahtumista. Uskoa ja luottamusta sen tunnistamiseen ja kuulemiseen, joihin  tarvitaan toisinaan vaan tukea ja opastusta, siinä missä muussakin elämämme kehityksessä ja kasvussa.

kommunikointi
kommunikointi

Intuitiolle avautuminen ohjaa ja opastaa aina vahvemmin tarpeidesi äärille. Sen kuuleminen on mahdollistaja, luomaan aina jotain aitoa itsestäsi. Vahvistaen sinua olemaan se joka olet. Avautumaan kaikkeudelle. Jättäen sinulle aina oman valinnan vapauden kuunnella ja toimia persoona tasosta käsin. 

 Monia asioita oivaltaa sitten jälkeen päin. Eikä mielellä kaikkea tarvitsekaan ymmärtää. Keveys ja hyvä olo riittää ja kyllä mielikin sen viimein ymmärtää niiden "sattumien" kautta.  

Intuitiolle heittäytyminen mahdollistaa tarpeenmukaisuutta ja ainutlaatuisuutta elämääsi, juuri sitä mitä juuri sinä tarvitset missäkin hetkessä, minkäkin äärellä, kasvaaksesi ja kehittyäksesi. Intuition on kuin työkalu kaiken niin asioiden ja tekemisien äärellä. Tuon aistin avaaminen avaa sinussa aivan uudenlaista ymmärrystä elämääsi elämän eri osa-alueilla. Sen kuuleminen ja ohjauksessa eläminen ei kuitenkaan tarkoita elämää aina vain ruusuilla tanssien. Omat opit ne silläkin polulla on, kasvattaaksemme sitä persoonatasoamme, joka kovin tahtoo pitää ohjakset omissa käsissä. Tässä usein tarvitsemmekin tukea, ohjausta ja opasta.

Aisti
Aisti
keveys
keveys
luova
luova
opastaja
opastaja

 Pikkuhiljaa kasvatten ja tehden meistä jokaisesta siten vahvempia  ja tietoisempia ollaksemme se joka olemme, tehdäkseemme sitä mitä kunkin tulisi tehdä. Eläen elämää keveydellä, rakastaen ja hyväksyen.

Intuitiollamme on avain kaikkeuteen, avaten aina tarvitsemaamme.

kasvit/yrtit
kasvit/yrtit
kodin harmonia
kodin harmonia
Kivet
Kivet
luonnon energia
luonnon energia
eläimet
eläimet
puulajit
puulajit

Intuitio on kuin kompassi elämäsi polulla, hyvä työkalu mm.kommunikointiin lemmikkisi kanssa kuin luomaan harmoniaa kotiisi.