Rentoutuen hoitavassa luonnossa

Rentoutuminen tapahtuu ohjatusti raittiissa ulkoilmassa, luonnossa sääolosuhteet ja ryhmän tarpeet huomioiden. Sääolosuhteita huomioiden voimme aina asettua hiljaisuuden aittaan, ydin on kuitenkin nauttia luonnosta vaikka sateenvarjon alla.

Mukavuutta luonnonoloihin tuovat halutessasi alustat, tyynyt ja viltit, joista jokainen saa halutessaan itse luoda oman turvaisan pesän omilla ja paikalla päällä olevilla tarvikkeilla. Oma viltti on tarpeen olla mukana. Itseäsi kuunnellen ja vaatteesi huomioiden voit aina asettua ilman alustaa äitimaan syleilyyn.

Maasto on epätasaista ja vaihtelevaa. Joten jalkineet on tarpeen huomioida aina jo Mäntymäellä saapuessa. 

Rentoutumis- hetken eteneminen perustuu kehon ja mielen rauhoittamiseen ja rentouttamiseen, jota tuen ohjaten sanallisesti. Luonnon saaden tehdä tehtäväänsä metsänsielujen säveltämänä.

Jokainen rentoutus alkaa osallistujien rakentaen itselleen oman turvaisen pesän, jossa on hyvä rentoutua, jonka jälkeen etenemme sovitulla tavalla.

 Ohjaan rentoutuksen intuitiivisessa ohjauksessa, tukien sanallistamalla rentoutumista ja niin aistimaan kuin vastaanottamaan luonnon hoitavaa ja välittävää energiaa.

Lopuksi havahduttelen matkaltasi sieltä äitimaan syleilystä taas tähän hetkeen koivun tai muiden luonnon oksin/antiminin (metsäntaikoineen) puhdistellen ympäriltäsi kaikkea tarpeetonta taas eteenpäin jatkaaksesi.  

Luonto tehköön työtään yhteistyössä kanssamme. 

Kaikella luonnon luomalla on oma tehtävänsä ja tarinansa odottaen kuulijoita 

Rentoutuminen voi tapahtuu myös liikkeessä, aistien tietoisemmin, jopa koskettaen luontoa eri tavoin ja kuunnellen hiljaisuutta Mäntymäen pihapiirissä. Liike voi olla havahtumista luonnon pieniin viesteihin suurin merkityksin, itseään kuitenkaan fyysisesti rasittamatta.

Liikettä ja aistimista on koettavissa 1,5h luontorentoutuksessa

Matkan ei tarvitse olla pitkä, päästäkseen syvällisempää yhteyteen luontoon.

Metsäntaikaa jalkakylpy

Olemisen t-aikaa päivissä omalla porukalla luontorentoutusta on mahdollista täydentää päivänsäteen ja Metsäntaian jalkakylvyllä. 

Jalkakylpy on hyvänmielen jalkakylpy taikoineen, jossa jokainen pääsee itse luomaan oman jalkakyvyn omaa intuitiota käyttäen. Millainen soppa syntyy, niin sitähän ei kukaan etukäteen tiedä ;) 

Reseptinä

  • Metsäntaian antimia
  • Intuition herättelyä
  • Hoitavia luonnon elementtejä
  • Päivänsäteen kanavoitua hoitavaa viestiä luonnonantimista
  • Mielikuvituksen herättelyä
  • Leikkimielisyyttä
Ja sitähän ei tiedä mihin ne jalat kylvyn jälkeen kuljettaa, ihana ihmeellinen luontomme.

Hintalista

45 min / hlö

Oman pesän rakentaminen, rentoutuen luonnossa maaten/istuen

15€

1,5h / hlö

Pesän rakentamista, aistimista, liikkumista luonnossa ja rentoutumista maaten/istuen

25€

Jalkakylpy/ hlö

sisältää 30min pysähtymisen luonnossa, jalkakylvyn ja hoitavan ja tehostavan "taikaloitsun" kesto 1,5h

35€