Ikuinen lapsi ja elämänoppija

Sydämellinen kiitos valinnasta tutustua minuun...

Opinnot ja elämänkokemukseni yleensäkin ovat olleet matkaa syvälle, syvälle itseeni. Olen saanut tutustua tarpeisiini, tunnistaa kuka minä olen ja mitä tässä elämässäni haluan tehdä. Olen oppinut tuntemaan, näkemään ja kuuntelemaan yhä vahvemmin oman sydämeni ääntä. Ennen kaikkea olen rohkaistunut toteuttamaan sitä ja nyt teenkin sitä, mitä sydämestäni haluan. Koko ajan opin lisää ja löydän uusi tapoja toteuttaa.

Hyvä olo ja tyytyväisyys on kasvanut hidastamalla tahtia. Ymmärrys ja tietoisuus aina myös sen myötä.  Rohkaissut tutustumaan itseeni, auttanut itseni hyväksymisessä ja muutosten tekemisessä. Uskallan nyt enemmän. Mikä tapa sopii kenellekin, on jokaisen kuitenkin itse tunnusteltava. Oman kokeman ja kasvun myötä olen täydentänyt osaamistani energiatyöskentelyn kouluttajaksi. Vastaanottanut kanavoidusti kurssimateriaalia, jonka tukemana autan muitakin pysähtymään oman sydämen äärelle tukien merkityksellisestä elämään.

Loukkaantumiseni oli  alkujaan pysähdys itseni äärelle, jonka jälkeen elämäni on pikkuhiljaa edennyt askel askeleelta todellisten tarpeideni ja itseni äärelle. Tekemäni valinnat ovat ohjanneet kasvamisen ja opin kautta myös kiitollisuuden äärelle sekä kasvattanut luovuuden syntymistä. Sen myötä myös kädentyöt ja luominen on lähtenyt kasvuun. Ihan itseni iloksi, mutta jos joku muukin saa niistä voimaa ja iloa tai, niin mikä sen ihanampaa.  

Ammatillista osaamista ja kokemusta minulla on terveydenhuollon ja eläintenhoitamisen lisäksi myös turvallisuusalalta vartijana työskentelystä sekä ravintola-alalta. Kotisiivouksia teen tänäkin päivänä. Kodin järkkäily ja siistiminen ovat aina olleet minulle hyvänolon tuojia. Energiaopintojen myötä sekin on saanut tietoisemman ja syvällisemmän merkityksen ja tekee kodin harmoniaa toteuttaessani työstäni yhä merkityksellisempää – teinpä sitä sitten omassa kodissani tai sinun luonasi.  

Saan voimaa ja iloa luonnosta ja sen antimista. Päivä päivältä pyrin ymmärtämään ja elämään lähempänä luontoa, kuunnellen, aistien ja tehden yhteistyötä luonnon luoman kanssa luontoa arvostaen. Oman henkisyyden on lupa kasvaa hetki hetkeltä.

Harrastuksiani ovat mm. eläimet ja kädentyöt, joista on tullut ilon ja elon lähteeni. Kädentöiden luominenkin on saanut kasvuni myötä syvemmän merkityksen. Niille on Mäntymäellä olemassa Pieni Puinen Putiikkini.

Jokaisen meistä tulisi saada toteuttaa itseään häpeilemättä; saada olla juuri se kuka on ja olla hyvällä tavalla ylpeä itsestään, olla onnellinen oma itsensä. Kunpa kaikki voisimme oppia elämään kevemmin askelin, ilman suorittamista ja puskemista.

Joskus vaan vähempi on parempi. 

Uskalletaan elää itsemme näköistä elämää! 


Toivon jokaiselle rohkeutta pysähtyä kuuntelemaan, mitä oma sydämesi haluaa sinulle kertoa. Toivon sinun malttavan havahtua kaiken mielen hälinän keskellä, huolimatta opituista tavoista, muiden väittämistä ja alkaa  toteuttaa asioita oman sydämesi ohjaamana. Minä opin sen ja joka päivä elän lisää oppien. Sinäkin pystyt! 

Huolehtimalla itsestämme huolehdimme myös toisistamme. 

Iso kiitos kuuluu ihanille Valonpisaroille, jotka ovat auttaneet minua tulemaan Vahvemmaksi Minäksi sekä ihanille ystäville, jotka ovat tukeneet ja ovat edelleenkin tukena opettavina aikoina.

Ja juu kiitos Itsellenikin, että olen uskaltanut ottaa apua ja ohjausta vastaan. Olen kulkenut tietäni palaten aina sydämeni äärelle. Siten olen mahdollistanut muutoksien toteutumisen  valtavistakin pelon tunteista huolimatta.

Kiitos perheelleni, jonka jäsenet ovat tukeneet minua matkallani

ja omalta osaltaan mahdollistaneet kaiken tämän toteuttamista.  

Pelkää jos pelottaa, mutta toimi

Kohtaamisiin:  Paula