Pysähtymistä ja rentoutumista

Vahvistaa ja mahdollistaa olemista tässä hetkessä itsesi äärellä pienryhmissä

 Olemisen iloa Mäntymäellä

Olemisen T-aikaa voi tapahtua tekemisenkin äärellä. Mäntymäellä niin tekemisen kuin toiminnan äärellä vahvistuu oleminen ja eläminen tässä hetkessä tietoisemmin, rauhoittaen ja rentouttaen niin kehoa ja mieltä. Ympäristön aistiminen itsessään rentouttaa mieltä ja kehoa, jota täällä voi harjoittaa itsenäisesti ja ohjatusti. 

Itsensä kohtaaminen tapahtuu Mäntymäellä kuin itsestään

Tapahtumina ilmoitan ilmoituksen yhteydessä mitä on luvassa missäkin päivässä. Kellonajat ovat paikan päällä näkyvillä ja itseäsi kuunnellen mahdollista osallistua.


Luontorentoutus

Rentoutus tapahtuu ohjatusti luonnossa sääolosuhteet ja ryhmän tarpeet huomioiden.

Mukavuutta luonnonoloihin tuovat alustat, tyynyt ja tarvittaessa viltit. Maasto on epätasaista ja vaihtelevaa. Vaihtoehtoisesti tunti voidaan toteuttaa tasaisemmalla nurmialueella. 

Kesto 1h

25€/hlö

Päivänsäteen ja Metsän Taikaa- jalkakylpy

On hoitava, omaa intuitiota vahvistava päivänsäteen ja metsäntaian luoma taika- jalkakylpy. Kylpy tukee leikkimieltä tehden ohessa taikoja, perustuen itse tekemiseen. Pääset myös vastaanottamaan ehkä tarvitsemaasi tietoa juuri siihen hetkeen metsäntaian viestein. Toteuttavissa kesäaikaan. 

kesto n. 1,5h


Hinta 25€/hlö

Leikin T-aikaa

Rentoudutaan leikkimällä vanhoja kunnon perinteisiä ulkoleikkejä porukalla! Osalle leikit ovat lapsuudesta tuttuja ja nuoremmalle väelle kenties aivan uusia. Mikäli haluat siirtää ulkoleikkiperinnettä eteenpäin, tule lastesi kanssa Leikin taikaan! Ystävien kesken nostalginen leikkipäivä saa kultaisia muistoja nousemaan pintaan. Soveltaessani leikkejä voimme vahvistaa myös oman itsemme intuitiota.

Leikkejä ovat esimerkiksi Kymmenen tikkua laudalla, Kirkonrotta, Peili, Polttopallo, Purkkis, Tervapata ja Seuraa johtajaa. Toiveita voi esittää ja toki voit itse ohjata muille jonkun sinulle tutun, harvinaisemman ulkoleikin.

hinta 15€/hlö


Aistien metsäntaikaa

On omia aisteja ja intuitiota vahvistava tuokio Metsäntaissa tukien pysähtymistä tähän hetkeen. Herätellen myös aina mielikuvitustasi vapautumaan ja herätellen intuitiotasi. Sisältää itsenäistä aistimista  metsäntaissa ohjakselle. Kesto n.0,5h

Hinta 10€/hlö

Tähän on ihana yhdistää perään ainutlaatuinen metsäntaika jalkakylpy päivänsäteen taikoineen. yhteishinta 35€/hlö kesto n. 2h

Metsäkävely/rentoutus 

Keston. 1 h 

15€ /hlö

Hoitava Ryhmäenergiahoito/rentoutus

Hoitava rentoutus on ohjattu ja sen kesto on 45min- 1 tunti. 


Rentoutushetki toteutetaan Hiljaisuuden Aitassa. Jokaiselle mahdollistuu muusta maailmasta erillään oleva, ihan oma hetki. Voit kerrankin olla tekemättä yhtikäs mitään, vain olla, pysähtyä ja latautua!

Ohjaan tuokion sanallisesti ohjaten kehoa ja mieltä rentoutumiseen tilaan, vapauttaen jännitystä ja stressiä, mahdollistaen koko olemuksellesi hetken levähtää.

Kääriydymme lämpöisten vilttien alle turvalliseen pesään kuin pienet lapset kapaloihinsa. Täällä sinun on hyvä ja turvallinen paikka olla hetki tekemättä yhtään mitään. 

Raitis ilma luo oman luonnonläheisen tunnelmansa rentoutumishetkeen. Mitä viileämpi ilma, sitä tunnelmallisempi ja elämyksellisempi kokemus.

Kesto 45 min - 1 tunti. Makuupaikoille mahtuu 6 hlöä.

HInta 35€/hlö

Lämpöraja Hiljaisuuden Aitan rentoutukselle on -3 °C.

Nuotion  T-aikaa antimin

Mahdollistaen keskittymistä tähän hetkeen

Nuotion äärelle asettuminen on oma rauhoittumisen ja rentoutumisen muoto. 

Nuotiolle on varattavissa tikkupulla, makkaraa, nokipannukahveineen.

Hinta 8€/hlö molemmilla antimille 12€/hlö 


Tulen loimutessa on ihana mahdollisuus rauhoittua nuotion läheisyyteen. Antaen tulen elementin hoitaa, herätellen aisteja ja rauhoittaa olemistanne mahdollistaen keskittymistä tässä hetkessä. Aistia tulen liikettä. Antaa ajatusten virrata vapaasti tai pysähtyä. 

Kuka meistä keittää nokipannu kahvin, miten se nyt oikeastaan tehtiinkään ja miten se tikkupulla nyt laitettiinkaan tikkuun? Keskitytään tikkupullien rauhaisaan paistamiseen, nokipannukahvin kiehumista odotellen. Lisäksi vielä maku aistienkin herääminen nauttiessa maukkaasta tikkupullasta hillon kera. 

Kaiken tässä hetkessä kruunaa rentouttava yhdessä oloa ilman suorittamista niin eipä sitä muuta rentoutumiseen lopulta tarvitakkaan. 

Rumpu-rentoutus

Lempeää rumpuhoito kotoisassa kodassa saa rentoutumaan niin naiset kuin miehet. 

Rummun hoitava äänen värähtely saa kehon energioita liikkeelle ja rauhoittaa mieltä kuuntelemaan vaan soinnin ääntä. Rummun ääni vahvistaa olemustasi keskittymään siihen hetkeen, rentouttaa ja hoitaa äänen värähtelyllään.

15€/ hlö

Varausta tehdessä on hyvä kertoa toiveista ja mahdollisista erityistarpeista, niin tunti luodaan sen mukaisesti. 

Luomisen  T-aikaa


Keskitytään olemiseen tekemällä kädentöitä. Olisiko se sitten maalaamista, piirtämistä, solmujen sidontaa vai pienen puutyön tekeminen vai luodaanko metsäntaikaa rakentaen oma maailma. Annetaan oman intuition ja/tai mielikuvituksen lähteä luomaan mitä siinä hetkessä syntyy luoden jokainen vaikka omanlaisensa voimakorun tai voimapuun. 

Halutessasi voit luoda vaikka oman metsäneläimen Mäntymäen metsäntaikaa tekemään tärkeää työtään muille siellä kävijöille. Kerätään luonnosta tarvikkeet ja luodaan vaikka vanhanajan käpypossu.

Valitsemme materiaalia joko luonnosta tai valmiiksi esille keräämistäni luonnonelementeistä sääolosuhteita huomioiden. 

Hinta 35€/hlö

                        Aikaa tulee varata vähintään tunti Olemisenne ajasta.

Henkilökohtainen Kanavointi tai energiahoito

35€/hlö 30min ryhmissä

Olet lämpimästi tervetullut pysähtymään itsesi äärelle!

Joogaa luonnossa

Joogatunnit toteutuvat yhteistyötoimijani Sydämeni Olemusvoiman ohjaamana. Näihin löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja ja erityistarpeet huomiodaan mahdollisuuksien mukaan. Varaukset yhteystietojen kautta omalla porukalla saapuessanne.

Tunnit toteutuvat luonnossa taivasalla ja sään mukainen varustus on tarpeen. Huomiottehan mukavan vaatetuksen ja hyvät kengät epätasaisessa maastossa olessamme. Vaatteisiin voi tarttua roskia ja puista kuoriainesta.

Rentoutumisen tunneille voitte halutessanne ottaa mukaan omia alustoja ja vilttejä.