Kuusi

02.12.2021

Kuusi on puu, joka kuuli ja kuulee kuiskijankin salaisuudet. 

Se on vanhojen aikojen viisauden puu. Pitäen sisällään paljon tietoutta menneistä ajoista ja siellä tapahtuneista tilanteista, ihmisten tunteista ja tuntemuksista.

Kuusi on puu vaihtelevista olosuhteista tuoden suojaa, kuin pelottaen uhkia pois tarpeenmukaisella tavalla.

Kuusi väistää ohilukijansa tarvittaessa taianomaisella huomaamattomuudellaan, ottaneena milloinkin kenetkin suojaansa. 

Se pyrkii väistämään väärinymmärrystä ja vääryyttä.

Nähden asiat monista erinäkökannoista, asioiden ja tapahtumien todellisen laidan. 

Huomioiden jokaisen osapuolen ja jokaista itseään tarpeenmukaisella tavalla 

Kuusen suojaan on turvallista piiloutua.

Kuusen havut viestivät etsijäänsä elämästä enemmän kuin arvattiinkaan. Se antaa tärkeää tietoa pelon hetkellä vallitseviin tuntemuksiin aina tarpeenmukaisella tavalla.

Kuusen käpy sisältää siemenen rakkaudellisen elämään. Se kasvattaa sitä voimallaan jättäen jälkensä aina sinne missä sitä tarvitaan. Se viestii metsäneläimille, kulkien niidenkin mukana, minne taas niitä johdatetaan.

Kuusi antaa voimaa jatkaakseen matkaa, tarjoten hetkellisen suojan huolien, murheiden ja pelon äärelle, kaikille luonto kappaleille.

Se näkee kauas ja ohjaa tarpeenmukaan matkaan kun aika on otollinen.

Kuusi ei kuitenkaan valvo, ellei sitä erikseen pyydetä. Sen tarvitsee kuulla pyyntö jollain tasolla.. kuusi ei käytä voimiaan väärin tai vääryytteen. Se noudattaa luonnonlakeja, joita maailmankaikkeus on luonnut rakentaakseen pysyvää sopua ja rauhaa. Mahdollistaen jokaisen saada tehdä omat valintansa. Kunniottaen jokaisen omaa päätöstä niiden äärillä.

Kuusen pihka kutsuu luokseen sairaita jo tuoksullaan. Loukkaantuneet saivat tarvitsemansa suojan ja tarpeenmukaista hoitoa, mitä siinä hetkessä mahdollista on tarjota. Kuusenpihka on voiteista parhain, vuotojen tyrehdyttäjä elämän eliksiirillään.

Kuusi kutsuu kantajaansa katsomaan ihmisten sydämiin. Kuulemaan sieltä nousevia viestejä totuuden äärellä. Kuusi rakentaa rauhaa niin ympäristöön kuin ihmisten sydämiin.

Kuusi opastaa kulkemaan polkuaan rauhassa ja rakentavasti. Muistuttaen kaiken kokeman tarpeellisuudesta päästäksesi lähemmäksi totuutta sydämestäsi.

               Vinkki:

Kuusen kerkkä on viisauden lähde terveyteen ja rakkaudellisen elämän elämiseen. Kerää kerkkiä. Ota vastaan niihin sisältyvää tietoutta ja viisautta aisteinesi.