Niin pienen hetken, Rakkaus on lumivalkoinen

30.11.2023

On  ollut aika astua joulukuuhun ja vastaanottaa rakkauden voimaa ja viestiä. 

Niin pienen hetken kun rakkaus on lumivalkoinen, mutta lumien sulien, Rakkaus on ja pysyy.

Rakkaus on voima, joka kasvaa meissä jokaisessa, ihan jokaisessa. Rakkaus on voima, joka kannattelee vaikeissakin hetkissä, vaikka siltä ei aina tuntuisi.

Rakkaus on voimaa. Rakkaus on elämän virrassa vahvistuvaa energiaa, tehden työtään meissä jokaisessa. 

Se antaa tilaa, se myötäilee elämän virran heittelyissä, kuunnellen tarpeitasi ja lähettäen luoksesi juuri sitä mitä missäkin hetkessä on parhaaksesi. 

Rakkaus kasvattaa kärsivällisyyttä, antamatta heti jos niin ei ole tarpeen. 

Se odottaa silloinkin vastustelusta huolimatta, vaikka et sitä huomaisi tai vastaanottaa haluaisi. 

Se on joka hetkessä, se on kaikkialla ja se leviää. Se leviää lumihiutaleiden tavoin. Se valtaa meitä, olemustamme, ympäristöä vaikka kuinka vastustelemme, saaden siitä jopa voimaa.

Sillä rakkaus on sinua, rakastaen sitäkin kovemmin mitä enemmän sitä vastustelet. Vastarinta on se, joka tekee olon kurjaksi, ei rakkaus.

Antaudu rakkaudelle. Se voimistaa elämäsi iloa, onnea, rauhaa ja tyyneyttä.

Rakkaus ei synny toisen ihmisen kautta. Se voi olla heijastuma, mutta aito rakkaus  on ja löytyy vain sinusta, itsestäsi.

Voit siis hengähtää ja lopettaa etsimisen omaa itseäsi kauempaa. Antaa itsellesi aikaa, kuunnella tarpeitasi ja osoittaa rakkaudelle olevasi osa sitä oman itsen kuuntelulla. 

rakkauden virta virtaa nyt luoksesi. Sulje hetkeksi silmät ja vastaanota. Hengitä hetki syvään ja vastaanota. Anna sen luvan kanssa laskeutua luoksesi, syliisi, sydämeesi ja täyttäen ja vallaten sinut kehosi jokaiselta alueelta.

Anna sen ympäröidä ja lämmittää, tunnetko? Tunnetko rakkauden voiman. Sen voiman joka on sinussa. Se on osa sinua, ei mitään tai ketään itsesi ulkopuolta.

Voit siis rauhassa rauhoittua ja pysähtyä oman itsesi äärelle ja vastaanottaa. Ei enää etsimistä oman itsesi ulkopuolelta, vain sinä ja tämä hetki. 

Keskity ja kuuntele, mitä rakkautesi sinulle viestii? Onko se sanoja, mielikuvia, tuntemuksia, tuntemuksia. 

Mitään ei nyt tarvitse pidätellä tai vastustella. Hengitä kerta syvään ja tunne, mitä se on. Mitä se sinulle viestii? 

Tunnetko sydämesi. Tunnetko kuinka se lyö? Rakkaus on samanlailla osa sinua. Se on siellä sydämessäsi, tukien sydämesi lyöntiä ja sen mahdollistavaa virtaa, niin veren kuin elämän virtaa.

Sydämesi myös viestii, sanoja, oman itsesi parhaaksi. Mitä se sinulle viestii? 

Sydämesi, rakkautesi on niin paljon enemmän kuin Joulu. Se on sinussa nyt ja aina. Ensi viikolla, ensi vuonna, ensi kesänä, hyppehtiessäsi paljain varpain nurmikoilla. Ei se katoa. 

Anna tämän saapuvan joulun vahvistaa rakkauttasi, niin tähän hetkeen kuin tuleviin. Anna rakkauden tehdä työtään menneessä, antaa anteeksi, tukea hyväksymisessä ja päästää irti.

Näin annat tilaa rakkauden kasvaa itsessäsi, välittyen aina myös muille jaettavaksi.  

Oletko valmis muutokseen, uskotko? Uskotko olevasi kaiken tuon rakkauden arvoinen? Usko tai älä mutta sinä olet :) 

Rakkaudellista ja rakkauden täyttämää lumen valkoista ja täyteistä aikaa itsellesi. - Paula