Metsäntaikaa Mäntymäellä

mahdollistaa hyvinvointia, elämyksiä ja luovuutta

Elämyksellinen luontopiha

Pihapiiri täynnä luovuutta, olemisen ja elämisen iloa

Mäntymäen Metsäntaika on perheemme yhdessä luoma paikka. Olemme intuitiomme ohjaamina synnyttäneet Mäntymäelle kotimme ja monimuotoisen pihapiirimme. Täällä yhdistyvät luonnon parantava vaikutus ja mielikuvitusmaailmat.

Mäntymäelle ovat tervetulleita kaikenikäiset vierailijat, jotka haluavat kosketuksiin luonnon kanssa sekä havahtua tässä hetkessä olemisen taikaan.

Metsäntaika mahdollistaa hetken vain olemiselle nuotion äärellä. Täällä nautitaan tästä hetkestä luonnossa, ilman minkäänlaista suorittamista. Mikäli vierailuun toivotaan aktiviteetteja, niitäkin kyllä löytyy! Luokaa vaihtoehdoista ihan omanlainen Metsäntaika -päivä. 

Tervetuloa nauttimaan ja rentoututumaan Metsäntaikaan!

Luon niin palveluita kuin pihapiiriäkin aina omia tuntemuksiani kuunnellen.

Pihapiiri on hyvin luonnonläheinen. Täällä liikkuminen on pieni seikkailu ja luontoretki. Pihassa on monenlaisia pieniä rakennuksia ja löytyypä täältä ihan oikeita peikkojakin! Mäntymäellä ollaan myös sulassa sovussa ötököiden ja säävaihteluiden kanssa. Suojaa löytyy tarvittaessa Poropeukalon Majasta ja Hiljaisuuden Aitasta.


Täältä löytyy se, mitä kukakin juuri nyt tarvitsee: rentoutumista, luovuuden herättelyä, jännitysten ja stressin vapauttamista, iloa ja leikkimielisyyttä – ilman ainaista puskemista ja suorittamista. 

Suosituksena on jättää puhelimet pussukkaan ja keskittyä itseesi, kanssaihmisiin sekä luonnon äärellä olemiseen.

Pihapiiri ja ympäröivä luonto havahduttavat olemaan läsnä hetkessä. Arki jää ulkopuolelle ja keskittyminen kohdentuu päivän elämyksiin. Mäntymäen ilmapiiri ruokkii mielikuvitusta. Anna sinäkin oman luovuutesi ja mielikuvituksesi vapautua, havahdu tähän hetkeen ja unohda hetkeksi kaikki muu.

Mäntymäellä voit tankkailla energiavarastojasi ja tasoitella ylivireisyyttäsi ohjatusti tai itsenäisesti. Huomioin yksilöllisiä tarpeitanne luodessani palvelua juuri teille.

Metsäntaika ja palveluiden tarjonta elävät vuodenaikojen mukaan.

Metsäntaiassa on ihan oikea toivomuskaivo, jonka äärellä jokainen voi vieraillessaan käydä esittämässä toiveitaan maailmankaikkeuden toteutettavaksi. 

Olemisen taikaa

129€/ 2h/ 1-6 hlöä

Olemisen taikaa mahdollistaa vierailun Mäntymäen Metsäntaikaan ja elämyksiin ilman minkäänlaista suorittamista. Halutessa olemiseen voi varata ohjattua rentoutumista, lisätunteja tai vaikka tikkupullat nokipannukahvein. 

Olemisen taikaa itsessään mahdollistaa nauttimisen rentoutuen ja hoitaen itseään luonnon äärellä.

Teemana olemisen varaukseenhan voi olla esim:

 • Synttärikahvit nokipannukahvin ja tikkupullan äärellä tai vaikka äitien/isänpäivä kahvit
 • Tapaaminen kuin tapaaminen
 • Miten ois Treffit ? Hääpäivä? Kosinta?
 •  Irtiotto vaan hetkeksi kaikesta muusta 
 • hmmm. mitäs vielä?

Millaisia ovat teidän toiveenne ja tarpeenne?

Varaathan vierailusi mahdollisimman ajoissa, jotta saat sinulle ja ryhmällesi parhaiten sopivan ajankohdan. Myös riittävä aika on hyvä huomioida, etenkin aktiviteettejä varatessa.

Kaiken toiminnan ydin on hyvinvointi, rentoutuminen, luonnollisuus
ja yhteistyö luonnon luoman kanssa.

Moikka kaikille! 

Minun nimeni on Misu, nimesin itseni taiteilijanimellä Unelmaksi. Olen yksi Mäntymäen monista asukkaista. Päivänsäde kokee minun olevan hyvin, hyvin ymmärtäväinen, minkä vuoksi päätinkin tuoda toimintaamme oman osuuteni. Enemmän minusta kuulet muuten blogissamme. 

Alla oleva teksti toivottavasti auttaa sinua palveluiden tilaamisessa.

 • Palvelu tilataan verkkokaupan kautta, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Lukaisen postisi pikaisesti ennen Päivänsädettä, jos siellä on vaikka tiedusteluun liittyviä kysymyksiä tai toiveita.
Ja sitten näitä hirveän tylsiä, mutta kuulemma virallisen tärkeitä asioita:
 • Hyväksyt jotkut sopimusehdot lähettämällä tilauksen minulle, äh, eikun Päivänsäteelle.
 • Tilaus on sitova ja lähetän tilausvahvistuksen sähköpostitse ...okeeiii Päivänsäde lähettää. Meillä on ihanasti vilskettä ja vierailu kannattaa sopia ajoissa. Me kun tykkäämme laitella teitä varten hommelit täällä valmiiksi sillä tavalla hyvässä tunnelmassa ja rakkaudella.
 • Mahdollisista lisäpalveluista tulee sopia minu....joojooo, Päivänsäteen kanssa ja meillä on niihin hinnastokin.
 • Vierailuille sovittu aikataulu olisi kyllä tärkeä pitää, koska minä saatan myös tarvita palveluita Päivänsäteeltä. Niin ja onhan meitä eläimiä muitakin, ihmisiäkin jokunen.
 • Ollaan sovittu, että maksulliset yleisötapahtumat tai muut kaupalliset tilaisuudet eivät ole meidän juttumme. Voihan niistä toki minun kanssani neuvotella. Äh, taas se Päivänsäde tökkii minua kylkeen. Hän kuulemma käy ne keskustelut. Menköön sitten niin.

Jostain syystä tuli Päivänsäteeltä vielä ohjeistus ohjata teidät halutessanne tutustumaan tarkemmin näiden meidän palveluidemme käyttöehtoihin.

Huomio, huomio! Kuulevatko vierailijat....

 • Pukeuduttehan mukavasti ja sään mukaisesti. Täällä voivat tassut kuraantua sateella ja turkki kastua. Aurinkoisella säällä turkki taas on hyvä suoja iholle.
 • Omia ruokia ja juomia ei kuulema saisi tuoda, ellei erikseen sovita. Tiiättekö miksi? Minä kuulema saattasin käydä syömässä ne! Ei kyllä pidä paikkaansa, korkeintaan maistaisin ihan pikkiriikkisen vaan. Sama koskee kuulema jotain alkomahooliakin, mitä se sitten lieneekään.
 • Mäntymäen asukkaisiin eli minuun ja muihin (kotieläimiin) tutustutaan ohjatusti Päivänsäteen läsnäollessa. Noilla muilla kun on omat tapansa toimia ja reagoida niin näin mahdollistetaan sopu ja rauha kaikkien kesken.
 • Omia lemmikkejä ei tulisi tuoda ilman erillistä lupaa. Pate -kissa saattaa olla hieman valkosukkainen minusta ja onhan se ymmärrettävää, koska olen niin ihana.
 • Löytötavaroista voi kysellä minulta ja Päivänsäteeltä. Säilytämme niitä kuukauden verran.
 • Vierailessanne piha-alueesta käytössänne on... tila siinä grillin alueella, mistä eilen kävelin ja sitten siinä puun luona ja sitten siinä ...öö, tota, ei, ei tästä ei tuu nyt mitään. Päivänsäde saa luoda kyllä kartan.
 • Niin ja maasto on luonnonmukaista niin täällä Mäntymäellä kuin tuolla metsässä, Oma tapaturmavakuutus on hyvä vierailijoilla olla, etenkin jos ajattelit olla yhtä vikkelä kun minä olen!
Aina saa kysäistä jos jokin asia mietityttää.

         Terkuin Unelma

Kuvauspaikka

Metsäntaika on myös oivallinen valokuvauspaikka. Täällä onnistuvat vaikkapa perhekuvaukset, ystäväkuvat tai yrityskuvaukset. Metsäntaika on myös luonnonläheinen ja monipuolinen hääkuvauspaikka.

Kiitos kuvista Saila Kaitila photography sekä Kristi Leht valokuvaus!

Täällä saa puhua tai olla hiljaa. Iloita tai itkeä. Istua tai tanssia tai vaikka laulaa luikauttaa, jos siltä tuntuu