Peikon palaveri

Toteutuu Peikon pirtissä, johon mahtuu n.15 hlöä. Pirtti on lämmittämätön ja luotu vanhoilliseen tapaan, kuin astuisit vuosikymmeniä taaksepäin, niin myös palaverinne toteutuminen.

Pirttiin noustaan rohkeuden portaita, joissa haastetaan jo heti keskittymistä ja toisten tukemista. Toiselta puolen löytyy ovi aukko, jonka mataluus muistuttaa nöyryyden tärkeydestä meitä jokaista. 

Palaveri Mäntymäellä toteutuu siis ilman sähköä. Pimeetä ei tarvitse kuitenkaan pelätä. Valoa tuovat halutessanne kynttilät sekä sieltä täältä pilkahtevat päivänsäteet hirsien väleistä ja ikkunoista.

Peikon pirtti on samankaton alla kaksi erillistä "tupaa", välissä välitila, molempiin tupiin mahtuu n.7 hlöä. 

Palaveri peikonpirtissä saatatte todeta peikot lopulta aivan tarpeettomiksi. Täällä Mäntymäellä on vain tämä hetki, mennyt on mennyttä ja tuleva avoinna, joka peikot kohdattuna ei voi olla kuin jotain hyvää. 

Tässä palaverissa on vain T-aikaa, uskallatteko kokeilla?

Palaveri välineetkään eivät ole ihan mitkä vain välineet. Mäntymäen metsäntaika tarvikkeilla saadaan karkotettua viimeisetkin peikot. Välineiden on lupa luoda keveyttä kuin pitää peikot loitolla. Huomaamatta saatatte todeta kuinka uusia positiivisia ja ideoita vaan alkaa tupsahtelemaan. Ootteko varmasti valmiita muutoksille? Tämän palaverin jälkeen aikaisemmat palaverit eivät ole entisellään.

Leikkimielinen keveys on ihan ok ottaa matkaan mukaan, joskus haastavienkin teemojen äärillä.

Ei kun kokeilemaan :)

90€/ h + 15€/hlö