Rakasta itseäsi

01.01.2022

Rakasta ja luota itseesi.


Rakastamalla itseäsi mahdollistat itsesi näköisen elämän.

Sinulla ei ole tarvetta olla mitään muuta, kuin todellisuudessa olet. Sinun ei tarvitse tuntea häpeää, ei kokea vertailua muihin, eikä olla jotain muuta, kuin sinä, joka todellisuudessa olet.

Vertaamalla ja väheksymällä itseäsi ja osaamistasi, estät itseäsi elämästä täydestä potentiaalista ja luoden siten myös elämääsi.

Itsensä rakastaminen vaatii uskallusta ihan siinä, missä rakastaa toista ihmistäkin. Rakastamalla itseäsi pystyt aidosti rakastamaan muita, eikä sinun tarvitse verrata itseäsi muihin missään muodossa. Seisot jalat tukevasti maassa omana itsenäsi, omassa voimassasi.

Opit kannustamaan itseäsi kuin kannustaisit pientä lasta. Rohkaisten luottamaan itseensä ja omaan osaamiseensa, mahdollistaen aidon luomisen omasta itsestään.


Aidosti olemalla itsesi synnyttää myös aitoa luomista, jota kukaan ei sinulta voi viedä. Kaikkea voidaan kopioida, mutta aitoutta kukaan ei voi viedä. Itsestäsi luotu on kaikki sinua, se näkyy ja se tuntuu jokaisessa vastaanottajassa.

Kaikki ottaa aikansa. Luottamaan hyväksyen oman erilaisuutensa muista kanssa ihmisitä, joka on juurikin se, mikä tekee jokaisesta meistä aidon, omana itsenämme. Kenenkään meistä ei tarvitse olla sitä, mitä joku muu on, eikä voida olla.

Jokainen meistä on ainutlaatuinen.

Jokaisessa meissä on oma luovuuden lähteemme, joka odottaa esiin pääsyä, mitä ikinä se onkaan kenenkin kohdalla.

Mitä enemmän vertailemme itseämme muihin, sitä enemmän hidastamme myös oman luovuutemme syntymistä. Luovuuden syntymiseen tarvitaan uskallus rakastaa ja luottaa itseensä, kuunnella sydäntään pysähtyen itsensä äärelle. Tuo ääni on kannustava ja rohkaiseva, ei kersku, ei varasta, ei himoitse toisen omaa ja paljon paljon muuta. Se on pyyteetöntä rakkautta, pyyteettömästä rakkaudesta käsin luotua, jota kukaan ei todellisuudessa voi viedä.

Jokaiselle riittää omansa, jokaisen on vaan löydettävä se itsestään. Ei kopioimalla, varastamalla tai vääryydestä käsin.

Kehittamällä intuitiotaan, rakkaus itsessäsi kasvaa huomaamattakin, saaden puhtaamman ja puhtaamman muodon. Mahdollistaen toimimaan kaikissa toimissasi aina vaan avoimemmin ja rehellisemmin kaikkia ja kaikkea kohtaan.

Rakastaminen on valinta, valita kaikesta kokemasta huolimatta nähdä jotain hyvää ja valita rakastaa.

Sydän ei ohjaa harhaan, korkeintaan opettaa erilaisten kohtaamisten ja tapahtumien kautta, havaitaksesi ympärilläsi tapahtuvia asioita niin itsestä lähtöisin, kuin muista käsin.

Uskalla olla sinä. Katsoa itseäsi peiliin, kohdata varjopuoliakin ja mennä elämässä eteenpäin oppineena. Rakkautta on antaa anteeksi.


Huolehtimalla itsestäsi huolehdit myös muista.