Tarua vai todellisuutta

Päivänsäteen satuja ja tarinoita

Nämä voivat olla aikuisten iltasatuja, rentoutuksia, mielikuvitusmatkoja, ajatuksen siemeniä, irtiottoja arjesta tai oman mielikuvituksen vauhdittajia. 

                    Tervetuloa havahtumisen hetkiin!

Matkalla anteeksiannon ja ymmärryksen äärelle


Sadun taikaa✨
Tarinassa matkataan kauas kaukaisuuteen Pohjolaan Stinat tytön äärelle,. Hänen tehdessä matkaa ymmärryksen ja anteeksiannon äärellä. Vastaanottaen elämän viisautta luoden omaa totuuttaan sisällyttäen mitä mitäkin aina elämäänsä. 

Rinnemaisemaan sulautunut pieni mökki hohkaa valoa ympärilleen. Sisällä istuu lämpimästi taljoihin pukeutunut vanha pariskunta. He odottavat tulijaa. Soppa kiehuu poristen leivinuunilla....

Takana tytöllä on pitkä, pitkä matka kylmyydessä, pimeydessä, vaihtuvissa sääolosuhteissa....

Tyttö on nuori, jääräpäinen ja vahva luonne. Itsenäinen ja toisinaan itsekäskin, hetkittäin haluton kuuntelemaan....

Tyttö, joka kuitenkin havahtuu kuuntelemaan. Tyttö nimeltä Stinat.

Taiga tytön korento


Kaun kauan sitten syntyi maailmaan tyttö nimeltä Taiga. Hän oli täynnä iloa ja valoa ja toi sitä sinne, minne ikinä menikään ja missä sitä milloinkin tarvittiin. Hän eli elämäänsä siinä missä kaikki muutkin, lapset ja aikuiset. Taiga eli maalaismaisemassa, luonnon äärellä. Pihassa kasvimaa, omenapuineen ja marjapensaineen ja olihan siellä kotieläimiäkin. Perheeseen kuului Äiti ja isä sekä Mummo, joka asui kauempana metsän takana toisella puolen.Taiga oli hyvin erityinen ja ainutlaatuinen, josta hän ei vielä tainnut olla tietoinen. Tiesikö hän sitten itse, niin sitä hän ei maininnut koskaan....

Tarinat kertovat Taigatytön seikkailusta oppien elämää ja sisäistäen elämänviisautta elämisen äärellä. Satu soveltuu soveltuu perheille. Tarinat sisältävät niin mielikuvitusta kuin myös elämän viisautta.