kasvien viestiä

Kevään kasvit ja kukat  eivät kerro koko totuutta essin nousemisellaan. Tietoutta on vastaanotettavissa ympärivuoden puhumattakaan hoitavista energioista. Ne viestivät lisäsksi tulevasta ohjaten ja opastaen suojautumisesta kuin elämän kierron tärkeydestä. Niiden hoitavat vaikutukset ovat aistittavissa monin eri aistein. 

Yrteillä ja kasveilla on moninaisia vaikutuksia vaikuttaen ihmisisä monin eri tavoin. JOkaisen tulisi oppia kuuntelemaan mitä oma ehkä tarvitsee ja kaipaa. Sen mukaan omia aisteja hyödyntäen lähestyä ja tehdä valintoja minkäkin äärellä.

Ulkoinen kauneus tulisi unohtaa ja antaa luonnon kappaleen viestiä ihan toisin tavoin.

Kehossa voi olla tarpeettomia jäämiä ja kertymisä milloin mistäkin aineista. Keho tarvitsee usein voimakkaan huuhtelun hoitaen itseään keveydellä ja rakkaudella.

Me emme voi vaikuttaa aineiden vaihteluun ellemme luota ja kuuntele kehoamme selkeämmin, joka viestii totuudesta ja todellisista tarpeistamme.

Mausteet muistuttavat vanhojen aikojen muistoja menneistä, milloin laitettiin milloin mitäkin kenenkin ruokiin ja juomiin. Niistä välittyvä viisaus elää edelleen tehden työtään ihmisten tuetämättömyydessäkin. Pitääkseen kiinni elämän kiertokulusta ja voimakkaista aistejemme varassa elämisestä hiipuu helposti kaupunkilaistuamme.