kasveja/luonnon elementtejä 

Kevään kasvit ja kukat eivät kerro koko totuutta esiin nousemisellaan. Tietoutta on vastaanotettavissa ympärivuoden puhumattakaan hoitavista energioista. Ne viestivät lisäksi tulevasta ohjaten ja opastaen suojautumisesta kuin elämän kierron tärkeydestä, tukien myös hyvinvointiamme. Niiden hoitavat vaikutukset ovat aistittavissa monin eri aistein. 

Kanavoin tuota viestiä, sukeltaen syvemmälle kasvillisuuteen vastaanottamaan mitä viestiä mistäkin nousee. Tukien siten myös oman itsestämme huolehtimista, hyvinvointiamme, luoden kodin harmoniaa aina myös kotiimme.

Metsäntaikaa jalkakylvyssä pääsemme aistimaan ja aktivoimaan tarvitsemaamme, päivänsäteen tavoin.

Yrteillä ja kasveilla on moninaisia vaikutuksia vaikuttaen ihmisisä monin eri tavoin. aistien, koskettaen ja maistellenkin. Jokainen meistä voi oppia kuuntelemaan mitä ja miten kukin mitäkin tarvitsee missäkin hetkessä, omaa intuitiota vahvistaen.

Ulkoinen kauneus tulisi toisinaan unohtaa ja antaa luonnon kappaleen viestiä myös toisin tavoin.

Meitä ohjataan luotamaan ja kuuntelemaan kehoamme selkeämmin, joka viestii todellisista tarpeistamme. Mitä tarvitsemme missäkin hetkessä.

Mausteet muistuttavat vanhojen aikojen muistoja menneistä, milloin laitettiin milloin mitäkin kenenkin ruokiin ja juomiin. 


Kanerva tukee kestämään tuulia ja elämän myrskyisiä hetkiä. Se elää karuissakin olosuhteissa kauneudellaan ja valollaan. Sen voimakas varsi muistuttaa kehoyhteydestä, sen joustavuuden tarpeesta ja liikkeestä, myötäeloa vahvistaen ja tukien.

Sen varsi antaa antaa tuota samaa voimaa elämään heittelyissä, elämän virran mukana eläessä, seisten jalat tukevasti maassa, etenkin niissä hetkissä kun elämä pyörittää.

Sen kukinto  on uskoa ja voimaa tukeva. Vahvistaen ja muistuttaen mitä elämä parhaimmillaan voikaa olla. Se antaa voimaa vaikeisiin hetkiin muistuttaen omasta totuudestasi. Seisomaan vahvemmin ja vahvemmin omassa totuudessasi ja voimassasi.

Kanervan olemus myös rauhoittaa. 

Voit asettaa kanervaa kotiisi paikkaan, jossa näet sen päivittäin. tarvitsematta tietää tai muistaa. Kanerva tekee kyllä työtään.