Kotaisa Kota

Rakentui Mäntymäelle tuomaan suojaa ja lämpöä, jokaisen saaden kokea sen sisältämää tietoutta omalla tavallaan. Kotaisaan Kotaan mahtuu 15hlöä ympäröimään nuotiota. Sisätila mahdollistaa tunnelmallista yhdessä oloa tulen äärellä yhdessä oloon teemaan kuin teemaan.KOTAISA KOTA

JOHDATTAA JOKAISTA SINNE ASTUJAAN LÄHEMMÄKSI ALKU JUURIAAN. SITÄ LUONTAISTA JA TODELLISTA OLEMUSTAAN, JONKA MONI MEISTÄ ON KADOTTANUT JA SITÄ JOLLAIN TASOLLA ETSIEN. KAIKEN SAADEN AVAUTUA JOKAISELLE OMALLA PAINOLLAAN.

KODAN KRUUNU AVAA KAIKKEUTTA TARPEENMUKAISESTI. KULJETTAEN TIETOA JA INFORMATTIOTA MAAN JA TAIVAAN VÄLILLÄ AINA TARPEENMUKAISELLA TAVALLA. TUKIEN JOKAISEN SIELLÄ KÄVIJÄN YMMÄRRYSTÄ JA TIETOUTTA KAIKKEUDESTA OMALLA PAINOLLAAN JA AJALLAAN.

KOTAISA KOTA TARJOAA LÄMPÖÄ JA RAKKAUTTA SITÄ TARVITSEVALLE. VAHVISTAEN YHTEISÖLLISYYTTÄ JA SAMANHENKISYYTÄ. VAHVISTAEN YMMÄRRYSTÄ , JOKAISEN OPETTAEN TOINEN TOISELLEEN AINA JOTAIN UUTTA. VAHVISTAEN JOKAISESSA TASA ARVOISUUTTA, TEKEMÄTTÄ KENESTÄKÄÄN TOISTA PAREMPAA TAI OSAAVAMPAAN. ANTAEN TILAA JOKAISELLE OMALLA MATKALLAAN.

TULEN HOITAVA LÄMPÖ HERÄTELKÖÖN JOKAISEN AISTEJA, SULATTAKOON SYDÄMIÄ, YHDISTÄEN YHDISTYMÄÄN NIIN MAAN KUIN TAIVAAN ELEMENTTEIHIN. TUKIEN OLEMUSTASI PYSYÄ JALAT TUKEVASTI MAASSA YMMÄRRYKSEN JA TIETOISUUDEN KASVAEN KORKEUKSISSA.

KAIKEN TUON, MAAN JA TAIVAAN VÄLILLÄ, KAIKKEN MEITÄ YMPÄRÖIVÄN JA TIETOUDEN LASKEUTUEN, JA AVAUTUEN...JOKAISEN SAADEN KOKEA TUOTA KAIKKEA OMASTA SYDÄMESTÄÄN.


KOTAISAN KODAN TARINA

Talvi oli ollut ja jälleen oli aikaa ollut luonnonkin levähtää. Pysähtyä itsensä äärellä, antaen tietouden ja viisaus omista juurista nousta esiin. Tukien rauhassa tunnustelua ja edetä kaiken esiin nouseen tietouden kanssa tähän hetkeen. 

Maa-ilman oli aika alkaa avautua uudella tavalla myös sen myötä.

Tietoutta ja turvaa, jota luonto piti sisällään ohjattiin tuomaan myös muulta maalta. Ja niinhän sitä tuotiin ja lähdettiin pystyttämään uudelle maalle. Kaikkea tuota luonnollisuutta ja sieltä kumpuavaa tietoutta halukkaiden koettavaksi ja tietouteen tuotavaksi.

Tietouden virta kerrallaan, asettuen omalle paikalleen, kruunun kuin maan ja  taivaan välille. 

Tietoutta tuotiin ja tuodaan edelleenkin, kerros kerrokselta, aina lähempänä ja lähempänä ydintä. Totuutta joka odottaa kuulijaa, tuntijaa ja sen aistivaa, jokaisen omalla tavallaan. 

Tietouden väylä vahvistui, rakentui ja nousi korkeuksiin. Viimein alkoi olla aika ottaa askelia kohti korkeampaan, Vastaanottaakseen, saadakseen ja tuodakseen tietoutta maanpinnalla, kuin maanpinnalta vietäväksi korkeuksiin. 

Väylä oli avattu, joka virtasi niin valon, kuin lämmön mukana. 

Mahdollistaen myös valinnan sulkea tuon väylän aina halutessaan, omaa valinnan vapauttaan käyttäen,  sulkemalla vaikka vain kruunun. 

Säilyttääkseen tuon puhtaan kanavan ja mahdollistaakseen vastaanottamaan tuota tietoutta ja viisautta jostain hyvinkin kaukaa, tietouden virran ympärille laskettiin suoja huolehtimaan kaikesta sen sisällöstä, siellä olevasta ja siellä käyville. 

Jokaisen saaden säilyttää kuitenkin oman oikeuden valintaan vastaanottaa mitäkin tietoutta missäkin hetkessä on halukas vastaanottamaan.

Kaiken tuon tietouden pikkuhiljaa avartuessa, pienuutemme oli käsin kosketeltavissa, täällä suuressa loputtomassa avarassa maailmassa. Jossa meillä on lopulta vain tämä hetki, jota meitä jokaista ohjataan vaalimaan. Ymmärtäen kuinka tässä hetkessä luomme tulevaa, kaiken vaikuttaen kaikkeen.

Tervetuloa aistimaan ja kokemaan Kotaisan kodan Taikaa.