Lapsiryhmille

Pienryhmille

Ydin on mahdollistaa pienissä ryhmissä tapahtuvaa yhdessä olemista tässä hetkessä. Mahdollistaen aikaa riittävästi jokaisella vierailijalle, ja tulla huomioiduksi tarpeenmukaisella tavalla. 

Metsäntaika mahdollistaa elämykseen satuisissa maisemissa, jossa mielikuvituksen on lupa vapautua itsekullakin, niin vanhemmillakin kuin nuoremmilla lapsilla, ohjaajia ja opettajia unohtamatta. 

Täällä pääsee kosketuksiin luonnon kanssa sekä havahtua tässä hetkessä olemisen taikaan ja sen hetken synnyttämiin aatoksiin ja tuntemuksiin. Täällä voi halutessanne herätellä omaa luovuttaan ja mielikuvitusmaailmaa ehkä hieman erilaisemmassa ympäristössä.

Metsäntaika mahdollistaa tässä hetkessä elämiseen aina omalla porukallanne.

Luodaanko yhdessä lapsille ikimuistoinen retki Mäntymäen metsäntaikaan?

                      Mahdollisuuksia ja ehdotuksia:


Nuotion sytyttäminen

Halutessanne ja sään salliessa voidaan sytyttää yhdessä nuotio. Kerätään tarvikkeita luonnosta. Mikä voisikaan olla hyvä sytyke?

Niin ja miten ne tikkupullat nyt asetettiinkaan siihen tikkuun? Vuollaako vaikka omat makkara tikut?

Voitte tuoda omat eväät tullessanne tai varata kauttani pientä purtavaa tai grillattavaa.

Metsäntaikaa- tarina

Voimme uppoutua yhdessä tarinaan metsäntaian siimeksessä omalla rentoutumisen hetkellä. 


Ohjattu Rentoutuminen

Mahdollisuus on myös rentouttavaan mielikuvitusmatkaan metsäntaissa tai hiljaisuuden aitassa. Pötkötellään mättäällä ja annetaan mieli kuvituksen vapautua.

Taiteilua luonnossa

Jokainen voi luoda oman teoksen kuulemastaan sadusta tai voidaan taiteilla ihan jotain omaa? Syntyykö tähän jotain toiveita?

Laulu - Hetki

Metsäntaika ja siellä asuva väki rakastaa kuulla päivänsäde ja menninkäinen-laulua, unohtamatta muitakin lauluja, joita voimme yhdessä laulaa ja vaikka tanssia. Onko teillä jokin erityinen laulu, jota pidätte tai haluaisitte ehkä opettaa metsäntain väelle?

Ja kitara mukaan vain, jos soittaja löytyy.

Voidaan myös leikitellä lauluilla ja katsoa millaisia uusia sanoituksia saammekaan aikaan?

Mulla yksi pyyntö ois, älä vie lapsuuttani ? , anna mun nauttia aika tää...

Nikkarointia

Voidaan vuolla puusta vaikka omat voimakorut, rakentaa luonnon antimista vaikka käpypossut tai ihan omanlaiset voimaeläimet. Voitte halutessanne ottaa ne mukaan tai jättää tekemään työtään mäntymäen metsän väen kanssa. Vai olisiko tähän teemaan teillä jokin idea?

Leikin hetki

Leikitäänkö vanhoja piha-leikkejä. Polttopalloa, hypitäänkö twistiä, kirkonrottaa, kymmenen tikkualaudalla, seuraa johtajaa? Onko teillä jokin leikki, minkä haluaisitte opettaa ehkä Metsäntaian väelle?

 Vai miltä kuulostaisi visa-kisa ehkä jonkinlaisin tehtävin?

2-3 tunnin kyläilyssä saadaan mukavasti sisällytettyä tekemistä olemisen ilon lisäksi. 

Metsäntaian väki odottaa malttamattomana kuulijoita, kenen korviin voi supattaa omia tarinoitaan ja kuulla kyläilijöiden supatuksia ja aatoksia.


Luodaan yhdessä toisillemme hyvää