Pöllön viestejä Metsäntaiasta

Aistien ja nähden, mitä monikaan ei näe. Nähden ihmisten sisälle sekä kulisseihin, nähden aina totuuden. Herätellen huhuilullaan havahtumaan. Nähden tekojen todellisiin motiiveihinNähden asioita, joiden kanssa kukin kamppailee, haluten auttaa ja ohjata. Omistaen silmät, joilla näkee kaiken. Eläen hiljaa, pitämättä itsestään ääntä. Huhuillen, jos on sanottavaa, muuten oppien ja kuunnellen hiljaisuudesta. Hän ymmärtää, hänellä on syvä ymmärrys kaikkea kohtaan. Näkemään asioita erinäkökannoista ja todellisen syyn tapahtumiin. Tietoisuus nousee ymmärryksestä, viisaudesta ja yhteydestä luontoon. Hän aistii valheet ja epärehellisyyden. Hänessä on rohkeutta katsoa totuutta silmiin. 

Pöllö, täynnä elämän viisautta.

Tämä Pöllö mm. asuu Mäntymeän metsäntaissa elämän viisauksineen jakaen tietouttaan, jota on luettavissa alla olevista linkeistä sitä mukaan, kun niitä sinne tupsahtelee.

Kaikille meillä luonnon luomalla on oma tarinamme ja päämäärämme. Oma polkumme, omine tunteinemme, tapahtumin ja kokemuksin. 

Saamme matkaamme lopulta mukaan vain kokemuksemme ja niistä syntyneen tietouden. Niihin kokemuksiin liittynein ajatuksin, teoin ja sanomisin. Näitä tulisi vaalia nyt tässä hetkessä, vahvistaen ja kasvattaen omaan kauneeteensa ja voimaansa luoden jokaisesta hetkestä hyvää. Pyrkiä nähdä edes jotain pientä ja kaunista.

                                                      - Paula