Nuotiopiiri

syventyen vaihtuvien teemojen äärelle

Nuotiopiiri

Nuotiopiirin on lupa perustua intuitiiviseen ohjaukseen ja luonnollisuuteen kaikessa harmoniassa. Tukien ymmärrystämme ja hyvinvointiamme vaihtuvin teemoin.

Teemojen, kuin keskustelu osuuksien on lupa ja mahdollisuus elää. Syvennymme tietyn teeman äärelle, josta sisällön on lupa kehittyä osallistujien tarpeiden mukaisesti. Omalta osaltani olen läsnä aina tarpeenmukaisella tavalla.

Ajatuksena on tukea ja tuoda esiin sydänten ohjauksia erilaisin tekemisin, yhdistää samanhenkisiä ihmisiä myös omin tarinoin sekä saamaan infoa kiinnostumisen kohteesta. Teema perustukoon kussakin nuotiopiirissä myös mahdollisen vierailevan kanssa kulkijan kanssa ja hänen teemaansa.

Niin kuin kaikki muu Mäntymäellä, niin nuotiopiirikin toteutuu kaikessa luonnollisuudessa tarvittaessa liitutaulua käyttäen ja myös päivänsäteen ja metsäntaian arvojen mukaisesti.

Nuotiopiirissä sinun on lupa olla täysin kuuntelijana tai osallistua kysymyksin. Halutessasi, siihen kannustaenkin voit esittää kysymyksiä myös etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä, joita nostamme sitten esiin nuotiopiirissä, niihin viestiä välittäen ja tai vastaillen ehkä omin kokemuksin. Tukien välittämään aina tarpeenmukaista tietoa ja informaatiota siihen hetkeen, tarpeenmukaisella tavalla.

Nuotiopiirin kesto vaihtelee sisällön mukaisesti, joista infoan aina tapahtuma ilmoituksessa. Toisinaan voi olla mahdollista on varata itselleen ennakkovarauksella ilmoittautumisen yhteydessä myös kahvia/teetä itsepaistettavalla tikkupulla. ( 8€/hlö). Infoan siitä aina ilmoituksen yhteydessä.

Toivon nuotiopiirin mahdollistavan sinulle aina tarvitsemaasi, tukien viestien vastaanottamiseen ja kuulemaan tarvitsemaasi. Kunnioittamaan toinen toisiamme kuin jokaisen yksityisyyttä. Omaa sydäntäsi kuunnellen olet lämpimästi tervetullut ennakkoilmoittautuen.

Kotaisa kota
Kotaisa kota

Tarkempia tietoja on nähtävissä aina facebook tapahtuma-ilmoituksessa.


Olet lämpimästi tervetullut!Kanavointi

Tuli valaisee monia pimeässä hetkissä koettavia aatoksia ja tuntemuksia. Se nostaa savun lailla esiin tarpeellisuutta, asioita kohdattavaksi tai ainakin lähemmäksi tuotuna. Se mahdollistaa vapauttamaan monia irtipäästettäviä aatoksia ja toimintatapoja, joita ei ole aina tarpeen niin tiedostaa. Tulen välittämä tietous ja viisaus on elämän voimaa, joka tarpeenmukaan voi sammua. Se vaatii alati tulen pitämiseen jatkuvaa itsetutkiskelua elämän eri tilanteissa ja tapahtumissa. Se janoaa vedenlailla itseään yhdistyen eri luonnon elementtien kanssa, välittääkseen kokemaan vääryyttä, johon tuli on johdatettu.

Se on valo ja rakkautta, ei pimeyttä valaistaakseen vaan paljon ennemmän, Se on tietoa ja tunnelman luoja monissa eri piireissä, jättämättä ketään kylmäksi, joka vaan sen äärelle astuu. Se on valo ja viisautta kaukaisuudesta. Se on tietoutta jaloa valaisten, ihmisten tietoutta ja elämän viisautta. Niin tulta kuin kaikkea muutakin on mahdollista käyttää väärin, toiminta perustuen kantajastaan, ei elementistä tuli.

Puhdistuksen elementti.

Rakkauden sytyttämä elintärkeä olemisen muoto omalla tavallaan. Sisältäen kuin kaikki muu, niin hyvän ja kuin pahan, valon ja varjon.
Niin luonnollinen ja tunnelmallinen, valon ja lämmön tuoja.

Herättäen valoa ihmistenkin sydämiin.Antaen valoaan opastaen ja ohjaten suuntaan oikeaan.

Rohkaisten tarvitsematta pelkää pimeää.

Auttaen suojautumiselta ulkoisia pelkoja ja uhkia vastaan.
Tuli on tunnelman luoja vedoten tunteisiin, jopa viettelevinkin liikkein. Luoden liikkeellään eloa ja elämän liikettä.
Valon pilke tuo lohtua epätoivoisiin hetkiin, vahvistaen tiedostamattaankin omaa elämän liekkiä.
Tuota elämän energiaa väärin käyttäen voi saada aikaan suurtakin tuhoa. Kohtaa tuli arvostaen ja kunnioittaen. 

Kunnioittamalla tuota elämän energiaa, se elää sinussakin vain vahvistuen.
Valo on aitoa, jaloa elämää virrattavaa tietoisuutta ihmisten sydämiin.