Nuotiopiiri

syventyen vaihtuvien teemojen äärelle

Nuotiopiiri

Nuotiopiirin on lupa perustua intuitiiviseen ohjaukseen ja luonnollisuuteen kaikessa harmoniassa. Tukien ymmärrystämme ja hyvinvointiamme vaihtuvin teemoin.

Teemojen, kuin keskustelu osuuksien on lupa ja mahdollisuus elää. Syvennymme tietyn teeman äärelle, josta sisällön on lupa kehittyä osallistujien tarpeiden mukaisesti. Omalta osaltani tuen aina intuitiiviseen ohjaukseen, intuition kuulemiseen ja kanavoidun viestin välittämiseen.

Ajatuksena on tukea ja tuoda esiin sydänten ohjauksia erilaisin tekemisin, yhdistää samanhenkisiä ihmisiä sekä saamaan infoa kiinnostumisen kohteesta. Teema perustuu kussakin nuotiopiirissä kanssani vierailevan kanssa kulkijani kanssa ja hänen teemaansa,  syventyen vaihtuvien teemojen äärelle.  

Niin kuin kaikki muu Mäntymäellä, niin nuotiopiirikin toteutuu kaikessa luonnollisuudessa tarvittaessa liitutaulua käyttäen.

Nuotiopiirissä sinun on lupa olla täysin kuuntelijana tai osallistua kysymyksin. Halutessasi, siihen kannustaenkin voit esittää kysymyksiä myös etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä, joita nostamme sitten esiin nuotiopiirissä, niihin viestiä välittäen tai vastaillen. Tukien välittämään aina tarpeenmukaista tietoa ja informaatiota siihen hetkeen, tarpeenmukaisella tavalla.

Nuotiopiiri kestää .2-3:een tuntiin asettumisineen. Vaihtelevasti myös tarpeenmukaisen lyhyen tauon, ohjatun rentoutumisen ja pysähtymisen siihen hetkeen. Kahvia/teetä itsepaistettavalla tikkupullalla. ( 8€/hlö) 

Toivon nuotiopiiri tukevan sinua pysähtymiseen, rauhoittumiseen, kehittäen ja tukien viestien vastaanottamiseen ja intuitiivisuuden kanssa toimiseen. Tukien hyvinvointia vaihtuvin teemoin ja toivottavasti aina avartamaan elämänkatsomustasi.

Kotaisa kota
Kotaisa kota

Tarkempia tietoja on nähtävissä aina facebook tapahtuma-ilmoituksessa.


Olet lämpimästi tervetullut!Onko sinulla jotain mitä haluaisit jakaa muille tai ehkä tuoda omaa sydämesi ohjausta muille jaettavaksi?  

Kanavointi

Tuli valaisee monia pimeässä hetkissä koettavia aatoksia ja tuntemuksia. Se nostaa savun lailla esiin tarpeellisuutta, asioita kohdattavaksi tai ainakin lähemmäksi tuotuna. Se mahdollistaa vapauttamaan monia irtipäästettäviä aatoksia ja toimintatapoja, joita ei ole aina tarpeen niin tiedostaa. Tulen välittämä tietous ja viisaus on elämän voimaa, joka tarpeenmukaan voi sammua. Se vaatii alati tulen pitämiseen jatkuvaa itsetutkiskelua elämän eri tilanteissa ja tapahtumissa. Se janoaa vedenlailla itseään yhdistyen eri luonnon elementtien kanssa, välittääkseen kokemaan vääryyttä, johon tuli on johdatettu.

Se on valo ja rakkautta, ei pimeyttä valaistaakseen vaan paljon ennemmän, Se on tietoa ja tunnelman luoja monissa eri piireissä, jättämättä ketään kylmäksi, joka vaan sen äärelle astuu. Se on valo ja viisautta kaukaisuudesta. Se on tietoutta jaloa valaisten, ihmisten tietoutta ja elämän viisautta. Niin tulta kuin kaikkea muutakin on mahdollista käyttää väärin, toiminta perustuen kantajastaan, ei elementistä tuli.