Olemisen T-aikaa

mahdollistaen omaa aikaa ja sen synnyttämää taikaa 

Olemisen T-aikaa mahdollistaa omaa aikaa pysähtyen itsesi äärelle ja hoitaa itseään hoitavan luonnon ympäröimän ja aina halutessasi Päivänsäteen ja Metsäntaikoineen. Synnyttäen itsessäsi juurikin sitä Taikaa, mitä oman itsen äärelle pysähtyminen saa aikaan.  

Olemisen T-aikaa on mahdollista järjestää omalle porukalle tai osallistua järjestettyihin päiviin. Päivä sisältöineen muotoutuu tapahtumamuodon ja tarpeiden mukaan.

Jos tarpeesi/ tarpeenne on pysähtyä ja olla. Nauttia siten hoitavasta luonnosta, yhdessä olosta, osallistua hyvinvointia tukevaa ohjattuun toimintaan, vahvistaa yhteyttä omaan itseen tai antaen päivän täydentyä aina omaa sydäntämme kuunnellen, Olemisen T-aikaa voi olla juuri sinulle/teille!

oikea hetki pysähtymiselle on silloin kun siihen vähiten olisi aikaa

Yksinkertaisimmillaan Olemisen T-aissa sinun on lupa vain olla, ottaa aikasi ja paikkasi itseäsi kuunnellen. Riippukeinu matkassasi mahdollistaa luomaan sen oman turvaisen pesän haluamaasi paikkaan tai nautia olosta valmiissa keinuissa. 

Pääset nauttimaan luonnosta ja luonnon elävästä lintujen orkesterista. Hoitamaan ja kuuntelemaan itseäsi luonnollisesti ja yksinkertaisesti. Aistia ja havahtua halutessasi hoitavien ja rentouttavien hetkien äärellä, niissäkin itseäsi kuunnellen. Yhdessä oloa ja jutustelua, unohtamatta ilon ja huumorin synnyttämää keveyttä ja leikkimielisyyttä. Kaiken saaden syntyä kaikessa luonnollisuudessaan. Täällä saat olla ja kuunnella itseäsi, mitä ja miten, mitä sinä tarvitset. Halutessasi lupa olla hiljaa itsekseen, siihenkin täällä on omat taikansa, tarvitsematta selitellä.

Suosittelen ottamaan matkaasi omat luovuuden välineet kirjoitus/piirustus/maalaus/, voidaksesi uppoutua niiden äärelle, sekin on täällä mahdollista. Täällä luovuuden on lupa vapautua intuitiota ja mielikuvitusta unohtamatta. Ethän siis unohda niitä matkastasi, jossa omaat sellaiset.

Luovuuden tuokio on aina myös järjestettävissä ohjatusti. Kysy lisää >Nuotiolla on paistettavissa syömisiä kuin olemisen T-aikaa nauttien tulen hoitavasta lämmöstä ja energiasta. 

Miltä kuulostaa grillaten makkaraa/kasvismakkara vai ehkä omat eväät kuin eväsretkellä. Jälkkäriksi kahvit tikkupullalla. Ruokailu vaihtelee tapahtuman mukaan ja omalla porukalla on aina sovittavissa.

Tarvitseeko olemisen tarkoittaa kuitenkaan tekemättömyyttä? Voisiko oleminen olla tietoista läsnäoloa tässä hetkessä, tietoista olemista tekemisenkin äärellä. Työskentelyä, irtautumista mielen luomasta tarpeesta/vaatimuksista tehdä jotain, tietää jotain?   

Ohjatut toiminnat perustuvat tukemaan pysähtymistä oman itsesi äärelle. Siihen yhteyden luomiseen omaan itseen, oman ohjauksen kuin oman kehosi kuunteluun, mitä se tarvitsee ja miten. Ei niinkään valmiita vastauksia, liikesarjoja vaan oman itsesi kuuntelua , mitä, miten sinua ohjataan juuri nyt. Ohjaan tekemisen/toiminnän äärelle ja sinun saaden valita miten.

Osallistuminen ohjattuihin toimintoihin on aina vapaa valinnaista.  Jokainen "liikkeesi" perustukoon siis oman itsesi kuulemiseen.

Metsäkävelyä, luontorentoutumista, hoitavia hetkiä, luovuuden, leikin ja olemisen taikaa

Lue lisää >


Päivä perustuessa pysähtymiseen, oman itsen kuin ohjauksen kuunteluun, tuen aina tarpeen mukaan omalla ohjauksellani kanavoiduin viestein ja opastuksin ja luomallani materiaalilla oman ohjauksesi kuulemista.

Mitä tarvitset juuri nyt, mitä ohjauksesi sinulle viestii?

Pysähtyminen avaa yhteyttä omaan itseen ja niihin todellisiin tarpeisiin, jotka usein piiloutuvat elämän suorittavassa tahdissa, mielemme ohjauksen tarpeen taakse. Pysähtyminen/oleminen ei tarvitse tarkoittaa "tekemättömyyttä" vaan tietoista ja läsnäolevaa tässä hetkessä olemista ja toimintaa, jota voi harjoittaa monin tavoin. Kaiken tukien oivalluksia, voimaantumaan ja havahtumaan tarpeisiisi, kuulemaan ja avautumaan oman sydämesi äänelle. - Paula

Miltäs kuulostaa?  

Kiinnostuessasi osallistua pienellä ja intiimillä porukalla Olemisen T-aika päivään 27.7.24 tai kokea olemisen T-aikaa omalla porukalla minuun voit olla yhteydessä Yhteydenotto > 


Toivotan sinut tervetulleeksi, jonka jälkeen omaa sydäntäsi kuunnellen:

  • voit olla ja nauttia olemisen ilosta ja hoitavasta luonnosta.
  • Viettää aikaa nauttien yhdessä olosta, rupatella, nautiskellen ehkä nuotion antimista.
  • Rentoutua ja hoitaa itseäsi ohjatulla toiminnalla tai hoitaen itseäsi Päivänsäteen ja Metsäntaikoineen
  • Pysähtyä itsesi äärellä luomaan ainutlaatuisuuttasi, heräileviä aatoksia yms.
  • Luoda ehkä oma pieni turvaisa pesä luonnonhelmaan, nauttia olostasi ja rentoutua
  • Vastaanottaa jokainen hetki, hetki hetkeltä, ilman suunnitelmia/odotuksia.

Sydän avoinna voi syntyä vaikka mitä odottamatonta.

Olet sydämellisesti tervetullut !

Jos vielä pohdit, mitä odottaa vai odottaako mitään niin havahdu..

Pieni puinen putiikki on avoinna hoitavin ja voimaannuttavin kädentöin.


Olemisen T-aikaa toteutuu aina säävarauksella.

Seuraa facebook tapahtumia!! tai kysy lisää Yhteydenotto