Olemisen T-aikaa

mahdollistaen omaa aikaa ja sen synnyttämää taikaa 

Olemisen T-aikaa mahdollistaa omaa aikaa pysähtyen itsesi äärelle ja hoitaa itseään hoitavan luonnon ympäröimän ja aina Päivänsäteen ja Metsäntaikoineen. Synnyttäen itsessäsi juurikin sitä Taikaa, mitä oman itsen äärelle pysähtyminen saa aikaan.  

Olemisen T-aikaa on mahdollista järjestää omalle porukalle tai osallistua järjestettyihin tuokiohin. Päivä sisältöineen muotoutuu tapahtumamuodon ja tarpeiden mukaan.

Jos tarpeesi/ tarpeenne on pysähtyä ja olla. Nauttia siten hoitavasta luonnosta, yhdessä olosta, osallistua hyvinvointia tukevaa ohjattuun toimintaan, vahvistaa yhteyttä omaan itseen tai antaen päivän täydentyä aina omaa sydäntämme kuunnellen, Olemisen T-aikaa voi olla juuri sinulle/teille!

oikea hetki pysähtymiselle on silloin kun siihen vähiten olisi aikaa

Pysähtyminen avaa yhteyttä omaan itseen ja niihin todellisiin tarpeisiin, jotka usein piiloutuvat elämän suorittavassa tahdissa, mielemme ohjauksen tarpeen taakse. Pysähtyminen/oleminen ei tarvitse tarkoittaa "tekemättömyyttä" vaan tietoista ja läsnäolevaa tässä hetkessä olemista ja toimintaa, jota voi harjoittaa monin tavoin. Kaiken tukien oivalluksia, voimaantumaan ja havahtumaan tarpeisiisi, kuulemaan ja avautumaan oman sydämesi äänelle.

Mitä odottaa vai odottaako mitään?

Yksinkertaisimmillaan Olemisen T-aissa sinun on lupa vain olla, ottaa aikasi ja paikkasi itseäsi kuunnellen. Riippukeinu /alusta matkassasi mahdollistaa luomaan sen oman turvaisen pesän haluamaasi paikkaan.  

Pääset nauttimaan luonnosta ja sen elävästä orkesterista. Hoitamaan itseäsi Päivänsäteen ja Metsäntaikoineen, joita on vastaanotettu kanavoidusti kuin mielikuvitustakin käyttäen. Aistia ja havahtua hoitavien ja rentouttavien hetkien lisäksi ilolla ja huumorilla synnyttäen keveyttä ja leikkimieltäkin askeliisi. Päivänsäteen ja Metsäntaikoja on siis koettavissa ja aistittavissa pihapiirissä siellä sun täällä ja milloin mitäkin.

Onko matkassasi ehkä omat kirjoitus/piirustus/maalaus/välineet, voit  uppoutua niiden äärelle, sekin on täällä mahdollista. Täällä luovuuden on lupa vapautua intuitiota ja mielikuvitusta unohtamatta. 

Luovuuden tuokio on aina myös järjestettävissä ohjatusti. Kysy lisää >


Ohjatut toiminnat perustuvat tukemaan pysähtymistä oman itsesi äärelle, siihen yhteyden luomiseen omaan itseen, luonnon luomaan, oman sydämen äänen kuulemiseen, hyvinvointiasi tukien.

Olemisen T-aikaa päivästä riippuen voi sisältää vaihtelevasti ryhmähoitoja, rentoutusta, luomisen ja olemisen iloa, leikin t-aikaa, yksilöllisempää ohjausta ja tukea oman sydämen äärelle. Tarkempi päivän eteneminen selviää tapahtuma ilmoituksessa ja paikan päällä intuitiivisesti edeten, kuunnellen aina sen hetken tarpeita.


Nuotiolla on paistettavissa syömisiä kuin olemisen T-aikaa nauttien tulen hoitavasta lämmöstä ja energiasta.

Miltä kuulostaa tikkupulla, makkara/vegemakkara. omat eväät, tai käydään vaikka syömässä läheisessä kasvisravintolassa, sekin saattaisi olla mahdollista.


Omaa sydäntäsi kuunnellen:

  • Onko tarpeesi missäkin hetkessä sitten vain olla ja nauttia olemisen ilosta ja hoitavasta luonnosta.
  • Viettää aikaa nauttien yhdessä olosta, rupatella, nautiskellen ehkä nuotion antimista.
  • Rentoutua ja hoitaa itseäsi ohjatulla toiminnalla tai hoitaen itseäsi Päivänsäteen ja Metsäntaikoineen
  • Pysähtyä itsesi äärellä luomaan ainutlaatuisuuttasi, heräileviä aatoksia yms.
  • Luoda ehkä oma pieni turvaisa pesä luonnonhelmaan, nauttia olostasi ja rentoutua
  • Vastaanottaa jokainen hetki, hetki hetkeltä, ilman suunnitelmia/odotuksia.

Sydän avoinna voi syntyä vaikka mitä odottamatonta.


Olet sydämellisesti tervetullut !

Pieni puinen putiikki on avoinna hoitavin ja voimaannuttavin kädentöin.


Seuraa facebook tapahtumia!! tai kysy lisää Yhteydenotto