Olemisen T-aikaa

mahdollistaen omaa aikaa ja metsän taikaa 

Olemisen T-aikaa mahdollistaa omaa aikaa pysähtyen itsesi äärelle ja hoitaa itseään Päivänsäteen ja Metsäntaikoineen. Synnyttäen itsessäsi juurikin sitä Taikaa, mitä oman itsen äärelle pysähtyminen saa aikaan.  

Olemisen T-aikaa on mahdollista järjestää omalle porukalle tai osallistua päivän tapahtumaan.

Onko tarpeesi/ tarpeenne sitten vain olla ja nauttia hoitavasta luonnosta, yhdessä olosta, osallistua ohjattuun toimintaan ainutlaatuisten ohjaajien ohjaamana ja tukemana, päivääsi voit aina täyttää omaa sydäntäsi kuunnellen. 

oikea hetki pysähtymiselle on silloin kun siihen vähiten olisi aikaa

Pysähtyminen avaa yhteyttä omaan itseen ja niihin todellisiin tarpeisiin, jotka usein piiloutuvat elämän suorittavassa tahdissa, mielemme ohjauksen tarpeen taakse. Pysähtyminen/oleminen ei tarvitse tarkoittaa "tekemättömyyttä" vaan tietoista ja läsnäolevaa tässä hetkessä olemista ja toimintaa, jota voi harjoittaa monin tavoin. Kaiken tukien oivalluksia, voimaantumaan ja havahtumaan tarpeisiisi, kuulemaan ja avautumaan oman sydämesi äänelle.

Mitä odottaa vai odottaako mitään?

Yksinkertaisimmillaan Olemisen T-aissa sinun on lupa vain olla, ottaa aikasi ja paikkasi itseäsi kuunnellen. Riippukeinu /alusta matkassasi mahdollistaa luomaan sen oman turvaisen pesän haluamaasi paikkaan.  

Pääset nauttimaan luonnosta ja sen elävästä orkesterista. Hoitamaan itseäsi Päivänsäteen ja Metsäntaikoineen, joita on vastaanotettu kanavoidusti kuin mielikuvitustakin käyttäen. Luodakseen hoitavien ja rentouttavien hetkien lisäksi sitä iloa ja huumoria synnyttäen keveyttä ja leikkimieltäkin askeliisi. Päivänsäteen ja Metsäntaikoja on siis koettavissa ja aistittavissa pihapiirissä siellä sun täällä.

Onko matkassasi ehkä omat kirjoitus/piirrustus/maalaus/välineet, voit  uppoutua niiden äärelle, sekin on mahdollista. Täällä intuition, mielikuvituksen ja luovuuden on lupa avautua.

Ennakkoilmoittautumiset / Sisäänpääsy tapahtumaan 15€ / hlö / paikkoja rajoitetusti / Osallistuessasi maksulliseen ohjattuun toimintaan sisäänpääsy ilmainen.


Olemisen T-aika päivän tapahtumaan voi siis sisältyä erilaisia ohjattuja toimintoja eri hyvinvointi/henkisyyden alan toimijoiden ohjaamana. 

Tapahtumissa voit osallistua halutessasi vain ohjattuun toimintaan ja nauttia lisäksi olemisen ilosta paikan päällä sen aikaan kun itsestäsi tuntuu hyvältä.

Sisäänpääsy maksua ei ole osallistuessasi maksulliseen ohjattuun toimintaan. Ilmoittautumiset ohjatuille tuokioille ohjaajille.

Ohjatut toiminnat perustuvat hyvinvointiin, pysähtymiseen itsesi äärelle, yhteyden luomista omaan itseen ja luonnon luomaan, oman sydämen äänen kuulemiseen.

Tarkempia tietoja päivän ohjelmista ilmoitan fb- tapahtuma ilmoituksessa ohjaajien omien ilmoitus lisäksi.

Pihapiirissä riittää katseltavaa ja koettavaa ja mainitsemaani Itsenäistä oman itsen hoitamisen mahdollisuuksia. Sitä keveyttä ja huumoria päivänsäteen taikoineen ripoteltuna sinne ja tänne, ja mitähän vielä....

Tapahtumissa paikan päältä on ostettavissa itsepaistettavia tikkupullaa ja kahvia nuotiolle. 8€/ hlö.

 Halutessasi voit tuoda omat eväät. Huomiothan silloin mukaasi kaiken tarvitsemasi eväs hetkeesi. Nuotio on käytettävissäsi.


Luomisen Tilassa luonnon äärellä pääset vapauttamaan ja vahvistamaan luomisen iloa omaa intuitiota kuunnellen. Luominen perustuu itsenäiseen työskentelyyn käyttäen päivänsäteen ja Metsäntaian taikoja apunasi intuitiiviseen luomiseen.

Mukaan tarvitset oman alustan johon piirtää tai maalata, heittäytymistä ja leikkimieltä, siitä se lähtee.

Paikan päällä on akryllivärit, ei muuta kuin luomaan intuitiivisessa ohjauksessa ja sinähän osaat.

Lainattavista tarvikkeista otan 5€ lisämaksun.  (maalit tms.) (maksu paikan päällä käteinen/kortti) Päivänsäteen ja metsäntaian leikkimielinen ohjaus Luomisen tilassa on vapaasti käytettävissäsi ja aina voit minuakin pyytää tueksi.Pieni puinen putiikki on avoinna hoitavin ja voimaannuttavin kädentöin.

Anna päiväsi täydentyä omaa :si kuunnellen

 • Onko tarpeesi/ tarpeenne sitten vain olla ja nauttia olemisen ilosta ja hoitavasta luonnosta.
 • Nauttia yhdessä olosta, rupatella, nautiskelle kahvista ja tikkupullan paistosta.
 • Osallistua ennakkoilmoittautuen ohjattuun toimintaan ainutlaatuisten ohjaajien ohjaamana ja tukemana.
 • Hoitaa itseäsi Päivänsäteen ja Metsäntaikoineen
 • Pysähtyä itsesi äärellä luomaan ainutlaatuisuuttasi, heräileviä aatoksia yms.
 • Luoda ehkä oma pieni turvaisa pesä, nauttia olostasi ja rentoutua
 • Nautiskella eväshetkestä ja retkestä kuin lapsena konsanaan
 • Vastaanottaa jokainen hetki, hetki hetkeltä, ilman suunnitelmia/odotuksia

Sydän avoinna voi syntyä vaikka mitä odottamatonta.


Olet sydämellisesti tervetullut yksin tai yhdessä! 

Jos en ole näkösällä saapuessasi, älä suotta odottele vaan astu peremmälle ja nauti olostasi. Saavun viimeistään 0,5h sisällä hoitavan hetken ääreltä.

Paikan päällä, tapahtumissa on lisäksi varattavissa päivänsäteen palveluita, intuitiivista energiahoitoa ja kanavointeja 20 min/ 35€, joita toteutan mahdollisuuksien mukaan.

Halutessasi pidempiä aikoja tai yksilöllisempää ohjausta oman intuition äärelle ja vahvistaa oman  ohjauksen kuuntelua voidaan varata aikoja sinulle toiseen hetkeen.  


Olemisen t-aikaa päivä tapahtumana

Lyhyesti ja ytimekkäästi!

alustavia su 28.5, pe 9.6, la 15.7, to 27.7, ke 16.8... 

 • Olemisen iloa, omaa aikaa ja taikaa klo.12-20:00
 • Sisäänpääsy Olemisen T-aikaan 15€ /hlö Verkkokauppa > tai maksu paikanpäällä
 • Ohjattua toimintaa, Ilmoittautuessa maksulliseen ohjattuun toimintaan ilmainen sisäänpääsy -> ilmoittautuminen ohjaajalle
 • Mahdollisuus varata myös päivänsäteen intuitiivisa´ta energiahoitoa ja kanavointeja 20 min ajoin. (maksu paikan päällä käteinen, kortti, MopilePay)
 • Myynnissä tikkupullaa, kahvia, Päivänsäteen ja metsäntaian kädentöitä
 • Matkaan mukaan voi ottaa alustaa, riippukeinua, luomisvälineitä, eväät, säänmukainen varustus, tukevat kengät

Seuraa facebook tapahtumia!! ilmoitukset päivistä/ sisällöistä ja mahdollisista muutoksista

Tutustu tarkemmin Mäntymäen metsäntaikaan

Ihana olemisen T-aikaa päivä on mahdollista toteuttaa myös omalla porukallasi. Kiinnostuessasi ole minuun yhteydessä niin luodaan teille omaa Olemisen T-aikaa ja voidaan kiinnostuessanne kysyä yhteistyötoimijoita aina mukaan luomaan olemisen T-aikaa.


Yhteistyötoimijoita omin palveluin

https://sydameniolemusvoima.fi  >

Luontojooga, shaktitanssi 

Tervetuloa tutustumaan villiyrttien kiehtovaan maailmaan.

Villiyrttihetki Mäntymäellä eli "hortoilua ja metsän taikaa"

hortaohjaaja Päivi Kyyhkyselle p. 040 728 9400 tai sähköpostilla pkyyhkynen@gmail.com.

Peikkotytön Unelma
Peikkotytön Unelma

Peikkotyttö Peikonpirtissä ja taikametsässä

-Reindrop-aromahieronta