Tapahtumagalleria

muistoja vierailuista Mäntymäellä ja Päivänsäteen palveluista 

Virkistymistä työyhteisössä

Kesä 2021

Neljäntoista hengen työyhteisö kävi virkistäytymässä työn ääreltä. Ohjelmassa oli ohjattu rentoutuminen yhteistoimijan ohjaamana.  Vierailuun sisältyi kevyttä vapaamuotoista  tekemistä, jokaisen saadessa kuunnella omaa jaksamistaan. Kehon virkistyminen oli ehkä haastavampaa tällä kertaa, sillä sää oli kovinkin helteinen. Nuotion äärellä nautittiin makkarasta,  päästiin paistamaan tikkupullia ja nauttimaan yhdessä olemisesta. Niin ja saihan jokainen matkaansa muistoksi oman voimaviestinsä kiveen kirjoitettuna, vaikkapa työpöydälle muistuttamaan tärkeästä viestistä.

Rentoutumisen Taikaa Mäntymäellä

kevät 2021

Ihanat kuuden hengen työyhteisön naiset kävivät rentoutumassa saamallaan lahjakortillaan Mäntymäen Metsäntaissa.

Ohjelmassa oli  1,5 tunnin mittainen ohjattu rentoutuminen. Alunperin ajatus oli toteuttaa rentoutus Hilijaisuuden Aitassa. Lopulta luonto kutsuikin enemmän ja vieraiden toiveesta rentoutustuokio toteutettiin metsämaastossa.

Rentoutuksesta palautuessa nautittiin teetä ajatusten vaihdon ja yhdessä olemisen merkeissä.

Lopuksi ryhmä kävi vielä tutustumassa Metsäntaian elämyksiin.

Ulkoilmapalaveri

kevät 2021

Yhdeksän hengen ryhmä kuntavaaliehdokkaita kokoontui viettämään aika luonnossa, poissa tietokoneiden ääreltä. Palaveeraten ja rupatellen nuotion äärellä he nauttivat nokipannukahvista, tikkupullista ja toistensa seurasta. Siinä vierähti kaksi tuntia nopeasti. Sää oli mitä ihanin ja suosi vierailijoita lämmöllään. 

Pikkujoulut


joulu 2020

Erään työyhteisön komia väki valitsi viettää pikkujoulunsa Mäntymäellä. Upeat puolisotkin olivat mukana joulutunnelmassa.

Ohjelmassa oli rentoa yhdessä olemista ja ruokailua nuotion äärellä. Taisivatpa he kaikki saada pientä jouluhenkistä ylläritekemistäkin. Kukaan ei yhtään edes vastustellut joulumielisiin touhuihin osallistumista, vaan olivat heti leikkimielellä mukana. Rohkeasti heittäytyviä ja ihan mahtavia tyyppejä! 

Taisi se joulupukkikin tontun kanssa jossain vaiheessa Metsäntaiassa vilahtaa...


Joulutervehdyksen kuvaus

Talvi 2020

Mahtava leikkisä ja heittäytyvä työyhteisö kävi video kuvaamassa joulutervehdyksen ulkomaalaisille kollegoilleen. Matkassaan heillä oli mukanaan oma kuvaus ryhmä. 

Kuvauksen jälkeen nuotiolla odotti lämmintä glögiä ja joulusia pipareita. Nuotion lämmössä oli myös hyvä käydä lämmittelemässä, kun kuvauksilta vaan kukakin kerkesi.

Kovasti yritin tilata lumisadetta päivään, joka sitten taisikin sataa myöhemmin talvella.

Intuitiivista energiahoitoa

Kiitollisena otan vastaan jokaisen energiahoitoon tulevan. On hienoa olla tukena ja omalta osaltani ohjata jokaista rohkaistumaan elämään omana itsenään.

Asiakkaita energiahoitoihin ja kanavointeihin on ollut runsaasti ja näissä merkeissä otan ihmisiä vastaan ympäri vuoden.

Toimin Mäntymäellä ja vierailen yksityistilaisuuksissa. Teen myös tarvittaessa kotikäyntejä.

Sinulla on mahdollisuus suunnitella kanssani ihan omakin tilaisuus meditoinnin, energiahoitojen ja kanavoinnin merkeissä.

Työhyvinvointia, virkistymistä ja palaveria

Ihana pirtsakka työyhteisö vieraili Mäntymäen Metsäntaissa. Ohjelmassa oli aluksi  tunnin rentoutuminen Hiljaisuuden Aitan tunnelmallisessa lämmössä. Rentoutuneina ja ajatukset kirkkaina oli hyvä aloittaa työpalaveri. Töiden päätteeksi maistuivat nuotion antimimet tulen loimua katsellessa.

Ihana syksyisen raikas sää antoi oman tunnelmansa päivään. Viileyden hetkittäin yllättäessa oli mukava kääriytyä vilttien lämpöön ja istua nuotion äärellä. 

Rentoutumista
Rentoutumista

Rentoutumisen Taikaa

syksy 2020

Rohkeat ja hyvinvoinnistaan huolehtivat ystävykset kävivät hoitamassa itseään ohjatulla intuitiivisella rentoutumisella.

Hetki itselle vietettiin kynttilöiden lämmössä Hiljaisuuden Aitan ajattomassa tunnelmassa. Lämpimästi kapaloituneena ulkoilman viileys toi oman erityisen sävynsä rentoutumisen hetkeen. Tästä muodostui erilainen ja ikimuistoinen yhdessä olemisen hetki.