Työpajoja

tukien avautumistasi intuitiollesi

Työpajoista ilmoittelen aina facebookin. Pajoja on mahdollista toteuttaa myös luoksesi.

Intuitio:lla

Työpajassa sukelletaan oman intuition kuin intuitiivisen ohjauksen äärelle.

Astelemme askelin kohti intuitiivista elämää hyvin arkisin tallennetuin kuvin. Sukellamme syvemmälle ja syvemmälle näkemyksiimme, antaen intuition avata mielen luomia kuvia syvällisemmin. 

Toiminta perustuu itsenäiseen työskentelyyn heräilevin ja johdattelevin kysymyksin ovia aina aukeamaan. Tukien avautumaan omalle intuition ohjaukselle ja havahtumaan miten intuitio voikaan arjessasi viestiä ja mitä juuri sinulle, ihan päivittäin. Askeleiden kuljettaen sinua pikkuhiljaa tietouden äärelle, jotka eivät silmin nähtävissä.

Miltäs kuulostaa?

Olen apuna ja tukena, ohjaten ja opastaen avautumaan sekä tiedon vastaanottamiseen intuitiosi välittämänä.

Ohjaan intuitiivisesti ja kanavoidusti, kysymyksillä ohjaten ja johdatellen. Kaiken saaden avautua itsellesi omien oivallusten kautta syvemmin ja syvemmin ja kaiken tarvittaessa omalla ajallaan.

Halutessasi sukeltaa kanssani vielä syvemmin intuitiiviseen maailmaan, niin työpajalle on jatkoa lisäksi kahden työpajan verran.

 Kesto 3h                                                                   

Hinta 69e/hlö (sis.alv 24%) 

Riittää kun tuot itsesi mukavissa rennoissa vaatteissa. Oma juomapullo on hyvä olla mukana. Paikan päältä löytyy muuten kaikki tarvitsemasi oman oman intuition kautta vastaanottamiseen kuin tietouden tallentamiseen.

Tähtisilmin Kartalle

On työpaja, jossa avaudumme omalle intuitiollemme vastaanottamaan ohjausta luodaksemme omaa karttaamme elämämme polulle, kuin luoden suuntaviittoja. Irrottautuen henkilökohtaisesta tarpeesta ohjata mitä kartalle syntyy. Viestien, ohjauksen ja elämän symboliikan saaden avautua tarvittaessa omalla ajallaan. 

Työpaja perustuu itsenäiseen työskentelyyn, jossa ohjaan ja opastan välittäen myös kanavoitua viestiä tueksesi. 

Työpajaan sisältyy ohjattua rentoutumista ja/tai leikkimielisyyttä sekä heittäytymistä ohjausta kuunnellen tukien avautumaan oman intuition kuulemiselle. 

Oletko halukas herättelemään sisälläsi uinuvia unelmia tai tiedostamatonta potentiaaliasia oman elämän polun luomisessa.

Mukana on hyvä olla vihko ja kynä, johon voi kirjata esiin nousseita asioita. Kaikki tarvitsemasi muuten työpajassa on paikan päällä. Ohjaan kuitenkin kuuntelemaan tuleeko mukanasi jotain, mitä intuitiosi haluaa tuoda mukanasi tunnusteltavaksi. Sillä kun voi olla suuri merkitys polullesi.

Kesto 3h

Hinta 69€ / hlö ( sis.alv 24%)