Yrityksille

elämys luonnossa

 Sipoossa

Metsäntaikaan ovat tervetulleita myös yritykset ja yhteisöt. Tämä luonnonläheinen ja persoonallinen pihapiiri mahdollistaa tapaamisia raittiissa ulkoilmassa. Aiheena voi olla vaikkapa työkokous, tiimipalaveri, asiakastilaisuus, toimittajatapaaminen, ideariihi, suunnittelupäivä, johtoryhmän kokous, avainhenkilöiden palkitseminen tai myyntikokous. Tänne pääsee  luonnon syliin hetkeksi hengähtämään, istahtamaan  nuotion äärelle pannukahville ja sukeltamaan muihin Mäntymäen elämyksiin. 

Antakaa vierailullenne mahdollisuus irrottaa hetkeksi tavanomaisesta tavasta toimia, viettäkää palaveri vaikka liitutaulua tai paperia ja kynää käyttäen, poissa elektroniikan ääreltä. Antakaa Metsäntaian herättää uusia ajatuksia ja ideoita niin itsessänne, kuin töihin ja kehityksiin liittyen. Rauhoittuminen ja leikkimielisyys keventää kummasti olemista ja asennoitumista taas työn äärelle. Olisko nyt aika kokea jotain uutta ja inutlaatuista?

Irtautuminen rutiineista mahdollistaa uusia oivalluksia

Mäntymäen Metsäntaika on varattavissa joko vapaaseen oleiluun tai aktiivisempaa puuhaa sisältävään vierailuun. Halutessanne voitte tilata pientä tikkupullat tai makkarat pannukahvieineen nuotion äärelle. Tarjolla on myös ohjattua rentoutumista luonnossa pienille ryhmille. (max.15 hlöä)

Ohjattu rentoutus vapauttaa kehon ja mielen jännityksiä ja tukoksia mahdollistaen uusia ajatuksia ja ideoita teemanne äärelle. 

Täällä on mahdollista järjestää myös yrityskuvaukset.Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %

149€/ 1-6 hlö / 2h

lisähenkilö 19€

Lisätunti 59€

tikkupullakahvit 8€/hlö + makkaralla 12€/hlö

                                  Ohjattu toiminta: 

Raittiissa ulkoilmassa

Onko toiveita?


Pyydä tarjous ja kerro lisää. Toteutan ideoitanne mahdollisuuksien mukaan.

- Paula

Metsäntaika on luonnollinen paikka säävaihteluineen, ötökoineen ja vaihtelevine maastoineen

Alueella on käytettävissä sääsuojana Hiljaisuuden Aitta ja Poropeukalon Maja tai Peikon pirtti, nekin paikan henkeen kuuluen ilman ylellisyyksiä tai lämmitystä. Näihin sisätiloihin mahtuu kerralla 6 - 8 hlöä kumpaankin. Taivasalle mahtuu sitten isompiakin porukoita.

Vaatetus Mäntymäen vierailua varten saa olla rento, joustava ja säähän sopiva. Jalkineiksi sopivat parhaiten tukevat ulkojalkineet. Tupakointiin on varattu erillinen paikka parkkipaikan reunalla.

Vierailun päätteeksi on kokemuksen mukaan hyvä varata aikaa ympäristön vapaaseen tutkimiseen ja vierailuun Pienessä Puisessa Putiikissa.

Tarkka osoite on Kulmatie 16, 04130 Sipoo, Hindsby

Peikon palaverissa istutaan alas peikonpirttiin ilman minkäänlaista elektroniikkaa. Käytössä on liitutalua, paperia, kyniä yms, eikä ihan mitä vain kyniä ;)

Älylaitteet laitetaan pussukkaan ja oma sisäinen viisautenne on lupa avautua entiseen aikaan. 

Tarvikkeet löytyvät paikanpäältä, riittää kun tuotte itsenne. Ehkä palaverin sisältökin aukeaa vasta täällä? Tarviiko kaikki olla välttämättä ennalta suunniteltua. Avoimella mielellä ja ilman lukujärjestystä saattaa syntyä jotain aivan odottamatonta ja ainutlaatuista, ehkä tarpeenkin mukaista. Myös pihapiiri on käytettävissä tarpeenne mukaan vastaaanottamaan uusia ajatuksia ja ideoita toimintaanne.

90€/h +15€/ hlö aktiviteetit ja grillattavat lisähinnoin.

Pieni tauko palaverissa on aina tarpeen, jolloin voitte käydä kiertelemässä muissa rakennuksissa ja metsäntaissa. Ehkä siellä syntyy myös jotain uusia ajatuksia. Palaveria voidaan tauottaa myös nokipannukahvin ja itsepaistettavan tikkupullan äärelle nuotiolla tai halutessa palaverin jälkeen.

Jos mieli on kovin vilkas ja levoton tai peikon palaveri jännittää, niin mahdollisuus on varata hetki ohjatulle mieltä rauhoittaan rentoutumiseen. Ihan vaikka 10 min rentoutus voi saada peikot näyttämään jo keijuilta.

Noh, uskallatteko kokeilla?


Mäntymäen Metsäntaika on potentiaalinen paikka kuvauksiin ja mainostenkin tekemisiin.

Onko tarvetta lähettää tervehdyksiä kollegoille tai luoda mainoksia?


Hinta alkaen 190 €


Joogaa, rentoutushetkiä ja meditaatioita

Kenties pieni joustavuuden esiin houkuttelu olisi paikallaan? Jäykimmätkin kehot voivat osallistua joogahetkeen, sillä jokainen tekee omaa harjoitustaan ja täysin oman kehon ehdoilla.

 Yhteistyökumppanini Sydämeni Olemusvoima tarjoaa jooga- ja rentoutuspalveluita