Ystäväporukat

Rentoa yhdessä oloa ystävien kanssa

Mäntymäen metsäntaika on luonnollinen, ötökoineen ilman lämmitettyä sisätilaa. Pihapiirissä riittää aistittavaa ja katseltavaa elämyksineen. Sää suojaa löytyy kuitenkin poropeukalon majasta ja tunnelmallisesta aitasta. Palvelun ydin on mahdollistaa rentoa olemista ystävienne kanssa perustuen raittiissa ulkoilmassa olemiseen. Nauttia olemisen ilosta keskittyen tässä hetkessä olemiseen kanssa tovereiden kanssa. Alueella myös pieni puinen putiikkini, josta voi halutessa ostaa itsellesi vaikka oman voimapuun tai lahjaksi tärkeälle ihmisellesi. Tervetuloa tutustumaan Metsän taikaan ja sen elämyksiin hoitaen itseäsi luonnollisesti rauhoittuen.

Tervetuloa siis viettämään yhdessä oloa ystävien kesken Mäntymäen Metsäntaikaan. Luokaa halutessanne tarpeidenne mukainen paketti. Onko se sitten rentoutumista vain olemalla, ohjatuin rentoutumisin vai syventävää itsenne hoitamista energiahoidoin luonnon äärellä.

Nauttikaa raittiista ilmasta luonnossa ja Metsän taiasta elämyksineen ja taikoineen. Vapauttaa syvimmätkin toiveenne toivomuskaivolla ja mahdollistakaa itsellenne itsenne hoitamista rauhoittuen ystävien parissa. Antakaa mielikuvituksenne herätä Metsäntaissa ja herätelkää sisäistä lastanne toteuttamaan niitä syvimpiäkin haaveitanne. 

Herätellään yhdessä erätaitojanne nuotion sytyttämisellä ja nauttikaa rauhassa luonnollisuudesta nuotion äärellä. Olen koko ajan lähistöllä ja saatavilla, antaen teidän kuitenkin nauttia rauhassa yhdessä olostanne. Poropeukalon majassa mahtuu olemaan 6-8hlöä ja aittaankin pääsee sadetta suojaan. Taivas olla mahtuu isompiakin porukoita.

Piha-aluella myös siis pieni puinen putiikkini voimapuineni, joita voit ostaa itsellesi tai lahjaksi. Unohtamatta naapurin tuottamia herkullisia hunajia. Aitta toimii myös hiljaisuuden tyyssijana, jossa voit käydä vaikka levähtämässä omia aikojasi.

Metsäntaikaa on kuvailtu vai haukuttu niin ihmeelliseksi ihmemaaksi, niin seurasaareksi kuin satumaaksi, miten sinä sitten koet pihapiirimme, on sinun itse se koettava. Jokainen meistä kun kokee kaiken omalla tavallaan.

Lähtöhinta on 99e/2h + 10e/hlö 

Lisäksi halutessanne:

  • Grillattava 8e/hlö (sis: makkara, tikkupulla, kahvia/tee)
  • Lisätunnit: 20e/h
  • Intuitiivisesti ohjattu rentoutuminen aitassa 10e/hlö
  • Sydämeniolemusvoiman ohjaaman tunti 90e/ryhmä 
  • https://www.sydameniolemusvoima.fi
  • Energiahoitoa/kanavointeja 30min/35e/hlö Toistaiseksi varauksia s-postitse paivansadepalvelut@gmail.com tai yhteydenotto lomakkeella, kunnes verkkokauppa aukeaa.


Muutamia valmis paketteja:


Huom!

Rentoutumisen taikaa toistaiseksi toteutettavissa vain 3hlölle turvavälien pitämiseksi. 


Kerätkää ystävistänne porukka ja hoitakaa hetki itseänne. Rauhoittava ja rentoututtava hetki vaikka arki iltaan arjen kiireiltä.

Paketti sisältää n.tunnin intuitiivisesti ohjatun rentoutumisen päivänsäteen ohjaamana aitan tunnelmassa ja puolen tunnin tee hetken joka aitassa tai metsäntaikaan tutustuessa palautuen samanaikaisesti tähän hetkeen. Pötköttellette aitassa patjoilla vilttien alla saaden olla tekemättä hetkeen yhtään mitään, vain olla omassa kehossasi. Ohjaan sanallisesti rentoutumisen tilaan, välittäen samanaikaisesti hoitavaa energiaa. Mahdollistaa palautumiseen arjen kiireistä, rentouttaen kehoa ja mieltä. Luoden levollista mielen harmoniaa ja olemista arkeesi. 

Hinta:

110e/6hlöä


Tulossa lisää valmis paketteja ja mahdollisuus luoda teidänlaisenne paketti. 


 

Kuulen mielusti toiveistanne ja toteutan aina mahdollisuuksien mukaan.