Ystäväporukat

rentoa yhdessäoloa ystävien kesken

Yhdessäoloa ystäväporukalla


Luontopäivä Mäntymäellä mahdollistaa rentoa olemista hyvässä seurassa ja mahdollisuuden todella  keskittyä toinen toisensa kohtaamiseen.


Täällä ulkomaailma lakkaa hetkeksi olemasta. Luonto rentouttaa, virkistää ja lataa voimia.


Ystäväpäiviin voi valita erilaisia palveluita, kuten vaikkapa yhteisen grillaushetken pannukahveineen. Huvittaisiko heittäytyä leikin taikaan, rentoutumisen taikaa metsässä tai ryhmäenergiahoitoa hiljaisuuden aitassa tai yksilöllistä energiahoitoa tai kanavointia? vai miten olisi Päivänsäteen ja metsäntaian jalkakylvyt?

Omaa päivää voi rakentaa täällä tai olla suoraan yhteydessä minuun.Mäntymäen pihapiiri on hyvin luonnonläheinen. Täällä liikkuminen on jo itsessään pieni seikkailu ja luontoretki. Pihassa on monenlaisia pieniä rakennuksia ja löytyypä sieltä ihan oikeita peikkojakin! Mäntymäellä ollaan sulassa sovussa ötököiden ja säävaihteluiden kanssa. Suojaa löytyy tarvittaessa Poropeukalon Majasta ja Hiljaisuuden AitastaPeikonpirtistä tai kotaisassa kodassa.

Poropeukalon majassa mahtuu olemaan 6 - 8 hlöä ja sinne pääsee tarvittaessa sateensuojaan.

peikon pirtti
peikon pirtti

Peikon Pirttiin sitäkin enemmän n.15 hlöä

Pidetään huolta ystävyyssuhteista ja elämänilosta

Piha-alueella on myös Pieni Puinen Putiikki. Sieltä löydät Voimapuita kuin päivänsäteen ja metsäntaikaa mukaasi tai vaikka lahjaksi. Myös naapurin tuottamaa herkullista hunajaa, naminam. Vierailu mehiläistarhallekin on mahdollinen sovittuna ennakkoon.

Pihapiirissä on nähtävää ja aistittavaa pidemmäksikin aikaa, mutta ihan olemisella on hyvä aloittaa.

Täällä voitte vapauttaa ne syvimmätkin toiveenne. Herätelkää niitä kaikessa rauhassa penkille istahtaen ja  lähettäkää toteutettavaksi. 


Toiveilla kun on tapana toteutua..

Metsäntaikaa

Sallikaa mielikuvituksenne herätä Metsäntaissa. Heittääkää hetkeksi harteilta kaikki vastuu ja vapauttakaa sisäinen lapsenne taas hetkeksi esiin, unelmineen. Antakaa ilon täyttää kehonne Metsäntaian siimeksessä ja mielikuvituksenne herätä ja innostua kuin pikkuisena konsanaan.

Metsäntaika mahdollistaa havaitsemaan läsnäolosi tässä hetkessä. Täällä on myös mahdollisuus vahvistaa omaa intuitiota Päivänsäteen metsäntaikaa kortein.

Pihapelit ovat vapaassa käytössänne, jos kaipaatte kevyttä aktiviteettiä. Täältä  löytyy tikkataulu, mölkky, sulkapallo, pölkky  hieman vuodenajasta riippuen. Pelejä, joita olen saattanut nikkaroida aikani kuluksi.

Pieni Puinen Putiikkini palvelee vierailunne aikana. Kenties tekee mielesi hankkia vaikka jotain voimannuttavaa itselle tai lahjaksi.

Voitte halutessanne siis varata vierailun vain olemiselle muutamaksi tunniksi ja antaa mielenne rauhoittua keskittymällä ympäristöön, ystäviin ja siihen hetkeen.

Hoitakaa itseänne keskittymällä elämään tässä hetkessä Metsäntaian rauhoittavassa ilmapiirissä Päivänsäteen ja metsäntaikoineen.

Pihapeli pölykky päivänsäteen ja metsäntait pihapiirissä ovat vapaasti käytössä ja aistittavissanne.  Hiljaisuuden Aitta kuin muut pihapiirin rakennukset odottaa myös vierailijaa.

Nuotiopaikalla on tarjolla juotavaa.

Lisäksi Pieni Puinen Putiikki on avoinna.


Hinta 129 €  1 - 6hlöä / 2 tuntia

Lisähenkilö 19 € / hlö

Halutessanne voitte varata ohjattua toimintaa lisähinnoin sisältyen 2h olemiseen tai lisätunnein.

Olemisen ja metsäntaikaan tutustumisen lisäksi voitte hautessaanne tilata aktiviteettejä.

Olen koko ajan käytettävissä, lähistöllä ja saatavilla. Halutessanne saatte aivan rauhassa nauttia yhdessäolostanne.

Synttärit tai polttarit vaikka metsänneitona tai metsänpeikkona? Muistot voisi ikuistaa vielä valokuviin Mäntymäen pihapiirissä. Ohjelmassa kenties hyppysellinen hemmottelua: ihanat jalkakylvyt päivänsäteen ja metsäntaikoineen, rentoutusta tai energiahoitoja. Mukaan vielä hieman iloa ja leikkimielisyyttä, mitä muuta sitä tarvitaankaan.

Kertokaa minulle hieman itsestänne ja toiveistanne, niin luodaan teille ikimuistoinen päivä!