Ystäväporukat

rentoa yhdessäoloa ystävien kesken

Yhdessäoloa ystäväporukalla


Luontopäivä Mäntymäellä mahdollistaa rentoa olemista hyvässä seurassa ja mahdollisuuden todella  keskittyä toinen toisensa kohtaamiseen.


Täällä ulkomaailma lakkaa hetkeksi olemasta. Luonto rentouttaa, virkistää ja lataa voimia.


Ystäväpäiviin voi valita erilaisia palveluita, kuten vaikkapa yhteisen grillaushetken pannukahveineen. Huvittaisiko heittäytyä leikin taikaan, rentoutumisen taikaa metsässä tai ryhmäenergiahoitoa hiljaisuuden aitassa tai yksilöllistä energiahoitoa tai kanavointia?

Omaa päivää voi rakentaa täällä tai olla suoraan yhteydessä minuun.Mäntymäen pihapiiri on hyvin luonnonläheinen. Täällä liikkuminen on jo itsessään pieni seikkailu ja luontoretki. Pihassa on monenlaisia pieniä rakennuksia ja löytyypä sieltä ihan oikeita peikkojakin! Mäntymäellä ollaan sulassa sovussa ötököiden ja säävaihteluiden kanssa. Suojaa löytyy tarvittaessa Poropeukalon Majasta ja Hiljaisuuden Aitasta sekä Peikonpirtistä.

Poropeukalon majassa mahtuu olemaan 6 - 8 hlöä ja sinne pääsee tarvittaessa sateensuojaan.

peikon pirtti
peikon pirtti

Peikon pirtin tehden valmistumistaan myös pikkuhiljaan.

Pidetään huolta ystävyyssuhteista ja elämänilosta

Piha-alueella on myös Pieni Puinen Putiikki. Sieltä löydät Voimapuu -tuotteitani ja naapurin tuottamaa herkullista hunajaa, naminam. Vierailu mehiläistarhallekin on mahdollinen sovittuna ennakkoon.

Pihapiirissä on nähtävää ja aistittavaa pidemmäksikin aikaa, mutta ihan olemisella on hyvä aloittaa.

Täällä voitte vapauttaa ne syvimmätkin toiveenne. Herätelkää niitä kaikessa rauhassa ja  lähettäkää toteutettavaksi. 


Metsäntaikaa

Sallikaa mielikuvituksenne herätä Metsäntaissa. Heittääkää hetkeksi harteilta kaikki vastuu ja vapauttakaa sisäinen lapsenne taas hetkeksi esiin, unelmineen. Antakaa ilon täyttää kehonne Metsäntaian siimeksessä ja mielikuvituksenne herätä ja innostua kuin pikkuisena konsanaan.

Metsäntaika mahdollistaa havaitsemaan läsnäolosi tässä hetkessä.

Pihapelit ovat vapaassa käytössänne, jos kaipaatte kevyttä aktiviteettiä. Täältä  löytyy tikkataulu, mölkky, sulkapallo, pölkky sekä ja perinteisiä lauta- ja muistipelej, hieman vuodenajasta riippuen. Pelejä, joita olen saattanut nikkaroida aikani kuluksi.

Pieni Puinen Putiikkini palvelee vierailunne aikana. Kenties tekee mielesi hankkia vaikka oma Voimapuu itselle tai lahjaksi.

Voitte halutessanne siis varata vierailun vain olemiselle muutamaksi tunniksi ja antaa mielenne rauhoittua keskittymällä ympäristöön, ystäviin ja siihen hetkeen.

Hoitakaa itseänne keskittymällä elämään tässä hetkessä Metsäntaian rauhoittavassa ilmapiirissä voimapuineen.

Pihapelit sulkapallo, tikka, mölkky ja pölkky ovat vapaassa käytössänne. Hiljaisuuden Aitta odottaa myös vierailijaa.

Nuotiopaikalla on termoskahvit ja mehua.

Lisäksi Pieni Puinen Putiikki on avoinna.


Hinta 129 €  1 - 6hlöä / 2 tuntia

Lisähenkilö 19 € / hlö

Halutessanne voitte varata ohjattua toimintaa lisähinnoin sisältyen 2h olemiseen tai lisätunnein tai valitsemalla valmiiksi luodun paketin Mäntymäen metsäntaikaan.

Olemisen ja metsäntaikaan tutustumisen lisäksi voitte hautessaanne tilata aktiviteettejä.

Olen koko ajan käytettävissä, lähistöllä ja saatavilla. Halutessanne saatte aivan rauhassa nauttia yhdessäolostanne.

Synttärit tai polttarit vaikka metsänneitona tai metsänpeikkona? Muistot voisi ikuistaa vielä valokuviin Mäntymäen pihapiirissä. Ohjelmassa kenties hyppysellinen hemmottelua: ihanat jalkakylvyt luonnonyrtein, rentoutusta tai energiahoitoja. Mukaan vielä hieman huumoria ja haastetta. 

Kertokaa minulle hieman itsestänne ja toiveistanne, niin luodaan teille ikimuistoinen päivä!