Hiljaisuuden aitta

Hiljaisuuden aitta on tunnelmallinen tila rentoutumiseen, jossa on 6hlölle makuupaikat patjoineen, istualtaan tilaan mahtuu useampiakin. Luovuuttani käyttäen luon tilan aina tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan. Kesä aikoina Hiljaisuuden aitta toimii myös energiahoito huoneenani. Tila on lämmittämätön, jonka vuoksi toimintaa on niin kauan kuin siellä tarkenee kynttilöiden ja lämpimien vielttien suojassa.


Hiljaisuuden aitan tarina

Elämää nähneenä, kokeneena, näkymätöntä elämän viisautta täynnä.

Silmin nähden aikansa elänyt, kovia kokenut. Aistien, eläen omassa rauhassaan ja hiljaisuudessa. Oppien hiljaisuudessa syntyvistä ajatuksista, vahvistuen hiljaisuudessa syntyvien tuntemusten myötä. Seuraten elämää, oppien ja viisastuen koko ajan enemmän ja enemmän. Täysin tietämättömänä tulevasta, kuitenkin luottaen ja uskoen ja unelmoiden.


Ja niin eräänä päivänä, hänen sisäinen kauneutensa, viisautensa aistittiin ja häneen uskottiin. Edessä oli muutto. Edessä oli työtä saadakseen tuon kaiken kauneuden ja viisauden näkyviin meille kaikille, joka tulee vaatimaan kaikilta oman osuuden.

Ensimmäisenä askel oli lähteä purkamaan pala palalta.

Tutustuen, nähden, kohdaten ja korjaten aina tarvittaessa, elämän saatossa syntyneitä säröjä.

Uusi maa tarjosi uuden alustan, mahdollisuuden, tukevasti jalat maassa. Siihen oli hyvä lähteä kasamaan paloja, palapalalta, päivä päivältä vahvempana. Nousten pikkuhiljaa korkeammalle ja korkeammalla taivas avoinna mahdollisuuksille. Saaden tukea hetkissä, joissa tukea tarvittiin. Lopulta saaden suojan myös päänsä päälle, suojaamaan olemistaan elämän myrskyiltä.  

Ilmassa oli aistittavissa ymmärrystä, kuuntelua, unelmointia, huolenpitoa ja rakkautta. Unohtamatta voimaa, mitä missäkin hetkessä tarvittiin. 

Sisäisen kauneuden, voiman ja luottamuksen kasvaessa, tuo kaikki kasvoi myös ulospäin silmin nähtäväksi. 

Kaikki tuo, elämän viisaus, hiljaisuudessa syntynyt oivallukset, rauhoittava läsnäolo ja paljon muuta, tekee nyt työtään Mäntymäen pihapiirissä. 


Kiitollisena jakaen kaikkea viisauttaan, kuka vaan malttaa hiljaisuuden äärelle pysähtyä.   

Mistä on hiljaisuuden aitta tehty? 

                                    Hiljaisuudessa syntyneistä aatoksista.

Astuessasi Hiljaisuuden aittaan sinun on lupa;

  •  jättää narikkaan niin, surut, kiireet kuin huolet. 
  •  Tutustua, ken on maassa kaunehin?
  •  Rauhoittua mielen hälinältä.
  • Pysähtyä Hiljaisuuden aitan tarinan syntymän äärelle.
  • Hiljentyä kuulemaan hiljaisuudesta nousevia aatoksia 
  • Vastaanottamaan ohjattua rentoutumista. 
  • Rentoutua kuulemaan siellä syntyneitä tarinoita.

Tästä kaikesta on hiljaisuuden aitta tehty