Metsäntaian elämää

Mäntymäellä

Blogi kertoo elämästä Metsäntaiassa ja siellä heränneistä ajatuksista. Metsäntaika inspiroi luovuutta ja hetkessä elämistä. Siellä vaipuu helposti syviin mietteisiin tai erilaisten käsitöiden äärelle.

Tervetuloa tutustumaan!

Kesäni on ollut paljolti mennyt luomisen, havahtumisen ja opiskelun äärellä, unohtamatta tärkeintä, sitä pysähtymistä niin olemisen kuin tekemisenkin äärellä.

Tutustumalla niin itseensä kuin maaperään, kasvun mahdollistajaan, aina kerros kerrokselta. Tutkaillen ja aistien eteen nousevia asioita. Tunnustellen ja todeta mikä on vielä tarpeen, mistä aika luopua. Tutustua, mitä tuo maaperä tarvitseekaan voidakseenkaan paremmin ja kasvaakseen täyteen potentiaaliin.

Toivomuskaivo

01.04.2021

Muutamia vuosia sitten oman loukkaantumiseni kuntoutus oli jo hyvässä vauhdissa. Paljon oli vielä kuitenkin edessä mutta askel kerrallaan, katse kuitenkin tulevaisuutta kohden.

Muuttomme Mäntymäelle itsessään tapahtui hyvin nopeasti, niin etten itsekään sitä oikein ymmärtänyt. Jokin tunne vain ohjasi, sen enempää mitään miettimättä ja niin alkoi uudenlainen elämä, täysin tietämättömänä mitä tulema pitää. Elämää maalaismaisemissa luonnon äärellä, tilaa olla ja temmeltää itse kullakin. Ihan mahtavaa.

Niin kuin laulussa "päivänsäde ja menninkäinen" lauletaan, kuinka he kohtasivat, niin näin tapahtui kauan sitten..