Mahdollisuuksien kortti

MAHDOLLISUUDEN KORTIN. Kortin, joka sisältää mahdollisuuden tunnustella ja kiinnostuessa tarttua omaa hyvinvointia tukevaan tuokioon. Itseään kuunnellen, velvoittamatta ketään vielä millään tasolla.  

Kortti voi olla 

  • Henkilökohtaiseen Energiahoitoon
  • Kanavointiin tukien omaa polkua ja seuraavaa askelta 
  • Parihoito kahdelle, joka voi olla mielen tasolla turvaisampi tulla esim ystävän tai kumppanin kanssa. 
  • ja aina voidaan räätelöidä Mahdollisuuden kortti myös lisä mausteita. esim. olemisen t-aikaa, kahvit/ tee, itsepaistettavat tikkupullat nuotiolla.

Ajankohta sovitaan sitten kortin vastaanottajan kiinnostuessa ja osallistuvien tarpeita kuunnellen ja maksu hoidettavissa kun aika on varattu. 


Energiatasolla kun tapahtuu aina, voi tilanteet ja tuntemukset mielentasolla olla toisinaan turhaan hämmentäviä, etenkin jos on toiminut omaa sydämen kuuntelua vastaan.

 
Toivon siis Mahdollisuudenkorttini tukevan jokaista oman sydämen kuuntelussa, tukemaan omiin valintoihin, perustumatta velvollisuuden tunteeseen tai mihinkään muuhun oman itsen kuuntelun sivuuttavaa tunteeseen. 

Kiinnostuessasi mahdollisuuden kortin rinnalle voit toki aina ostaa käsityön pienestä puisesta putiikista tai luon vastaanottajalle esim. oman voimapuun voimaannuttavalla tekstillä. 

0,00 €